hvg.hu Itthon

Nekünk nem válaszolnak, de önt fosztják meg a tájékozottságtól a minisztériumok

Mit szólna a főnöke, ha hetekig (hónapokig) nem válaszolna a leveleire? Mivel járna, ha nem reagálna egy hivataltól/hatóságtól érkező megkeresésre? Na, és milyen következménye van, ha egy minisztérium nem válaszol egy újságíró kérdéseire? A tőlünk nyugatra elképzelhetetlen helyzet még az adatvédelmi biztos szerint sincs rendben.

hvg.hu Világ

Ezért nem érdemes bojkottálni az oroszországi vébét

A svéd politikusok ott lesznek a svéd válogatott Svájc elleni mérkőzésén. Annak ellenére utaznak el Szentpétervárra, hogy korábban – a Stockholm és Moszkva közötti politikai feszültségre hivatkozva – azt mondták, bojkottálni fogják az oroszországi labdarúgó vébé mérkőzéseit.

hvg.hu Kult

Bojkott várhat az izraeli Eurovízióra

A palesztinokkal szembeni emberi jogi visszaélések miatt Izland a távolétével büntetheti a jövő évi döntőt. Legalábbis egy petícióban ezt követelik sokan.

Bánovics Attila Itthon

Nem lesz bojkott. Még nem

Bármilyen sok bizonyítékunk van, ahhoz, hogy a gyanú bizonyossággá váljon, kell még egy kísérlet. Vagy még négy. Vélemény.

Elek István Itthon

Elek István: A Fidesz legyőzhető

A kölcsönös önkorlátozással járó választási együttműködésnek köszönhetően az ellenzék a kormánypártok ellen fordíthatná az aránytalan választási rendszer logikáját. Vélemény.

Seres László Itthon

Seres: Legyünk önzők, menjünk szavazni!

Az állam az orosz típusú adminisztratív ellehetetlenítés, fenyegetés és kirekesztés útjára lépett, vetélytársainak alapjogait fenyegeti, magyar állampolgárok kitoloncolását helyezi kilátásba. Vélemény.

Szarvas Koppány Bendegúz Itthon

Bojkott? Oké. És utána?

Létezik koherens érvelés a választási bojkott mellett. Csak nem értek egyet vele.

Krómer István Itthon

A bojkott bojkottja

A helyzet az, hogy az ellenzék józan számítás alapján nem lenne képes a szükséges nyomásgyakorlásra.

1 2 3 4 5 6 7 8

A címlapról ajánljuk