hvg.hu Gazdaság

Valami nagyon nincs rendben a BKK tervezett e-jegyrendszerével

Nagyon elrontották a BKK e-jegyrendszerének kiépítésére kötött szerződést - derül ki a Népszabadság cikkéből. A lap úgy tudja, gondok vannak a szoftverrendszerek összekapcsolásából, újabb pénzeket kell majd erre költeni, és még tovább csúszhat az e-jegyek bevezetése.

hvg.hu Kult

Tarlósék mégis megvágták a fesztiválzenekar támogatását

A fővárosi közgyűlés elé kerülő előterjesztésben a tavalyi 260 millió helyett csak 60 millió forint támogatást ítélnének meg a Budapesti Fesztiválzenekarnak, amely ezért azt kéri, ne szavazzák meg a tervezetet, mert ez koncertek elmaradását hozná.

hvg.hu Itthon

Szuperkórház: Balog helyretette államtitkárát

Miközben az Inforádióban az egészségügyi államtitkár azt mondta, nem épül meg az új szuperkórház Budapesten, Balog Zoltán miniszter ma azt állítja, hogy az ezzel kapcsolatos döntés még nem született meg, de könnyen előfordulhat, hogy új kórház helyett inkább három-négy már meglévő súlyponti kórházat fejlesztenek.

MTI/hvg.hu Itthon

Tarlós ma leült a Kerékpárosklubbal

A továbbiakban bevonják a Magyar Kerékpárosklubot a biciklizést érintő kérdések megvitatásába és közösen fogják átnézni az autómentesítésre és egyirányúsításra szánt utcák listáját.

hvg.hu Itthon

A nap, amikor Orbán lett Kohl pörölye

Egy nap, öt hír - amiről ma este beszélnek: Tarlós ismét kiosztotta a kerékpárosokat; kiderül, hol autózhatunk majd át a Balaton vizén, Orbán Viktor még csak elindult Németországba, de már vita van belőle; a Tikkadt Szöcske nekiment a Coca Colának és a Pepsinek; megújult a hvg.hu.

hvg.hu Itthon

Korlátolt alkatrésznek nevezték Tarlóst

A nemzeti együttműködés rendszerének korlátolt alkatrésze Tarós István Lakner Zoltán politológus szerint. Lakner szerint a főpolgármester meg fog bántódni azokon a sorokon, amikkel a politológus reagált a reggeli Vitézy elleni kirohanására.

MTI Időjárás

Rekordmeleg volt ma Budapesten

Megdőlt a napi melegrekord a fővárosban kedden délután: 26,4 fokig emelkedett a hőmérséklet – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.

MTI/hvg.hu Itthon

A kormány szerint a CIA nem szólt a budapesti terrortámadás veszélyéről

Az amerikai hírszerzés szerint Berlin, Varsó és Budapest is lehet terrortámadások helyszíne. Különösen "a szervezett tömegrendezvények idején végrehajtandó párhuzamos támadások" esélye nagy. A magyar kormány egyelőre további információkat gyűjt a CIA figyelmeztetéséről. Bakondi György azt mondta, emiatt nem emelik a terrorfokozatot, de minden fenyegetést komolyan vesznek.

1 2 3 4 5 6 7
199
A címlapról ajánljuk
“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

Tizenévesek visítozva, felnőttek sörözve szurkolnak a színes jelmezekbe öltözött karaktereknek. Magyarországon hat éve működik a profi birkózás, ismertebb nevén a pankráció bajnoksága. A Hungarian Championship Wreswtling (HCW) a “Dicsőség Napja” gáláján jártunk.