hvg.hu Itthon

Élőben kárörvendett Németh Szilárd: nem is az ő alapítványát hekkelték meg?

Semmi köze nincs ahhoz az alapítványhoz, aminek honlapját kétszer is meghekkelték – állítja a rezsibiztos, aki ezen élő adásban vigyorgott kárörvendően. A fideszes megmondóembert a világ teleszüléséről visszakalibrálhatták a sorosozásra, mert mantraszerűen jutott el a baloldali ellenzéktől a „hatalmas kövekkel” dobáló migránsig.

MTI Sport

Lőrincz Tamás kiesett, a másodedző nem érti

Lőrincz Tamás kiesett, mivel dél-koreai legyőzője a negyeddöntőben vereséget szenvedett a kötöttfogású birkózók 66 kilogrammos súlycsoportjában a riói olimpia keddi versenynapján.

hvg.hu Sport

Deák Bárdos: Nem vagyunk erősek sportdiplomáciában

Lőrincz Viktor hibázott hétfő este az olimpiai birkózóverseny bronzcsatájában, de érthetetlen volt a kirgiz szőnyegbíró utolsó pillanatos döntése is - mondta a hvg.hu-nak Deák Bárdos Mihály. Az Európa-bajnok birkózó szerint valóban sok a bírói szubjektivizmus ebben a sportágban, de az sem mellékes, hogy a magyarok "nem erősek" sportdiplomáciában. Az meg csak egy plusz momentum, hogy a nemzetközi szövetség főbírója német, és hát Lőrincz hétfői utolsó ellenfele is az.

hvg.hu Sport

Éremesélyekkel vágunk neki a keddnek – itt a magyarok programja

Egyetlen számban jutottak döntőbe kajak-kenusaink, de a világ- és Európa-bajnoki címvédő Szabó Gabriella–Kozák Danuta-kettős komoly esélyese a mai versenyének. Rajtuk kívül a birkózó Lőrincz Tamásban bízhatunk leginkább, aki testvére bírói közreműködéssel elvesztett bronzmeccse után védheti meg a család becsületét. De újra szoríthatunk pólósainkért is – ezúttal a férfi csapat ugrik medencébe, a negyeddöntőben a londoni negyedik helyezett Montenegró lesz az ellenfelünk.

1 2 3 4 5 6 7

A címlapról ajánljuk