hvg.hu Itthon

Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak

Nehezen kihámozható a kormánybarát szervezet közleményéből, hogy pontosan mire akar kilyukadni, de ha jól értjük, a terrorveszély elleni megoldást az jelentené, ha az ellenzék felhagyna obstrukciós tevékenységével, és végre módosíthatnák az alaptörvényt a terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépés érdekében.

hvg.hu Itthon

Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Junckert a CÖF – nyílt levél

A békemenetesek nyílt levelet írtak az Európai Bizottság elnökének, amelyben a menekültválság megoldására tesznek szerintük evidens javaslatokat. Ha a vasárnapi EU-csúcson nem megfelelő döntés születik, a CÖF készen áll, hogy nemzetközi autós békemenettel nyomatékosítsa szándékát. A CÖF a levélben "a magyarországi civilek jelentős szervezetének" nevezi magát.

hvg.hu Itthon

"Összeurópai békemenetre" készül a CÖF

Több mint ezer önkéntes jelentkezett a CÖF felhívására, hogy részt vegyen a határvédelmi kerítés építésében. A békemenetesek már a belüggyel is egyeztettek a felajánlásról, és úgy tűnik, az önkénteseket egyelőre Hegyeshalomnál vetik be. De más terve is van Csizmadia Lászlónak, a CÖF vezetőjének.

hvg.hu/OS Itthon

Jönnek a CÖF bevándorlóellenes reklámfilmjei

"A haza minden előtt" – üzenik a békemeneteket szervező civilek, és a zsebükbe nyúlnak, hogy reklámfilmmel buzdítsanak a déli határ mielőbbi lezárására. A kuratórium tagjai fejenként 100 ezer forintot ajánlanak fel a célra. Akik a határ lezárása ellen érvelnek, azok a CÖF szerint "a legitim magyar kormány megdöntésére szövetkeznek", ráadásul az embercsempészeket támogatva engednek utat "a gazdasági honfoglalóknak".

hvg.hu Itthon

Bencsik: „A Fidesz iránti szerelem kihűlt”

„Ma nem lehetne békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának” – ezt írja a Demokrata főszerkesztője, a békemenetek egyik szervezője a hetilap szerdán megjelent számának vezércikkében. Bencsik András szerint nem a stratégiával van baj, hanem a lélekkel. Úgy látja, hogy Orbán Viktort még szeretik, de már őt sem úgy, mint régen.

hvg.hu Itthon

Videó: Kormánykritikus Bayer Zsolt és mini békemenet Sümegen

A közelgő időközi választás alkalmából a Fidesz feltétlen híveiből álló civilek csoportja (CÖF-CÖKA), "civilitikai" fórumba torkolló, egészen aprócska békemenettel ajándékozta meg Sümeg népét. Ima, gyurcsányozás, keményen dolgozó magyar emberek, jó kormány, jó irány, alaptalan Fidesz-gyűlölet. Bayer Zsolt szerint még a legelkötelezettebb Fidesz-szavazók is elbizonytalanodtak.

hvg.hu Itthon

Fotók: Bayer Zsolték Sümegre zarándokoltak

A vasárnapi tapolcai országgyűlési képviselői választások előtt tartott "civil zarándoklatot" a békemeneteket is szervező CÖF-CÖKA Sümegen hétfő délután. Az esemény 5 órakor misével kezdődött, majd utána a helyi művházba ment a menet, ahol hattól "nagygyűlést" is tartottak.

hvg.hu Itthon

Mini békemenetet tartott a CÖF Sümegen

A CÖF a tapolcai választások előtt érezte úgy, hogy erőt kell mutatnia, így ma estére civil zarándoklatot és nagygyűlést szervezett. Mintegy kétszázan válaszoltak is a hívó szóra.

MTI Itthon

Valami nagyon másba fognak a békemenetesek

Falusi családi vállalkozások megvalósítását segítő programot indít útjára a békementeket szervező Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

Tóta W. Árpád w.hvg.hu

Tóta W.: Criminal Mass

Bárhol a világon kerül szóba a lopás, Orbán Viktor kikéri magának. Magáénak érzi, és büszke rá.

Fülöp Máté (szerkesztő) Nagyítás

McCain véleménye és tüntetések a hét képein

Megérkezett a télapó, távozott Vitézy Dávid, McCain bírálta Magyarországot, Putyin évértékelt, nem lesz Déli Áramlat, sztrájkol a Lufthansa, üzent a CÖF, tüntettek Budapesten, tüntetnek Amerikában – képes összeállításunk a hét fontosabb eseményeiből.

hvg.hu/MTI Itthon

Békemenetestől védik a meggazdagodó fideszeseket a békemenetesek

A Magyar Krónika főszerkesztője, Bencsik Gábor tegnap a Mandineren szájára vette a békemenetet. Azt írta, nem azért álltak ki olyan sokan Orbánék mellett, hogy aztán ők meggazdagodjanak. Csak egy napot késett a CÖF összetéveszthetetlen válasza, amiben szerepel "a nemzet szuverenitásának megőrzéséért munkálkodó és az egyre jobb gazdasági eredményeket felmutató kormány" és "a fal mellett árnyékban sompolygó, szakadt csomagolású, baloldalinak mondott ellenzék" is.

Dercsényi Dávid Itthon

Az kell a Békemenethez, hogy Orbánt megbuktassák?

Amerika legfőbb szövetségesünk és barátunk, de ha Orbán belebukna egy politikai korrupciós botrányba, a Békemenet sem maradna tétlen – burkoltan erre is utalt Fricz Tamás és a CÖF a mai sajtótájékoztatón.

1 2 3 4 5 6 7 8
A címlapról ajánljuk
Nyakunkon a devizahiteles válság újabb hulláma

Nyakunkon a devizahiteles válság újabb hulláma

Januártól ismét elkezdett növekedni a 90 napnál nem régebben nem törlesztő adósok száma. A trend mögött az a csalódottság rejtőzhet, amelyet a devizahitelesek éreznek az elszámoltatás és a forintosítás után. A törlesztőrészleteket továbbra is elviselhetetlennek tartják, ezért megint tömegesen fordulnak ügyvédekhez.

Miért a sorosozás? - Vélemény

A megtámadottak és megsemmisítésre ítéltek mindegyike arra emlékezteti a vezért: régen más volt, másban hitt és mást hirdetett.