hvg.hu Itthon

Nem jött a betegszállító, rémálommá vált a kórházi kezelés

Az egyik szegedi kórház folyosóján éjszakázott egy idős asszony a beteg férjével, mert nem mentek értük a betegszállítók. Csak másnap délelőtt vitték őket haza. A klinikán állítják: megrendelték a betegszállítót. A mentőszolgálatnál vizsgálatot indítottak az ügyben, de még nem tudni, ki hibázott – írja a SzegedMa.

MTI Közlekedés

Betegszállító karambolozott Tolnánál

Hárman megsérültek egy betegszállító autó balesetében a 6-os és a 63-as út kereszteződésénél pénteken Tolna térségében. Szekszárd mellett is baleset történt a 6-os úton, ott öten sérültek meg.

MTI Közlekedés

Betegszállító karambolozott Tolcsvánál

Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között egy mellékúton, a balesetben ketten megsérültek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI Hírek

Árokba borult egy betegszállító Szabolcsban

Árokba borult egy betegszállító jármű a 49-es főút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfő délelőtt, a balesetben senki sem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem.

MTI Plázs

Lemondott a betegszállítók egyesületének elnöke

Lemondott posztjáról Bíró Ferenc, a Mentők és Betegszállítók Egyesületének elnöke pénteken. Bíró Ferenc azt mondta, hogy a következő elnökválasztásig ügyvezető elnökként tevékenykedik az egyesületben. Döntésének okairól nem kívánt beszélni.

MTI Autó

Betegszállító karambolozott Törökszentmiklóson

Egy ember megsérült abban a balesetben, amelyben egy betegszállító jármű egy személyautóval ütközött össze a 4-es főút törökszentmiklósi elkerülő szakaszán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MTI Baleset

Betegszállítónak csapódott egy autó Pomáznál

Betegszállítóval ütközött egy személyautó csütörtök délután Szentendre és Pomáz között, a személyautó utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI Vállalkozás

Bedőlt az egyik szegedi betegszállító cég

Március elsejétől nem szállít több, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott beteget a Maros Sped Kft., az egyik szegedi betegszállító cég – írta keddi számában a Délmagyarország.

MTI Baleset

Betegszállító csúszott az árokba

Ketten megsérültek, amikor egy betegszállító gépkocsi árokba csúszott a havas közúton Tiszatenyő Kengyel között - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

1 2
A címlapról ajánljuk
Ma írják az év legnagyobb dolgozatát – de pontosan minek is?

Ma írják az év legnagyobb dolgozatát – de pontosan minek is?

Több mint egy évtizedes múltra tekint vissza az országos kompetenciamérés, de máig nem használja ki igazán az ezekből kinyerhető adatokat sem az oktatáskutatás, sem az oktatáspolitika, sem az egyes iskolák. De akkor miért is ír minden 6., 8. és 10. évfolyamos ma dolgozatot?