MTI Flotta

Harminc elektromos buszt vásárol Pécs

Elektromos buszok üzembe állításával folytatják a 2013-ban indított pécsi buszcsereprogramot. A tervek szerint harminc magyar gyártású járművet akarnak forgalomba állítani.

Muck Tibor Gazdaság

Új busztípust tesztel a BKV

A Budapesten eddig nem használt Credo Econell Cityt várhatóan holnaptól lehet – akár jegy nélkül is – kipróbálni, először a 110-es és a 112-es vonalon.

hvg.hu Közlekedés

Kigyulladt egy busz az M0-son

Teljes terjedelmében égett egy busz az M0-s autóút 11-es kilométerszelvénye körül Nagytéténynél, az M5-ös autópálya felé haladó irányban. Senkinek sem esett baja.

hvg.hu Autó

Buszjáratokat szüntetne meg a BKK

Március közepéig még mindenki elmondhatja a véleményét a BKK legújabb terveiről, amely szerint több buszjáratot is megszüntetnének, mondván a 4-es metró kiváltja azokat. Erősen megritkítanák viszont a Keleti pályaudvartól Újpalota felé járó járatokat is, ahol nem jár a metró.

1 2 3 4 5 6 7
36
A címlapról ajánljuk
Mundruczó Kornél: Még nem látni a végét ennek a morális válságnak

Mundruczó Kornél: Még nem látni a végét ennek a morális válságnak

Miközben úgy tűnik, Hollywood is felfigyelt Európa-szerte jegyzett rendezőnkre, Mundruczó Kornél független színházával próbál tükröt állítani a mai Magyarországnak. Szerinte évszázadok óta ugyanazokat a köröket járják a magyarok, és a gyengébbek, a kisebbségek legalizálják saját elnyomásukat.