hvg.hu Plázs

Így csókólózik Sherlock és Doktor Szöszi - videó

Az év legjobb színészeit hozta össze egy-egy csók erejére a New York Times, a jeleneteket pedig egy feltörekvő rendező örökítette meg. A kilenc videóban a férfi-nő csókváltások mellett azonos nemű színészek is közel kerültek egymáshoz.

hvg.hu Plázs

Kíváncsi, hogy mennyire szenvedélyes a csókja? Van megoldás – videó

Hiánypótló találmány még 1965-ből, a Snogometer (Smacimérő), mely tudományos alapon ad választ arra az égető kérdésre, mennyire erős és szenvedélyes a csókunk. A szerkezet a két fél csók alatt kibocsájtott feszültségét méri. A remek találmány kereskedelmi forgalomba kerüléséről nem tudunk.

hvg.hu Kult

Itt a csókolózós videó újabb paródiája, kutyákkal

Az elmúlt néhány napban végigsöpört a közösségi médiában az a videó, amelyen húsz embert kértek fel, hogy ismeretlenként csókolózzanak egymással. A népszerű felvételnek azóta láttuk már egy kissé pikánsabb paródiáját is, amelyen nők elégítenek ki férfiakat kézzel, most pedig itt van a legkedvesebb, a kutyás verzió. Az első csók helyett az első szimatolás.

MTI Shake

Csókmaraton: még a mosdóban sem válhatnak el az ajkak

Még a mosdóban sem válhatnak el egymástól annak a kilenc thaiföldi párnak az ajkai, amelyek a leghosszabb csók világrekordját készülnek megdönteni. Az eddigi világrekorderek ötven óra huszonöt perc egy másodpercig "forrtak össze" volt. Az idei próbálkozók között van az a meleg pár is, amely az elmúlt évben felállította a rekordot.

MTI Shake

Egy ország, ahol szokatlanul keveset csókolóznak

Hetente egyszer sem csókolja meg egymást a brit házaspárok ötöde, a szigetországban Kelet-Anglia lakosai a legcsókosabbak - ilyen információkkal szolgál az a felmérés, amelyet a Brit Szívalapítvány végeztetett.

hvg.hu Plázs

A csók már megcsalás?

Megpecsételheti a párkapcsolat sorsát az első heves csók – ezt szinte mindenki tudja. Azt már kevésbé, hogy már a csóknak is van világnapja, és noha július 6-a egyelőre nincs a nagy világnapok között, máris kezd nemzetközivé válni. De milyen előnyöket, illetve hátrányokat rejthet az élvezetes érintkezés?

Bedő Iván HVG Hetilap

A csók íze fontos genetikai információt hordoz

Ma van a csók világnapja. Jó, ha tudjuk, hogy fertőző és magzatvédő hatása is lehet a heves csókolózásnak. A filematológia tudománya azt is tudni véli, hogy a smár íze fontos genetikai információt hordoz.

hvg.hu Plázs

Mióta és miért csókolózunk?

Fertőző és magzatvédő hatása is lehet a heves csókolózásnak. A filematológia tudománya azt is tudni véli, hogy a smár íze fontos genetikai információt hordoz.


A címlapról ajánljuk