hvg.hu Itthon

Sztrájkolhatnak a budapesti kukások

Hamarosan sztrájkolhatnak a fővárosi közterületesek, ha a szakszervezetnek nem sikerül megállapodnia a munkáltatóval a béremelésekről – írja a Népszava.

hvg.hu Vállalkozás

Ferihegy lemaradhat a régi vendégek új járatáról?

Pozsonyba indulhatnak új repülőjáratok Iránból – közölte egy szlovák csatorna. Korábban Budapest is szóba került a Teheránból induló járatok bővítésével kapcsolatban, de eddig erről konkrét bejelentés nem történt.

hvg.hu Gazdaság

Változatlan lendülettel drágulnak a budapesti lakások

Miközben már tavaly "brutális" mértékben növekedtek az árak az ingatlanpiacon, a jelenlegi számok alapján 2016-ban sem csökkent az élénkülés és a jövőben is további áremelkedés várható - mondta Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője az M1 csatornán.

Zelki Benjámin Itthon

Tarlós gyereke is 3-as metróval jár, úgyhogy nem lesz baj

A 3-as metrót bármikor leállíttatná a főpolgármester, ha úgy látja, hogy veszélyes. A szuperkórház kijelölt helyszínét furcsállja. A metrófelújítással kapcsolatban szerinte csak az időt húzza a kormány. Szóba került a Népszabadság is, amelyet Tarlós nem siratott meg.

MTI Gazdaság

Ennyiből fényezik külföldön Budapestet

Idén 1,9 milliárd, jövőre 3,8 milliárd forintot fordít a kormány Budapest nemzetközi városmarketing-kampányára – az erről szóló kormányhatározat a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg.

Hercsel Adél Kult

"Szűk körben lájkolgatjuk egymás cikkeit" – interjú Gerlóczy Mártonnal

Volt idő, amikor cigire sem volt pénze, de kétnaponta kint volt az utcán a kormány intézkedése ellen tüntetni – ma már nem is tudja, minek. Viszont úgy látja, mostanában az emberek vagy elkezdtek kicsit közeledni egymáshoz, vagy csak megszokták a rossz hangulatot. Tulajdonképpen megszerette Budapestet, igaz, ehhez huzamosabb időt kellett külföldön töltenie. Az új regénnyel jelentkező Gerlóczy Mártonnal beszélgettünk.

1 2 3 4 5 6 7
205
A címlapról ajánljuk