Gáti Júlia-Molnár Csaba Gazdaság

“Szétvet az ideg, már megint a kukásautó”

Hat kilométeres sávlezárás az autópályán két kilométeren végzett munka miatt, nagy zajt csapó, nem ritkán az egyirányú utcát sokáig eltorlaszoló kukásautó a reggeli csúcsban, forgalombénító nagyberuházások egy műszakban, kéményellenőrzés és ajánlott levél kézbesítés munkaidőben, 220 kilométer autózás egy vízszintes vonalért. Tényleg az a fő cél, hogy szivassák az állampolgárt? Csak remélni merjük, hogy elsősorban nem. A velünk élő szocializmus.

MTI Közlekedés

Csúcsüzem volt hétvégén a röszkei határátkelőnél

Több mint százezer ember összesen harmincháromezer járművel kelt át hétvégén a teljes kapacitással üzemelő röszkei határátkelőhelyen. A rendőrség adatai szerint körülbelül 56 ezren Szerbia felé utaztak, 46 ezren pedig Magyarországra. A legforgalmasabb a vasárnap volt, csaknem 45 ezer utassal.

MTI Közlekedés

Gigaforgalom várható hétvégén az amerikai utakon

Ünnepi csúcsforgalom lesz az Egyesült Államok útjain a következő napokban: az AAA autósszövetség szerint több mint 36 millió amerikai tesz majd meg 80 kilométeres vagy annál hosszabb távolságot a közutakon a hétfői Megemlékezés napjával záruló hosszú hétvégén, és közülük csaknem 32 millióan autóval.

MTI Közlekedés

Gigaforgalom ment át hétvégén a röszkei határátkelőn

Csaknem 90 ezer utas lépte át a magyar-szerb határt hétvégén Röszkénél – közölte a rendőrség. A határátlépők többsége Nyugat-Európában dolgozó, szabadságra hazatérő, illetve a vakáció leteltével visszautazó vendégmunkás volt az elmúlt három napban. Egy átlagos hétvégén 8-15 ezer ember lépi át a határt.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával