hvg.hu Nagyítás

Füstölő gépekkel a Duna felett

2016-ban is visszatért Budapestre a Red Bull Air Race műrepülő-világkupa. Idén az időjárás viszontagságaival is meg kellett küzdeniük a pilótáknak a világbajnoki sorozat magyarországi állomásán. A köd és eső okozta programcsúszás miatt a négyes döntő elmaradt vasárnap, így a nyolcas forduló után kialakult a végeredmény: a tabellát stabilan vezető Matthias Dolderer repülte a legjobb időt, második helyen Hannes Arch, harmadik helyen pedig Matt Hall végzett. Képeink a versenyről.

MTI Sport

Matthias Dolderer nyerte a Red Bull Air Race műrepülő világbajnoki sorozat budapesti versenyét.

A szombati programokat a szeles és esős időjárás miatt teljesen törölték, míg vasárnap a kísérőprogramok estek áldozatul az időjárásnak, elmaradt a visszavonult Besenyei Péter bemutatója is. Többszöri halasztás után a pilótáknak lehetőségük volt teljesíteni a Duna felett, a Lánchíd és a Margit-híd közötti szakaszon kijelölt pályát. A Lánchíd alatt nem repültek át a gépek. A vasárnapi versenyprogram sem volt teljes.

hvg.hu Sport

Akadozó Red Bull Air Race

Miután szombaton törölték az idei budapesti Red Bull Air Race teljes programját, ma - több órás késéssel - felszálltak az első versenyzők.

hvg.hu Autó

Nagy szívás most a Balatonról Budapest felé autózni

A Balantonról Budapestre vezető utakon több ponton is torlódás alakult ki a rendőrség és az Útinform jelentései szerint. Az M7-esen bizonyos szakaszon csak lépésben lehet haladni, de a 7-es főúton sem jobb a helyzet.

hvg.hu Én és a Cégem

Budapestre jött a bankokat leiskolázó startup

A bankokhoz képest sokkal olcsóbban lehet pénzt küldeni az észt Transferwise rendszerén keresztül, amely kilencedik irodáját most Budapesten nyitja. A cég társalapítójától megtudtuk, hogy a helyszínválasztás során Berlin és Budapest között vacilláltak, végül utóbbi mellett döntöttek, elmondták miért.

1 2 3 4 5 6 7
202
A címlapról ajánljuk