MTI Itthon

Akkor lesz megint békemenet, ha lesz elég agresszív migráns

Csak akkor szerveznek békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

hvg.hu Itthon

Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak

Nehezen kihámozható a kormánybarát szervezet közleményéből, hogy pontosan mire akar kilyukadni, de ha jól értjük, a terrorveszély elleni megoldást az jelentené, ha az ellenzék felhagyna obstrukciós tevékenységével, és végre módosíthatnák az alaptörvényt a terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépés érdekében.

hvg.hu Itthon

Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Junckert a CÖF – nyílt levél

A békemenetesek nyílt levelet írtak az Európai Bizottság elnökének, amelyben a menekültválság megoldására tesznek szerintük evidens javaslatokat. Ha a vasárnapi EU-csúcson nem megfelelő döntés születik, a CÖF készen áll, hogy nemzetközi autós békemenettel nyomatékosítsa szándékát. A CÖF a levélben "a magyarországi civilek jelentős szervezetének" nevezi magát.

hvg.hu Itthon

"Összeurópai békemenetre" készül a CÖF

Több mint ezer önkéntes jelentkezett a CÖF felhívására, hogy részt vegyen a határvédelmi kerítés építésében. A békemenetesek már a belüggyel is egyeztettek a felajánlásról, és úgy tűnik, az önkénteseket egyelőre Hegyeshalomnál vetik be. De más terve is van Csizmadia Lászlónak, a CÖF vezetőjének.

hvg.hu/OS Itthon

Jönnek a CÖF bevándorlóellenes reklámfilmjei

"A haza minden előtt" – üzenik a békemeneteket szervező civilek, és a zsebükbe nyúlnak, hogy reklámfilmmel buzdítsanak a déli határ mielőbbi lezárására. A kuratórium tagjai fejenként 100 ezer forintot ajánlanak fel a célra. Akik a határ lezárása ellen érvelnek, azok a CÖF szerint "a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek", ráadásul az embercsempészeket támogatva engednek utat "a gazdasági honfoglalóknak".

hvg.hu Itthon

Bencsik: „A Fidesz iránti szerelem kihűlt”

„Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának” – ezt írja a Demokrata főszerkesztője, a békemenetek egyik szervezője a hetilap szerdán megjelent számának vezércikkében. Bencsik András szerint nem a stratégiával van baj, hanem a lélekkel. Úgy látja, hogy Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen.

hvg.hu Itthon

Videó: Kormánykritikus Bayer Zsolt és mini békemenet Sümegen

A közelgő időközi választás alkalmából a Fidesz feltétlen híveiből álló civilek csoportja (CÖF-CÖKA), "civilitikai" fórumba torkolló, egészen aprócska békemenettel ajándékozta meg Sümeg népét. Ima, gyurcsányozás, keményen dolgozó magyar emberek, jó kormány, jó irány, alaptalan Fidesz-gyűlölet. Bayer Zsolt szerint még a legelkötelezettebb Fidesz-szavazók is elbizonytalanodtak.

hvg.hu Itthon

Fotók: Bayer Zsolték Sümegre zarándokoltak

A vasárnapi tapolcai országgyűlési képviselői választások előtt tartott "civil zarándoklatot" a békemeneteket is szervező CÖF-CÖKA Sümegen hétfő délután. Az esemény 5 órakor misével kezdődött, majd utána a helyi művházba ment a menet, ahol hattól "nagygyűlést" is tartottak.

hvg.hu Itthon

Mini békemenetet tartott a CÖF Sümegen

A CÖF a tapolcai választások előtt érezte úgy, hogy erőt kell mutatnia, így ma estére civil zarándoklatot és nagygyűlést szervezett. Mintegy kétszázan válaszoltak is a hívó szóra.

MTI Itthon

Valami nagyon másba fognak a békemenetesek

Falusi családi vállalkozások megvalósítását segítő programot indít útjára a békementeket szervező Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Criminal Mass

Bárhol a világon kerül szóba a lopás, Orbán Viktor kikéri magának. Magáénak érzi, és büszke rá.

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A címlapról ajánljuk