hvg.hu Világ

Magyar vállalkozó küldhetett bérgyilkost egy szlovákiai ügyvédnőre

A szlovák rendőrség szerint bizonyítékai voltak a Pozsonyban megölt ügyvédnőnek egy magyarországi vállalkozó ellen, ezért kellett meghalnia. Állítólag nem megöletni akarta a férfi, hanem megfélemlíteni, a gyilkos mégis huszonnégy késszúrással végzett a nővel – írja a szombati Népszabadság.

hvg.hu Bűnügy

Hét évet is kaphat a budapesti ügyvéd, aki négy embert akart megöletni

Vádat emeltek a volt ügyvéd ellen, aki a Fővárosi Főügyészség szerint összesen négy ember megölésére adott megbízást – közölték szerdán. A most 73 éves férfi 2010 márciusában történt kizárásáig ügyvédként dolgozott. Egy családdal volt vitája, a három ember megöléséért több mint másfélmillió forintot adott volna, de feldobták. A holttesteket egy XXII. kerületi építkezésen akarta bebetonoztatni. Később volt élettársa új párját akarta eltetetni láb alól, ám ott szintén mellényúlt, ráadásul kétszer is.

hvg.hu Kult

Juszt László durván megtámadta Frei Tamást

Többek között kényszeres hazudozónak nevezi, és kijelenti, hogy nagyban hozzájárult a riporteri szakma hiteltelenítéséhez. Szó van még egy egymilliós hallgatási pénzről, és álbérgyilkosokról is.

MTI Világ

Kelet-európai bérgyilkosokkal ölet a délolasz maffia

A volt Jugoszlávia területén vívott háború katonáiból lett bérgyilkosokkal végezteti el a piszkos munkát a 'ndrangheta bűnszervezete, egy gyilkosság tarifája akár tízezer euró is lehet - jelentette a szerdai olasz sajtó.

MTI Shake

A Facebookon keresett bérgyilkost egy elvakult állatvédő

Vádat emeltek egy ohiói nő ellen, aki a Facebookon próbált bérgyilkost fogadni. Egy szőrmét viselő személyt akart lelövetni az állatvédő, majd azt tervezte, hogy a helyszínen szórólapot osztogat az állatokkal szembeni kegyetlenségről.

MTI Bűnügy

Meg akarta öletni apját egy 16 éves balatonlellei fiú

Jogerősen egy év nyolc hónap, fiatalkorúak fogházában letöltendő szabadságvesztésre ítélt a Somogy Megyei Bíróság hétfőn egy 16 éves balatonlellei fiút, aki meg akarta öletni az apját. A bíróság a büntetés végrehajtását két évre felfüggesztette, egyúttal elrendelte a kamasz pártfogói felügyeletét.

1 2

A címlapról ajánljuk