hvg.hu Sport

Hivatalosan is visszalépett Róma a 2024-es olimpiától

Hivatalos: Róma városa nem támogatja a 2024-es olimpia megrendezésére vonatkozó pályázatot – jelentette be a főpolgármester, Virginia Raggi. Ezzel Róma szinte biztosan kiszállt a versenyből, mivel a városvezetés támogatása nélkül lehetetlen megszervezni a játékokat.

hvg.hu Kult

Jennifer Lawrence is Magyarországon forgat

Az Oscar-díjas színésznő várhatóan 2017-ben érkezik Budapestre, ahol az Éhezők viadala-filmek rendezőjével forgatja új filmjét – írja az Origo.

MTI Itthon

Hiszi vagy nem: a budapestiek elégedettebbek lettek az életükkel

Az európai fővárosok legtöbbjében emelkedett a lakosság elégedettségi mutatója, Budapest lakossága például 6 százalékkal érzi jobbnak életminőségét a korábban mért adatokhoz képest az Európai Unió statisztikai hivatala szerdán közzétett felmérése alapján.

HVG Extra Business Business magazin

Százmilliós cég lett az egykori pesti hobbiprojektből

Budapesttel együtt változott és fejlődött az cég, amelyet tíz évvel ezelőtt két végzős egyetemista lány alapított azért, hogy az ide utazó külföldieknek a város legizgalmasabb arcát mutassák meg. Időközben kiderült, hogy a tetőteraszok, az ipartelepek és a vidéki traktorozások nemcsak a fesztiválozóknak, hanem a céges programokat szervező, világlátott multiknak is érdekesek.

Balla István - Bicsérdi Ádám - Bodnár Zsolt Kult

És az megvan, amikor a Nirvana hurkát evett a Nyugatinál?

Frank Zappa a Tilos az Á-ban zenélt, Jude Law és Tom Hanks a bulinegyedben mulatott, Prince kilátogatott nézőként is a Szigetre. A Red Hot Chili Peppers tagjai hétfői budapesti meglepetésszerű koncertlátogatásán meg sem lepődünk.

1 2 3 4 5 6 7
204
A címlapról ajánljuk