MTI Sport

Pofátlan áron lehet jegyhez jutni a Leicester City sorsdöntő mérkőzésére

Elképesztő összegekért lehet már csak jegyhez jutni az angol Premier League-ben listavezető Leicester City labdarúgócsapatának szezonzáró mérkőzésére, amelyen könnyen elképzelhető, hogy az előző idényben még a kiesés elől menekülő együttes a klub történetének első bajnoki címét ünnepelheti majd.

MTI Shake

Elkapták a bécsi opera személyzetével szórakozó férfit

Elfogták a Bécsi Állami Operaház "fantomját". A 63 éves operabarát hónapok óta a bolondját járatta a személyzettel: mindig olcsó helyekre vett magának jegyet, mégis drága páholyokba ült be. Újra és újra megúszta a jegyellenőrzést, gyakran a felvonások között változtatott helyet, macska-egér játékká kezdett válni az egész – adta hírül a bécsi Kurier online kiadása.

MTI Sport

Három belépőt ért a vb-n egy 1950-es jegy

Három jegyet kapott a brazíliai világbajnokság július 13-i döntőjére egy idős riói férfi, aki felajánlotta a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnek az 1950-es vb-fináléra szóló, felhasználatlan belépőjét.

hvg.hu Itthon

Pénzt kérnek Gyurcsányék a lakossági fórumokon

Háromszáz forintos belépő ellenében léphetnek be a Demokratikus Koalíció lakossági fórumaira az érdeklődők – írja a Bors. A párt szerint erre az állami támogatások híján van szükség.

hvg.hu Itthon

Miért is olcsóbb egy nőnek a partibelépő?

Az ombudsmanhoz fordul egy férfi amiatt, hogy több szórakozóhelyen bevett gyakorlat: a nőknek nem kell fizetnie belépőt, a férfiaknak viszont igen - számolt be a 444.hu.

1 2

A címlapról ajánljuk