László Ferenc Autó

Svéd a cél: kipróbáltuk az új Volvo XC60-at

A kategória bestsellere hosszú idő után most teljesen megújult: a 2017-es XC60 az elődjénél divatosabb formában és teljesen naprakész technikával indul harcba a prémium riválisok ellen.

Demeter Péter Autó

Volkswagen Arteon-bemutató: az a művészet, ha sikeres is lesz

Az autóipar élmezőnye, de formailag nem éppen a legizgalmasabb kategória az átlag német céges nagyszedánok világa. A wolfsburgi márkánál például ott a Passat, amely az év autója volt, de korántsem a lenyűgöző stílusa miatt. Arra mostantól ott az Arteon, amely igazán jól mutat az élrevasalt német flottában.

László Ferenc Autó

Honda Civic-teszt: oszd meg és uralkodj!

A Honda legfrissebb középkategóriás modellje igencsak megosztó külsőt kapott. 1,5 literes turbómotorjáról és futóművéről viszont csak jót tudunk mondani.

Demeter Péter Autó

Alfa Romeo Stelvio-menetpróba: az olasz megváltó?

Miközben az olaszországi kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia Európa egyik legmagasabban fekvő hágóját a Stelviót mászta meg, az Alfa Romeo is bevállalt egy olyan küldetést, ami igazán megizzaszthatja. Kijöttek az első szabadidő-autójukkal, amelynek eladások terén (is) helyre kellene tennie a márkát.

László Ferenc Autó

Hyundai Ioniq dupla teszt: a hibrid az elektromos ellen

A dél-koreai gyártó kicsit megkésve, de kapásból hatalmas lendülettel rúgta be a környezettudatosság ajtaját. Megnéztük, hogy az új Ioniq mit tud vegyes-, illetve tisztán elektromos hajtásrendszerrel.

Demeter Péter Autó

Rolls-Royce-tesztvezetés: Darth Vader és Prince eltitkolt gyermekei

Egy hetet töltött Budapesten az autóarisztokrácia két díszpéldánya, az egyenként is százmillió forint felett startoló Rolls-Royce Ghost és szellemtestvére a Wraith, amely egy csintalan skót kísértetről kapta nevét. Kipróbálhattuk őket, ráadásul mindkettőből a sötét erőt hirdető Black Badge példányokat.

Demeter Péter Autó

Egy Toyota, amit észreveszel – teszteltük a C-HR-t

Nagy forradalom van a Toyota háza táján, a japán márka egy divatos autót csinált. A legendás ár/érték-harcosok klubjába, a Toyoták közé beküldtek egy karakteres szereplőt. Nem csoda tehát, hogy gyanakvással fogadtuk az új jövevényt.

Radovits Dávid Autó

BMW M240i-teszt – jól álcázott brutalitás

Szakavatott szemek viszonylag könnyedén kiszúrhatják, hogy az M240i lemezei alatt átlagon felüli technika lapul, a többség viszont csak egy szürke bajor kupét lát benne. Ez a furcsa kettősség lehetőséget ad arra, hogy elvegyüljön a tömegben, igény esetén viszont még a szomszéd Porschéját is gond nélkül legyorsulja.

1 2 3 4 5 6 7
15
A címlapról ajánljuk