MTI Világ

Világszerte 74 újságírót öltek meg idén

Ötvenhét hivatásos újságírót, köztük öt nőt öltek meg az idén munkavégzés közben, elsősorban háború sújtotta országokban, a tavalyi 67-tel szemben – derül ki a Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi szervezet hétfőn nyilvánosságra hozott, év végi jelentése szerint.

hvg.hu Én és a Cégem

A céges blogolás hét főbűne

Azért mert tud valaki írni, még nem biztos, hogy tud jól blogolni. Márpedig a cégek gyakran beleesnek abba a hibába, hogy a „blogoláshoz mindenki ért” felkiáltással rábízzák a feladatot az első arra járó emberre, pedig egy hozzá nem értő több kárt okozhat, mint gondolnánk.

MTI Világ

Feketelistára kerültek neves bloggerek Kínában

Valótlan hírek terjesztése, a közvélemény félrevezetése és a kínai alkotmánnyal ellentétes publikációk közlése miatt több neves, tízmilliók által követett mikroblogger fiókját záratta be a kínai internetfelügyelet.

hvg.hu Gasztro

Gasztrobloggerek húsvéti tippjei – recept

A torma, a sonka, a tojás, a kalács az ünnepi asztal elengedhetetlen eleme, kétség nem férhet hozzá. De azért egy kicsit feldobhatjuk a húsvéti menüt, és kipróbálhatunk mást is a klasszikusok mellett.

MTI Világ

Félévi börtönre ítéltek egy bloggert Algériában

Félévi letöltendő börtönbüntetésre ítélt egy algíri bíróság egy bloggert a hadsereg "megsértéséért" – írta a csütörtöki algériai sajtó. A férfi a büntetést már letöltötte, mert hét hónapot ül előzetes őrizetben.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk