Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak hajtott egy busz Budapesten - fotó

Rosszul lett a sofőr, oszlopnak hajtott egy busz Budapesten - fotó

Rosszul lett egy menetrend szerint közlekedő busz vezetője csütörtök este Budapesten, a Szent Orbán téren, a jármű villanyoszlopnak ütközött – közölte a Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécsere.

Videó: Két lány csúnyán megveri az őket zaklató férfit a buszon

Videó: Két lány csúnyán megveri az őket zaklató férfit a buszon

Három férfi kezdte el tapogatni a főiskoláról haza felé tartó fiatal nővéreket az indai Új-Delhitől nem messze, egy buszon. A nők ellenálltak, és a férfiakat végül letartóztatták.

hvg.hu

Szakadékba zuhant egy busz, tucatnyi halott Nepálban

Defektet kapott a hegyi úton egy busz Nepálban, szakadékba zuhant, sok halott és sebesült.

MTI

Ne lepődjön meg, ha nem Combino jön a 4-6-os vonalon

Sűríti, illetve nagyobb kapacitással közlekedteti egyes járatait az adventi időszakban a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a 4-6-os villamos vonalán még Ganz csuklós villamosok is forgalomba állnak a Combinók mellett – egészen tavaszig.

MTI

Akanavetővel lőttek egy buszra Kelet-Ukrajnában

Az ukrán kormányerők aknavetővel lőttek egy menetrend szerinti buszra csütörtökön Luhanszk megyében, amely szakadárok kezén lévő területen, egy buszpályaudvar közelében lévő ellenőrző pontnál várakozott. Két ember meghalt, másik tizennégy megsebesült – jelentette a TASZSZ orosz hírügynökség az önhatalmúlag kikiáltott "luhanszki népköztársaság" egyik rendőri vezetőjére hivatkozva.

MTI

Babakocsis férfi vert meg egy buszvezetőt

A 33 éves győri férfi egy kereszteződésen tolta át a babakocsit, amikor egy helyi busz befordult mögötte. Az apa nekitámadt a buszsofőrnek, és ököllel többször megütötte. A rendőrség lezárta a nyomozást, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt emelhetnek ellene vádat.

hvg.hu

Busz gázolt el egy gyalogost Zalaegerszegen

A kórházban meghalt az a gyalogos, akit egy menetrend szerinti busz gázolt el csütörtök este Zalaegerszegen – közölték a rendőrségtől.

MTI

Autók ütköztek busszal az M1-esen

A belső sávon rendőri irányítás mellett megindult a forgalom az M1-es autópálya országhatár felé vezető oldalán Lébény közelében, ahol vasárnap reggel halálos baleset történt – közölte a rendőrség.

MTI

Buszok ütköztek Somogy megyében, többen megsérültek

Két autóbusz ütközött péntek délután a Somogy megyei Bábonymegyeren, a balesetben többen megsérültek, de az első hírek szerint nem súlyosan.

MTI

Három buszt és hét villamost ad el a BKV

Három 280-as Ikarus csuklós buszt és hét Ganz csuklós villamost értékesít a BKV – derül ki a cég honlapján kedden olvasható felhívásból.

MTI

Új magyar Ikarus buszok készülnek – fotók

Új magyar Ikarus buszok készülnek – fotók

Újabb 15 vadonatúj, Magyarországon összeszerelt alacsonypadlós Ikarus autóbusz készül a BKV kelenföldi buszgarázsában – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

hvg.hu

Videó: Porig ég a Vértes Volán busza

Videó: Porig ég a Vértes Volán busza

Csütörtökön kigyulladt egy menetrend szerinti busz. Az utasok poroltókkal próbáltak úrrá lenni a helyzeten, de a hatalmas tüzet nem sikerült megfékezniük.

hvg.hu

Menet közben kigyulladt egy utasokkal megrakott busz

A Vértes Volán járatának utasai legalább tíz poroltót hoztak egy közeli gyárból, de így sem tudták megfékezni a tüzet. Végül a tűzoltóknak sikerült eloltani a buszt.

MTI

Ismét videóra vették, ahogy ráhúzódott egy busz egy biciklisre

Egy újabb bringás vette fel, ahogy tekerés közben a mellette elhaladó busz kevés helyet hagyott neki.

MTI

Ellepik Budapestet a hibrid buszok

November elején áll forgalomba az első új hibrid csuklós autóbusz Budapesten - jelentette be a nemzeti fejlesztési miniszter vasárnap budapesti sajtótájékoztatón.

MTI

Új busz indul hétfőn Budán

Hétfőn új, a kerület által finanszírozott buszjárat indul Budán 253-as jelzéssel, amellyel a Fehérló utcából és környékéből átszállás nélkül, közvetlenül juthatnak el az utasok az M4-es metróhoz.

MTI

Három új buszjárat indul hétfőtől Rákosmentén

Átalakítják a XVII. kerület buszhálózatát, hogy könnyebb legyen elérni a Bajcsy-Zsilinszky Kórházat és a hatvani vasútvonalat a kerületből. Három új járatot indítanak. A 195-össel Rákoskeresztúr központjából egészen a Puskás Ferenc Stadionig lehet majd utazni. A 297-es és a 298-as pedig félig telebuszok, félig fix menetrendű járatok lesznek Rákoscsabán – közölte a BKK pénteken.

hvg.hu

Fotó: Vegyünk érzékeny búcsút ettől az Ikarus-busztól

Fotó: Vegyünk érzékeny búcsút ettől az Ikarus-busztól

A 28 éves buszt a forgalomból szintén kiálló 205-ös pályaszámú (és amúgy szintén harmonikaajtós) trolibusszal együtt október 4-én lehet még egyszer utoljára megnézni.

hvg.hu

Igazi retróbuszt engednek ki utoljára a forgalomba

Kivonják a forgalomból az utolsó harmonikaajtós vagy más néven ráncajtós buszt ebben a hónapban a BKV-nál. Pénteken lehet utoljára ilyen járművel utazni a 7E vonalon, szombaton pedig lefotózhatják az érdeklődők a Városligetben egy ráncajtós trolival együtt.

hvg.hu

Figyeljen oda, több BKK-busz is máshogy jár

Figyeljen oda, több BKK-busz is máshogy jár

Több autóbuszjárat menetrendje is módosul októberben Budapesten, összevonják például a 8-as, a 8A és a 108-as járatot, új járatok is indulnak, a hajók esetében pedig életbe lép a téli menetrend.

MTI
12329

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X