hvg.hu Élet+Stílus

A kocsmasport, amelyben megvalósul a genderálom

Akrobatikus bártendereknek ugyanis nincsenek külön női versenyek, ennek ellenére sok lány is évekig töri a poharakat és szerzi a sérüléseket, hogy olyan gyakorlatokat mutasson be, amit követni is nehéz. Nemzetközi flair bartender versenyt rendeztek Óbudán.

hvg.hu Gasztro

Háromszoros sommelier bajnok

Szik Mátyás sorozatban harmadszor nyerte el a bajnoki címet a vasárnap Budapesten megtartott Magyar Sommelier Bajnokságon.

MTI Sport

Bajnok lehet Orbán kedvenc csapata

Az éllovas Videoton vendégként 2-1-re legyőzte a címvédő Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának szombati első mérkőzésén, így bajnok lesz, ha a Ferencváros vasárnap nem nyer Pécsen.

hvg.hu Gasztro

Kávébár Bazár 2014

Az idén ötödik alkalommal kerül sor a hazai kávé-, párlat- és borvilág kiemelkedő eseményére, a Kávébár Bazárra. A rendezvény nemcsak a szakmabelieknek, de a fogyasztóknak is rengeteg újdonságot, különlegességet és látványos programot kínál. Ezen a hétvégén 30 kiállitó több mint 100 terméke - kávék, párlatok, borok, desszertek - várja az érdeklődőket a Corinthia Hotel Budapest termeiben.

hvg.hu Gasztro

Finn mesterkurzusra készül a magyar mixer

A legjobb hazai bármixerek tizenhatodik alkalommal mérték össze tudásukat a Finlandia Vodka Cup versenyen. A győztes Orosz Ákos lett, aki megvédte tavalyi elsőségét.

MTI Sport

Súlyemelő Eb - Nagy Péter hatodik

Nagy Péter a hatodik helyen végzett összetettben a plusz 105 kilósok között a tiranai súlyemelő Európa-bajnokság utolsó számában, vasárnap.

MTI/Reuters Sport

Serie A - Győzött a Roma

Az AS Roma hazai pályán 2-0-ra legyőzte az Atalantát az olasz labdarúgó-bajnokság 7. fordulójának vasárnapi első mérkőzésén.

hvg.hu Sport

Amiért meg kell nézni a hétvégi NFL-fordulót - beharangozó

Az NFL-ben immár harmadik alkalommal csapnak össze a csapatok a hétvégén. Az eddig eltelt két fordulóban elkezdtek körvonalazódni az erőviszonyok, de korai lenne még az esélyekről beszélni. Meglepetéscsapatok vannak, nagy kérdés, hogy továbbra is szárnyalnak majd.

1 2 3

A címlapról ajánljuk