Jobline.hu

A jelöltbarát munkahelyeké a jövő

Vajon el tudjuk-e képzelni azt, hogy az állásinterjúink ettől kezdve olyan hangulatban zajlanak, mintha csak a kedvenc szolgáltatónk ajánlatát hallgatnánk? Vajon el tudjuk-e képzelni, hogy a HR-es úgy bánik velünk, mint ha kiemelt ügyfelei volnánk? Elképzelhető, hogy azután is kapunk egy-két jó szót, hogy nem a miénk lett a pozíció?

Jobline.hu

5 tipp a sikeres önmegvalósításhoz

Aki életében már legalább egyszer hozott nehéz döntést, az tudja, hogy milyen sok mindent kell mérlegelni a választás során. Előfordul, hogy tévedünk, ahogy az is, hogy a változás új, sokkal jobb lehetőségekkel kecsegtető utakat nyit meg. A tudatosság és a tájékozottság segíthet, hogy a helyes irányba induljunk el. Mutatjuk, hogyan találhatja meg a saját úját!

Ford Magyarország

Amit minden fiatalnak meg kellene tapasztalnia, mielőtt megkapja a slusszkulcsot

Bár autóink egyre biztonságosabbak, a közlekedési balesetek továbbra is vezető haláloknak számítanak, különösen a fiatalok körében. A friss jogosítvánnyal rendelkezők jelentős százaléka hajlamos túlbecsülni vezetői képességeit és az autó műszaki teljesítményét, mivel a kötelező vezetési gyakorlat nem készíti fel őket a váratlan helyzetekre.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk