hvg.hu Vállalkozás

A Jysk olyasmit tett, amit eddig csak kevesen

A Magyarországon is ismert dán bútorgyártó áttelepíti Kínából a kelet-közép-európai régióba termelését. A kínaiak már nem elég gyorsak, miközben a vásárolók nem szeretnek várni.

hvg.hu Itthon

Lakberendezési katalógusra emlékeztet Trócsányi mai rendelete

Nem mindegy a fal, a függönyök és a bútorok színe, nem mindegy, hány fok van, mennyi fény áramlik be, nem lehetnek felesleges tárgyak, és lenni kell kép- illetve hangrögzítő eszközöknek - csak néhány a rendőrkapitányságokon kialakított különleges meghallgató szobákra vonatkozó előírások közül. Gyermekmeghallgató szobák eddig is voltak, de változnak a követelmények, és ehhez kell igazítani a meglévő helyiségeket, illetve kialakítani az újakat - derül ki az igazságügyi miniszter rendeletéből, amely a keddi Magyar Közlönyben jelent meg.

hvg.hu Gazdaság

Országos hálózattal támad az IKEA?

Országos értékesítést is indíthat az IKEA, na, nem vidéki áruházakra kell gondolni, hanem – amennyiben az angliai tesztidőszak igazolja – átvevőpontokat létesítenének vidéken, így a nem budapesti fogyasztók is könnyebben hozzáférnének a lapra szerelt lakberendezéshez.

hvg.hu Vállalat + Vezető

Hatalmas bútorlánc jön: megszorongatnák az IKEA-t?

A bezárandó Baumax áruházakat az osztrák XXXLutz bútorlánc vásárolta meg, 12 áruház és 6 további telephely került a tulajdonukba. A cég új áruházakat egyelőre nem épít, emellett jelenleg is vizsgálják annak lehetőségét, hogy átvegyék a baumaxos dolgozókat: ez nagymértékben attól is függ, hogy hol és milyen ütemben sikerül átalakítani a korábbi barkács- és építési áruházakat.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk