hvg.hu Gazdaság

Párizs milliókat bukhat Kim Kardashian kirablása miatt

A rablók profik voltak és valószínűleg belső kapcsolattal is rendelkeztek – véli a francia rendőrség. Pascal Duvier, a hatalmas termetű testőr ugyanis nem volt Kim Kardashian közelében. Nem kötelességmulasztás történt. A testőr a két másik Kardashian lányt kísérte el egy hajnalig tartó buliba.

hvg.hu Tech

Így minden hírességet megtalál a Snapchaten

Míg a Facebookra és az Instagramra mesterkélt fotókat és videókat töltenek fel a sztárok, addig a Snapchaten sokkal közvetlenebb stílusban láthatják őket a rajongók. Követésükben segít ez az app.

Nagy Gergő Gazdaság

Három magyar lesz ott idén a világ legnagyobb koktélpartiján

Szerdán kezdődik és szombaton ér véget a világ politikai és gazdasági vezetőinek hagyományos éves "dzsemborija", a davosi Világgazdasági Fórum. A rendezvény egyre inkább egy hatalmas, celebekkel megtűzdelt látványkonferenciára hajaz, ahol a diplomáciai események, különböző fejlesztési programok elindításának bejelentése mellett a networking az igazi érték. A hírességek oldják a száraz gazdasági témát, emellett intenzív médiafelhajtást is csapnak. Az idei rendezvényen mellesleg három magyar lesz jelen.

Ceglédi Zoltán Kult

Még több közszolgálati celeb jön

Az MTV könnyed szórakoztatással és házi celebgyártással váltja ki a közéleti profilt. Mit jelent ez a fordulat a közszolgálati tévézésben?

hvg.hu Tech

Az internet legveszélyesebb hírességei

Heidi Klum szupermodell, reality-show háziasszony – és az internetezők réme. Ő áll ugyanis az egyik biztonsági cég „legveszélyesebb hírességek” listájának élén.

1 2

A címlapról ajánljuk