hvg.hu Itthon

Arrogáns buszsofőrökre panaszkodnak a pécsi utasok

Rosszindulatú, arrogáns buszsofőrökre panaszkodnak többen is Pécsen. Van, aki azért panaszkodik, mert telefonálnak a járművezetők menetközben – írja a Dunántúli Napló. A helyi tömegközlekedésért felelő Tüke Busz minden panaszt kivizsgál – ígérik.

MTI Világ

Kitiltották a tömegközlekedésből a migránsokat egy olasz faluban

Calizzanóban negyven menedékkérőt helyeztek el, többségük huszonéves afrikai férfi. Bár nem zaklattak a senkit, a reggeli távolsági buszokon utazó diáklányokat állítólag zavarta a magatartásuk, ezért a polgármester kitiltotta őket. A város első embere szerint jegyet sem vesznek.

hvg.hu Itthon

Zárt fülkéket kapnak a BKV-sofőrök a támadások miatt

Átalakítják a BKV buszait, hogy megvédjék a járművezetőket az újabb támadásoktól. Az intézkedés a köztévé híroldala szerint szinte az összes buszt érinti, csak a régi, egyébként is zárt vezetőfülkés Ikarusokat nem.

hvg.hu Autó

Teherautóval csattant egy busz Szabolcsban

A baleset Nagyecsed és Tiborszállás között történ kedden délután. A járművek vezető súlyosan megsérültek, az utat teljes szélességében lezárták.

hvg.hu Itthon

Ritkíthatja a járatokat a BKK rengeteg vonalon szeptembertől

Mintegy 3-5 százalékos járatritkítást vezethet be a budapesti vonalakon a BKK – értesült belső forrásokból az Index, amely szerint a spórolás mintegy 100 millió forintot jelenthet. Ritkulhat a 47-49-es és az 56A villamos, a fonódó villamos, a 109-es, a 33-as, a 110-es, 112-es, az 5-ös, a 7-es, 8E busz és több trolijárat is.

1 2 3 4 5 6 7
38
A címlapról ajánljuk