hvg.hu Itthon

Elkapták az ország egyik legkeresettebb bűnözőjét

Egy marihuánaültetvényre csaptak le a rendőrök a Bács-Kiskun megyei Csávolyon, és először azt hitték, hogy egy 36 éves román férfit fogtak el ott. A nyomozás közben derült ki, hogy egy évek óta bujkáló veszélyes bűnözőt kaptak el. A 43 éves férfit a bíróság korábban 13 év börtönre ítélte, mert társaival megpróbált kirabolni egy pénzszállító autót Budapesten – tudta meg az RTL Híradó.

hvg.hu Világ

Veszélyes külföldi bűnözőkre vadásznak Nagy-Britanniában

Rémisztő fotókat tett közzé a brit rendőrség tizenhét veszélyes külföldi bűnözőről, akiket valamelyik európai országban köröznek, és most valószínűleg Nagy-Britanniában lehetnek. Többek között román és lengyel bűnözőkről van szó, köztük olyanokról, akik a nevük alapján magyar származásúak lehetnek.

hvg.hu Gazdaság

Ördögi módszerrel fosztogatják az ATM-eket

Egy újonnan felfedezett rosszindulatú szoftverrel fosztanak ki ATM-eket világszerte, kelet-európai automaták is érintettek. Semmilyen bankkártya nem szükséges a visszaéléshez, már több millió dollárt lophattak el így a bűnözők.

hvg.hu Közlekedés

Ilyen sajátos észjárású tolvajt sem láttunk még - videó

Rafináltnak a legjobb indulattal sem lehet nevezni azt a tolvajt, aki egy parkolóautomatát lopott el az angliai West Midlandben úgy, hogy egészen egyszerűen nekihajtott kis Peugeot-jával (a hírekben nem említik, hogy lopott lett volna), majd miután kiszakította a földből, valahogyan társával belelogikázták a kocsiba az első ablakon keresztül. Nézze végig, ez Guy Ritchie-filmbe illő jelenet! A fickót egyébként az első kanyar után üldözőbe vette egy rendőrautó és elkapták. Az eset februárban történt, az elkövető, Wesley Bristow most két évet kapott. Az automatában egyébként ezer font volt.

MTI Világ

Nem bírnak a bűnözőkkel Rio de Janeiróban

Rio de Janeiro szövetségi segítséget kért a bűnbandák elleni harcban, miután több rendőrőrsöt is megtámadtak olyan nyomornegyedekben, amelyekből elvileg már kisöpörték a bűnözőket – jelentette be pénteken a brazil metropolisz kormányzója.

HavariaPress Itthon

Angliából hozták haza a 14 éve bujkáló gyilkost

A hónapokig tartó kiadatási eljárást követően pénteken hazaszállították Angliából az egyik legkeresettebb magyar bűnözőt, aki 1998 januárjában társával megölt egy férfit a Pécsről Orfűre vezető út mellett - értesült a HavariaPress.

MTI Világ

Elkapták a belgorodi lövöldözőt

Az oroszországi Belgorod vasútállomásán elfogták kedden késő este Szergej Pomazunt, a hatszoros gyilkossággal vádolt helyi férfit. A felkutatására szervezett belügyi akcióban részt vevő közlekedésrendészet két tagja tartóztatta fel, miközben megpróbált kitörni a rendőri gyűrűből. A 32 éves bűnöző késsel megsebesítette az egyik rendőrt, akit szem- és vállsérüléssel ápolnak kórházban.

hvg.hu Itthon

Polgárőr buktatott le autófeltörőket

Egy járőröző polgárőrnek lett gyanús több fiatal viselkedése Budapest XIII. kerületében - közölte a Budapesti és Agglomerációs Polgárőr Szervezetek Szövetsége.

1 2 3

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával