hvg.hu Kult

Novellákat olvashatunk, amíg várunk a villamosra

Az Álljon meg egy novellára! nevű irodalmi pályázatának győztes művei júliustól Budapest számos pontján busz- és villamosmegállók utasváróiban lesznek olvashatók magyar és angol nyelven.

hvg.hu Kult

Egy színész lerúgta a buszról a Határ úti nőzaklató suhancok egyikét

A buszon egy nőbe kötöttek bele, az aluljáróban pedig megverték a nő segítségére siető férfit. A rendőrség által még mindig keresett támadók éjszakája itt nem ért véget: egy másik nő zaklatása után egy fiatal színésszel is összeverekedtek, egy másik férfit pedig kórházba juttattak.

Gergely Zsófia Itthon

Fordulat a buszos ügyben: olvasónk viszi kirándulni a csalódott gyerekeket

Csalódottan mentek nyári szünetre azok a gyerekek, akik a lejárt jogsival érkező sofőr miatt nem mehettek el egy iskolai kirándulásra. Jött a tipikus egymásra mutogatás, a másik hibáztatása, végül viszont az igazi happy end: egy busszal rendelkező olvasónk bevállalta a diákok útiköltségét. Közben az is kiderült, hogy az eredetileg megbízott cég sofőrje olyan vezetői engedéllyel akarta Ausztriába fuvarozni a csoportot, aminek az orvosi érvényességi ideje járt le, a szervező nemzetiségi önkormányzat pedig az őket ért „tortúra” miatt már nem is akarja megszervezni az útjukat.

Gergely Zsófia Itthon

A gyerekek bűnhődnek a sofőr miatt elmaradt buszkirándulásért

A rendőröket riasztó szülőt hibáztatja annak az iskolai kirándulásnak a szervezője, amely hétfőn maradt el, mert aggódtak a busz nem megfelelő gumiabroncsai miatt – derül ki a hvg.hu birtokába került levélből. A jármű végül rendben volt, csakhogy a sofőr jogosítványa lejárt, mégsem a buszt biztosító cég felelősségét vetették fel. Ezért anyagi okokra hivatkozva nem is pótolják a legjobb tanulóknak járó utat, vagyis az ostor végül a gyerekeken csattan.

1 2 3 4 5 6 7
41
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával