Dercsényi Dávid Itthon

A mérget keveseknek szánja a kormány, de mindenki rosszul lesz tőle

Akkor egy Vatikánból fizetett pap külföldi ügynök? Ha viszont Soros György magyar szervezete utal, az rögtön hazai? Egyelőre több a kérdés, mint a válasz. A Corvinus Közéleti Klub eseményén szakértők és érintettek fejtették ki véleményüket a tervezett civiltörvényről. Egység sehol sem látszik, pedig itt volna rá az idő.

hvg.hu Itthon

Most jutott eszébe az igazságügynek konzultálni a civilekkel

Meghívott az Igazságügyi Minisztérium több szervezetet is a civiltörvény sokat kritizált módosításának egyeztetésére. A civilek el is mentek, de a mai találkozó után sem változott az álláspontjuk, vitára alkalmatlannak tartják a javaslatot.

L. Ritók Nóra Itthon

Apró civil kérdések

Gyerekszemüveg Soros-pénzből mehet? Farkasflóriánok elszámoltatása?

hvg.hu Nagyítás

A civil szívtől a "mocskos Fidesz"-re bulizókig - ilyen volt a szerdai tüntetés

Tízezres tömeg tüntetett a Hősök terén szerdán a civiltörvény módosítása ellen. A hivatalos rendezvény egy élőképpel befejeződött ugyan, de a tüntetők nagy része nem ment haza: előbb a Lendvay utcai Fidesz-székháznál dobálták meg papírrepülőkkel a rendőröket, majd elindultak az Andrássy úton az Oktogon és a Kossuth tér felé. A Kossuth téren ismét farkasszemet néztek a rendőrökkel, majd végül az Oktogonon ért véget az este egy hajnalig tartó bulival.

1 2 3 4 5 6 7
10
A címlapról ajánljuk