MTI Gazdaság

Üzemanyagok: ezen a héten sem ússzuk meg az áremelést

Bruttó emeli 4-4 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. Az emeléssel a benzin átlagára 364 forintra, a gázolajé 379 forintra nő.

MTI Gazdaság

Még többet kell fizetni mától tankoláskor

Bruttó 6 forinttal emelte a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát is pénteken a Mol. Az emeléssel a benzin átlagára 357 forintra, a gázolajé 372 forintra nőtt.

hvg.hu Itthon

Ki ismeri fel ezt a benzinkútrablót? – videó

A rendőrök keresik azt a férfit, aki kirabolt egy Nagytétényi úti benzinkutat még október 4-én. A helyszínen volt biztonsági kamera, a rablás pillanatairól szóló felvételt kedden tették közzé.

hvg.hu Itthon

Szánalmas radiátorlopás Gyöngyösön

Egy 35 éves nő addig ügyeskedett júniusban az egyik gyöngyösi benzinkúton, amíg el nem lopta a lapradiátort a férfi, majd a női WC-ből. Még aznap ezer forintért passzolta el a fémet, amit a rendőrök megtaláltak az egyik telepen. A raditátortolvaj elfelejtkezett a biztonsági kameráról, így bukott le.

hvg.hu Autó

Valóra vált minden autós rémálma Csepelen

Az egyik áruházlánc beszállítója tévedésből felcserélte a gázolajnak, illetve a benzinnek való tartályt a csepeli töltőállomáson. A nem megfelelő üzemanyagból kb. két tucat autós tankolhatott.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk