Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

10 embert késeltek meg egy izraeli buszon

10 embert késeltek meg egy izraeli buszon

A palesztin támadónak tíz embert sikerült megsebesítenie, közülük hat állapota súlyos. A merénylőt menekülés közben lábon lőtték és elfogták.

MTI

Elgázolt egy hétéves kisfiút egy busz

A busz a pátyi Somogyi Béla utcai megállóból indult el, amikor a gyerek a jármű elé lépett.

MTI

Tüzérségi lövedék csapódott egy buszba Kelet-Ukrajnában, sok a halott

Az első hírek szerint legalább tíz ember meghalt, amikor tüzérségi lövedék csapódott egy buszba Kelet-Ukrajnában, Donyecktől nem messze kedden. Eddig tizenhárom sérültről érkezett hír.

hvg.hu

Fotó: A labrador, aki egyedül is buszra száll

Fotó: A labrador, aki egyedül is buszra száll

A KOMO-TV által közreadott képen Eclipse, egy fekete nőstény labrador látható egy seattle-i buszon. Ha a gazdája nem fejezi be a cigaretta elszívását, amikor a busz megérkezik, Eclipse egyedül száll fel és utazik úticéljáig, egy kutyasétáltató parkig a járat utasainak nagy tetszésére.

MTI

Busszal ütközött egy autó Jutánál, többen megsérültek

Menetrend szerinti busszal ütközött egy autó Juta közelében, a Kaposvár felé vezető úton. Többen könnyebben megsérültek, a 6701-es utat lezárták a helyszínelés idejére – közölték a rendőrségtől.

Őrjöngő férfi rugdosott egy buszt Pécsen

Megrongált egy távolsági buszt egy 21 éves férfi Pécsen, majd a rendőröknek is nekiment. Megbilincselték, később pozitív lett a drogtesztje.

hvg.hu

Újabb buszdarabokat vesz a BKV, hogy összeszerelhesse

Újabb 15 busz beszerzésére írt ki pályázatot a BKV. A szóló- és a midibuszokra vonatkozó ajánlatot január végéig kell a közlekedési társaságnak leadni - derül ki a közbeszerzési adatlapból.

MTI

Egy ember meghalt a pécsi buszbalesetben

A pécsi kertvárosban helyi autóbusz és személyautó ütközött: egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek.

hvg.hu

Kigyulladt egy autóbusz az M1-esen

A Budapest felé vezető oldalon, az 52. kilométernél történt a baleset.

hvg.hu

Lerobbant busz állta el a villamos útját a vágányokon Budán

Lerobbant busz állta el a villamos útját a vágányokon Budán

Épp a villamosvágányokon robbant le egy busz Budán, ezért nem járt az 59-es villamos.

hvg.hu

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak hajtott egy busz Budapesten - fotó

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak hajtott egy busz Budapesten - fotó

Rosszul lett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője csütörtök este Budapesten, a Szent Orbán téren, a jármű villanyoszlopnak ütközött – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.

MTI

Videó: Két lány csúnyán megveri az őket zaklató férfit a buszon

Videó: Két lány csúnyán megveri az őket zaklató férfit a buszon

Három férfi kezdte el tapogatni a főiskoláról haza felé tartó fiatal nővéreket az indai Új-Delhitől nem messze, egy buszon. A nők ellenálltak, és a férfiakat végül letartóztatták.

hvg.hu

Szakadékba zuhant egy busz, tucatnyi halott Nepálban

Defektet kapott a hegyi úton egy busz Nepálban, szakadékba zuhant, sok halott és sebesült.

MTI

Ne lepődjön meg, ha nem Combino jön a 4-6-os vonalon

Sűríti, illetve nagyobb kapacitással közlekedteti egyes járatait az adventi időszakban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a 4-6-os villamos vonalán még Ganz csuklós villamosok is forgalomba állnak a Combinók mellett – egészen tavaszig.

MTI

Akanavetővel lőttek egy buszra Kelet-Ukrajnában

Az ukrán kormányerők aknavetővel lőttek egy menetrend szerinti buszra csütörtökön Luhanszk megyében, amely szakadárok kezén lévő területen, egy buszpályaudvar közelében lévő ellenőrző pontnál várakozott. Két ember meghalt, másik tizennégy megsebesült – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség az önhatalmúlag kikiáltott "luhanszki népköztársaság" egyik rendőri vezetőjére hivatkozva.

MTI

Babakocsis férfi vert meg egy buszvezetőt

A 33 éves győri férfi egy kereszteződésen tolta át a babakocsit, amikor egy helyi busz befordult mögötte. Az apa nekitámadt a buszsofőrnek, és ököllel többször megütötte. A rendőrség lezárta a nyomozást, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelhetnek ellene vádat.

hvg.hu

Busz gázolt el egy gyalogost Zalaegerszegen

A kórházban meghalt az a gyalogos, akit egy menetrend szerinti busz gázolt el csütörtök este Zalaegerszegen – közölték a rendőrségtől.

MTI

Autók ütköztek busszal az M1-esen

A belső sávon rendőri irányítás mellett megindult a forgalom az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalán Lébény közelében, ahol vasárnap reggel halálos baleset történt – közölte a rendőrség.

MTI

Buszok ütköztek Somogy megyében, többen megsérültek

Két autóbusz ütközött péntek délután a Somogy megyei Bábonymegyeren, a balesetben többen megsérültek, de az első hírek szerint nem súlyosan.

MTI

Három buszt és hét villamost ad el a BKV

Három 280-as Ikarus csuklós buszt és hét Ganz csuklós villamost értékesít a BKV – derül ki a cég honlapján kedden olvasható felhívásból.

MTI
12330

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X