Demeter Péter Autó

A visszaszerzett "hondaság": ilyen lett az új Civic

Az a jó kis "Civic-fíling" - veszettül pörgős motorok, finom váltó és megbízható technika. A Honda mifelénk legnépszerűbb autója kétségtelenül a Civic, amiért a gazdáik úgy tudtak rajongani, ahogyan csak a BMW-s vagy alfás fanatikusok tudnak kocsijukért. Pedig egy ideje igazából csak keresi önmagát.

László Ferenc Autó

Vadmacskát szelídítettünk – teszten a Jaguar XF

Egy adrenalintól duzzadó 5 méteres luxusautó, mely egyedi vonalvezetésével a német szentháromságra ráunt vásárlók szívét és pénztárcáját veszi célkeresztbe. Kipróbáltuk a 340 lóerős, kompresszoros Jaguar XF-et.

Radovits Dávid Autó

Mazda MX-5 RF menetpróba – Ilyet máshol nem kapni

A japánok kétüléses roadsteréből korábban is létezett keménytetős változat, de sosem volt átütő sikere. Az RF-nek viszont minden esélye megvan erre, hiszen mindent tud, amiért az MX-5-ért rajongani lehet, bónuszként pedig elképesztően vagány, és nem is drága. Van egy tippünk, melyiket érdemes választani!

László Ferenc Autó

BMW 750Li-teszt: elnöki ügy

Kipróbáltuk az "igazi" hetes BMW-t, melyben hátul legalább olyan élmény utazni, mint elöl a V8-as gyeplőjét húzogatni.

Radovits Dávid Autó

Keresd a különbséget! – vezettük a megújult Mazda3-at

A japánok Barcelonába invitáltak minket, hogy próbára tegyük felfrissített kompakt modelljüket, amelyen első pillantásra nehéz kiszúrni a változtatásokat, de ha megtaláltuk azokat, elégedetten dőlhetünk hátra. A 6-osból átszivárgó szoftveres újdonság révén pedig az anyós sem fog hányingert kapni a szerpentinen.

Demeter Péter Autó

Seat Ateca-teszt: megkapták, amit akartak

A Seatot az utóbbi időkig sokat lehetett heccelni azzal, hogy a sok „emocion” helyett inkább egy kis „action” kéne, hogy egyenesbe jöjjön. A spanyol márka egy kompakt szabadidő-autóval végre megkapta a komoly esélyt, hogy bizonyítson. Kipróbáltuk.

Heimer György Autó

Népautó – aranyáron: Volkswagen e-Golf teszt

Motorhang és károsanyag-kibocsátás nélkül megy, remekül húz, de nagyon környezettudatosnak kell lenni, hogy megérje a több mint 11 millió forintos vételárát a jelenleg futó elektromos Golf. Ráadásul jövőre jön a nagyobb, 300 kilométer hatótávolságú típus is.

László Ferenc Autó

Nissan GT-R-teszt: a fejed alig marad a nyakadon

A GT-R nem csak egy szimplán szupergyors sportkocsi, hanem egy valódi japán legenda, melynek mi most a legújabb, még a korábbiaknál is ütősebb változatát fogtuk vallatóra.

László Ferenc Autó

BMW 740e teszt: hibrid zászlóshajó

A bajorok nemcsak középkategóriás autóba és SUV-ba szerelnek környezettudatos hajtásláncot, hanem a luxuskategóriás 7-es sorozatba is - kipróbáltuk a légrugókon suhanó hatalmas 740e-t.

László Ferenc Autó

A vég kezdete: elektromos autóval drifteltünk

Se ordító motor, se életéért küzdő csikorgó gumi, csak spontán nyomaték és környezettudatosság minden mennyiségben - az olasz napsütésben drifteltünk a világ legkelendőbb elektromos kocsijával.

1 2 3 4 5 6 7
14
A címlapról ajánljuk