hvg.hu Itthon

Ki ismeri fel ezt a benzinkútrablót? – videó

A rendőrök keresik azt a férfit, aki kirabolt egy Nagytétényi úti benzinkutat még október 4-én. A helyszínen volt biztonsági kamera, a rablás pillanatairól szóló felvételt kedden tették közzé.

hvg.hu Itthon

Szánalmas radiátorlopás Gyöngyösön

Egy 35 éves nő addig ügyeskedett júniusban az egyik gyöngyösi benzinkúton, amíg el nem lopta a lapradiátort a férfi, majd a női WC-ből. Még aznap ezer forintért passzolta el a fémet, amit a rendőrök megtaláltak az egyik telepen. A raditátortolvaj elfelejtkezett a biztonsági kameráról, így bukott le.

hvg.hu Autó

Valóra vált minden autós rémálma Csepelen

Az egyik áruházlánc beszállítója tévedésből felcserélte a gázolajnak, illetve a benzinnek való tartályt a csepeli töltőállomáson. A nem megfelelő üzemanyagból kb. két tucat autós tankolhatott.

MTI Gazdaság

Úgy tankolnak a magyarok, mintha nem lenne holnap

Az üzemanyagok fogyasztása 6,1 százalékkal emelkedett a magyar piacon az idén az első fél évben. Az eladott mennyiség meghaladta a 1 milliárd 589 millió litert, ezen belül a gázolaj kereslete 7,0 százalékkal, a benziné pedig 4,7 százalékkal nőtt – közölte Grád Ottó, a Magyar Ásványolaj-szövetség (MÁSZ) főtitkára.

MTI Autó

Most végre nem drágul a benzin

Bruttó 2 forinttal csökkenti a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik – értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a 95-ös benzin átlagára 346-347 forintra mérséklődik, a gázolajé 343-344 forint marad.

MTI Világ

Bevetették az olajtartalékot a franciák a kutak megrohanása miatt

A francia kormány megkezdte stratégiai olajtartalékainak bevetését az olajfinomítók sztrájkja miatt, amelyet a CGT szakszervezet hirdetett meg a munkajogi reform visszavonását követelve. A legjelentősebb francia szakszervezeti tömörülés az áramtermelés felfüggesztésével is fenyegetőzik.

1 2 3 4 5 6 7
17

A címlapról ajánljuk