hvg.hu Vállalkozás

Fétisünk, a pontgyűjtő kártya: délibáb vagy értelmes megtakarítás?

Plüssmackó, kontaktgrill, svájci bicska, inox lábas, esetleg guruló bőrönd harmadáron, hatodáron. Naná, hogy a hülyének is megéri. Tényleg? Az biztos, hogy mindenki szereti úgy érezni vásárlásai során, hogy jól jár. Az átlagfogyasztó tárcáját lassan kezelhetetlenné dagasztó pontgyűjtő, törzsvásárlói és még ki tudja, milyen plasztikkártyák kétségkívül ezt a fílinget közvetítik. De valóban olyan jól járunk, ha szorgosan gyűjtögetjük a pontokat, mint azt sugallják, vagy a kerti zuhanyszett parasztvakítás és a nagy hálózatoknak csak az adataink kellenek?

hvg.hu Sport

Lelőtték a salvadori fociválogatott rekorderét

Barátaival beszélgetett, amikor valaki rálőtt Alfredo Pachecóra, a salvadori futballválogatott egykori játékosára. A 33 éves sportolót egy másik sérülttel együtt kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

hvg.hu Kult

Klippremier: A Bëlga egy Wartburg mellett dicsőíti a benzinkutakat

"Éjjel megyek a sztrádán. Tudom, hogy egy kút vár rám. Szívem legfőbb reménye, hogy feltűnik messze a fénye" – ugye, hogy nem írtak ennél szívbemarkolóbb dalt az autópályák oázisáról? A Bëlga karácsonyi ajándékként egy témába vágó klipet is kiadott új lemezük egyik legfülbemászóbb dalához.

hvg.hu Vállalkozás

Nagy erőkkel támadja le az Aldi a vásárlókat vasárnap

Begyújtották a rakétákat az üzletláncok, a karácsony közeledtével egyre bővül a vasárnapi boltlista. Most vasárnap, november 22-én rengeteg bolt lesz nyitva, az Aldi közel száz üzletét nyitja ki, az Auchan három egységgel indul, a Müller drogérialánc is több üzletével kivételezik, emellett a két Ikea-egységben és két Media Marktban is lehet vásárolni.

MTI Gazdaság

Nem reagált a Mol az Agip-felvásárlásról szóló pletykára

A Mol nem kívánta kommentálni az MTI-nek azt az értesülést, hogy érdekelt lenne a magyarországi Agip-kúthálózat felvásárlásában, azt azonban megjegyezte, hogy kiskereskedelmi stratégiájuk egyértelmű és világos: terjeszkedni a régióban, fejleszteni a kúthálózatot és emelni a szolgáltatások színvonalát.

hvg.hu Gazdaság

Eladhatják itthon a harmadik legnagyobb benzinkúthálózatot

Az olasz Eni eladná a harmadik legnagyobb magyarországi benzinkúthálózatnak számító Agipot –értesült a Népszabadság több független forrásból. Az érdeklődők között van a Mol, valamint a lengyel PKN Orlen tulajdonában lévő cseh Unipetrol.

hvg.hu Gazdaság

A boltzár megszülte a CBA, a Coop vetélytársát: a benzinkutat

A vasárnapi boltzár által sújtott multi élelmiszerláncok kipróbálták és megtalálták a legális kiskaput, egyre több benzinkút épületébe költözik be klasszikus élelmiszerüzlet. A Sparnak és a Tescónak nagyon bejött ez, mostanában a Mol kapott rá. Érthető is: elmentünk, teszteltünk, árakat írtunk, és arra jutottunk, hogy bizony egy komplett vasárnapi bevásárlást megéri megejteni már ezeken a kutakon, mert árban olykor olcsóbbak is, mint a környékükön levő kis családi, magyar hátterű üzletek. Minden alapélelmiszert kínálnak már, sőt annál is többet, bár a választék egy-egy áruból nem nagy.

MTI Gazdaság

Jóval olcsóbban tudunk mától tankolni

Bruttó 2 forinttal csökkentette a gázolaj és 5 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol. A csökkentéssel a gázolaj literenkénti átlagára 351-353 forintra, a 95-ös benziné 366-367 forintra süllyedt.

MTI / hvg.hu Vállalkozás

Exportálni kezdte a Mol az újfajta benzinkutak ötletét

Szerbiában is elindította önálló kiskereskedelmi márkáját a Mol. A cég szerdán az E-75-ös autópálya mentén, a szerb-magyar határ közelében fekvő Horgos 2 töltőállomáson nyitotta meg első Fresh Corner üzletét, a közeljövőben pedig további három szerbiai töltőállomás átalakítását tervezik.

1 2 3 4 5 6 7
15

A címlapról ajánljuk