hvg.hu Itthon

Nem jött a betegszállító, rémálommá vált a kórházi kezelés

Az egyik szegedi kórház folyosóján éjszakázott egy idős asszony a beteg férjével, mert nem mentek értük a betegszállítók. Csak másnap délelőtt vitték őket haza. A klinikán állítják: megrendelték a betegszállítót. A mentőszolgálatnál vizsgálatot indítottak az ügyben, de még nem tudni, ki hibázott – írja a SzegedMa.

MTI Közlekedés

Betegszállító karambolozott Tolnánál

Hárman megsérültek egy betegszállító autó balesetében a 6-os és a 63-as út kereszteződésénél pénteken Tolna térségében. Szekszárd mellett is baleset történt a 6-os úton, ott öten sérültek meg.

MTI Közlekedés

Betegszállító karambolozott Tolcsvánál

Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között egy mellékúton, a balesetben ketten megsérültek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI Hírek

Árokba borult egy betegszállító Szabolcsban

Árokba borult egy betegszállító jármű a 49-es főút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfő délelőtt, a balesetben senki sem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem.

MTI Plázs

Lemondott a betegszállítók egyesületének elnöke

Lemondott posztjáról Bíró Ferenc, a Mentők és Betegszállítók Egyesületének elnöke pénteken. Bíró Ferenc azt mondta, hogy a következő elnökválasztásig ügyvezető elnökként tevékenykedik az egyesületben. Döntésének okairól nem kívánt beszélni.

MTI Autó

Betegszállító karambolozott Törökszentmiklóson

Egy ember megsérült abban a balesetben, amelyben egy betegszállító jármű egy személyautóval ütközött össze a 4-es főút törökszentmiklósi elkerülő szakaszán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MTI Baleset

Betegszállítónak csapódott egy autó Pomáznál

Betegszállítóval ütközött egy személyautó csütörtök délután Szentendre és Pomáz között, a személyautó utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI Baleset

Felborult egy betegszállító Visontánál, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek, amikor egy betegszállító felborult Visonta határában, a 3-as számú főúton péntek reggel - közölte Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI Vállalkozás

Bedőlt az egyik szegedi betegszállító cég

Március elsejétől nem szállít több, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott beteget a Maros Sped Kft., az egyik szegedi betegszállító cég – írta keddi számában a Délmagyarország.

MTI Baleset

Betegszállító csúszott az árokba

Ketten megsérültek, amikor egy betegszállító gépkocsi árokba csúszott a havas közúton Tiszatenyő Kengyel között - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

1 2

A címlapról ajánljuk