hvg.hu Itthon

Tarlós: Vitézy pimaszul hazudik

Újabb fordulójához érkezett a Tarlós–Vitézy-csörte; Budapest főpolgármestere lehazugozta a BKK volt vezetőjét, miután Vitézy azt mondta, hogy Tarlós nem kedveli a magyar buszokat.

Hercsel Adél Kult

„A büszkén vállalt bunkóság ma politikai mozgalommá növi ki magát”

Az idei könyvhétre A Szemüveges szirén című kötetével jelentkező író, Dunajcsik Mátyás két éve költözött Izlandra, mert kezdett beleőrülni, hogy Magyarországon a főállású értelmiségi életstílust már csak elviselhetetlen áldozatok árán lehet fenntartani. Ugyanakkor hiába a mítosz, Izland sem a földi paradicsom: egy kis korrupcióért ott sem kell a szomszédba menni. - Interjú.

B. Zs. Élet+Stílus

Így látja Magyarországot a világ összes országában járt turista

Gyönyörű és olcsó, de kellemetlen, hogy a hajléktalanok bejárnak kéregetni az étterembe – ezt mondta Budapestről a dán Henrik Jeppesen, aki nemrég teljesítette 196 országos gigakörútját. Rövid beszélgetésünkből az is kiderült, hogy azoknak, akik utazási tippeket kérnek tőle, Magyarországot mindig megemlíti.

hvg.hu Itthon

VII. kerületi ingatlanok: a főjegyző szerint nincs szó panamáról

A budapesti főjegyző közleményt adott ki, amelyben azt írta, nem azért rúgták ki a VII. kerületi ingatlancsalást gyanító köztisztviselőt, mert felfigyelt az esetekre. A főjegyző szerint törvényi lehetőség volt az önkormányzati lakásokat kedvezményesen eladni a bérlőknek.

1 2 3 4 5 6 7
201
A címlapról ajánljuk