Betegszállító karambolozott, hét sérült

Miskolc-Diósgyőrben egy személyautó és egy betegszállító ütközött össze hétfő délután. Egy zebrán áthaladó gyalogos is megsérült a balesetben.

MTI

Alvó beteget néztek halottnak, majd ledobtak egy holttestet a részeg betegszállítók

Ittas betegszállítók elejtettek egy halottat a berettyóújfalui Gróf Tisza István Kórházban péntekről szombatra virradó hajnalban – számolt be az esetről az RTL Klub vasárnap esti híradója.

Betegszállító ütközött a Balatonnál, egy ember meghalt

Halálos közlekedési baleset történt csütörtökön kora reggel Balatonalmádi és Balatonfűzfő között – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

MTI

Belázasodott egy asszony, száz kilométerre vitte a mentő

Piliscsabáról a balassagyarmati kórházba szállították a mentők azt a nőt, akihez rosszullét miatt hívták ki az ügyeletes orvost, a mentőszolgálat szerint viszont ez ésszerű megoldás volt – írja a Blikk.

hvg.hu

Betegszállító karambolozott Tolnánál

Hárman megsérültek egy betegszállító autó balesetében a 6-os és a 63-as út kereszteződésénél pénteken Tolna térségében. Szekszárd mellett is baleset történt a 6-os úton, ott öten sérültek meg.

MTI

Busz, betegszállító és kamion csúszott az árokba a 65-ösön

Menetrend szerint közlekedő autóbusz, betegszállító autó és kamion csúszott árokba a 65-ös úton, Tamási és Iregszemcse között csütörtökön - közölte a rendőrség az MTI-vel.

MTI

Betegszállító karambolozott Tolcsvánál

Egy betegszállító és egy személyautó ütközött össze a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tolcsva és Sárazsadány között egy mellékúton, a balesetben ketten megsérültek - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

MTI

Árokba borult egy betegszállító Szabolcsban

Árokba borult egy betegszállító jármű a 49-es főút Mátészalka és Kocsord közötti szakaszán hétfő délelőtt, a balesetben senki sem sérült meg - közölte a katasztrófavédelem.

MTI

Lemondott a betegszállítók egyesületének elnöke

Lemondott posztjáról Bíró Ferenc, a Mentők és Betegszállítók Egyesületének elnöke pénteken. Bíró Ferenc azt mondta, hogy a következő elnökválasztásig ügyvezető elnökként tevékenykedik az egyesületben. Döntésének okairól nem kívánt beszélni.

MTI

Betegszállító karambolozott Törökszentmiklóson

Egy ember megsérült abban a balesetben, amelyben egy betegszállító jármű egy személyautóval ütközött össze a 4-es főút törökszentmiklósi elkerülő szakaszán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden.

MTI

Betegszállítónak csapódott egy autó Pomáznál

Betegszállítóval ütközött egy személyautó csütörtök délután Szentendre és Pomáz között, a személyautó utasa életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI

Felborult egy betegszállító Visontánál, hárman meghaltak

Hárman meghaltak, ketten súlyosan megsérültek, amikor egy betegszállító felborult Visonta határában, a 3-as számú főúton péntek reggel - közölte Lázár Levente, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

MTI

Bedőlt az egyik szegedi betegszállító cég

Március elsejétől nem szállít több, az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott beteget a Maros Sped Kft., az egyik szegedi betegszállító cég – írta keddi számában a Délmagyarország.

MTI

Betegszállító csúszott az árokba

Ketten megsérültek, amikor egy betegszállító gépkocsi árokba csúszott a havas közúton Tiszatenyő Kengyel között - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

MTI

Betegszállítóba rohant egy autó Szegednél, ketten megsérültek

Ketten megsérültek, amikor egy betegszállító járműbe belerohant egy személygépkocsi péntek reggel az 5-ös főúton Szeged határában - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

Blikk: idős apácát molesztált egy betegszállító

Egy Pest megyei kórház parkolójában molesztált a gyanú szerint egy 67 éves betegszállító egy idős apácát, a férfit a rendőrség őrizetbe vette - írja pénteki számában a Blikk.

hvg.hu

Betegszállító karambolozott a 6-oson: nyolc sérült

Nyolc ember sérült meg, mikor egy betegszállító mikrobusz és egy személyautó karambolozott a 6-os út Pakshoz közeli szakaszán.

Várhatóan még az idén életbe lép az új betegszállítási jogszabály

Már közigazgatási egyeztetésen van a betegszállítás jövőjét érintő jogszabály-tervezet, a rendelet várhatóan még az idén életbe lép – közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága.

Vasrudakat pakoltak a betegek közé egy betegszállítóban

A betegek két órát vártak a cég egyik alkalmazottjára, hogy hazaindulhassanak a kórházból, a férfi végül előkerült és a Budapesten vásárolt kétméteres vasrudakat bepakolta a betegszállító autóba.

hvg.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X