hvg.hu Itthon

Kósa Lajos megdicsérte a Kétfarkút

Nem várt helyről kapott elismerést a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, amely szombaton békemenetet tartott a kormányért és Oroszországért, minden más ellen. Kósa Lajos is viccesnek tartja őket.

hvg.hu Itthon

Szerencsésen elment a hadüzenet Brüsszelbe

A Fidesz és Oroszország mellett, illetve minden más ellen rendezett harmincmilliós Békemenetet a Kétfarkú Kutya Párt. A hvg.hu élő közvetítésének összefoglalója.

MTI Itthon

Akkor lesz megint békemenet, ha lesz elég agresszív migráns

Csak akkor szerveznek békemenetet a kvótareferendum támogatására, ha drámai migrációs helyzet alakul ki, azaz sokkal több és agresszíven megnyilvánuló migráns jelenik meg – mondta a Magyar Időknek adott interjújában Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) elnöke.

hvg.hu Itthon

Itt a CÖF megoldása a terrorra, még több hatalmat Orbánnak

Nehezen kihámozható a kormánybarát szervezet közleményéből, hogy pontosan mire akar kilyukadni, de ha jól értjük, a terrorveszély elleni megoldást az jelentené, ha az ellenzék felhagyna obstrukciós tevékenységével, és végre módosíthatnák az alaptörvényt a terrorveszéllyel szembeni hatékonyabb fellépés érdekében.

hvg.hu Itthon

Nemzetközi autós békemenettel fenyegeti Junckert a CÖF – nyílt levél

A békemenetesek nyílt levelet írtak az Európai Bizottság elnökének, amelyben a menekültválság megoldására tesznek szerintük evidens javaslatokat. Ha a vasárnapi EU-csúcson nem megfelelő döntés születik, a CÖF készen áll, hogy nemzetközi autós békemenettel nyomatékosítsa szándékát. A CÖF a levélben "a magyarországi civilek jelentős szervezetének" nevezi magát.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk