Bejelentkezés  

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X

Halálra szurkálta fiát egy kerecsendi férfi

A 64 éves M. Sándor a gyanú szerint pénteken végzett fiával, vasárnap helyezte előzetes letartóztatásba a bíróság.

hvg.hu

Különös kegyetlenséggel ölte meg barátnőjét

Egy tavaly augusztusi bűncselekmény ügyében nyomozott a rendőrség. Egy 21 éves férfi végezhetett 23 éves barátnőjével Békéscsabán. A rendőrség vádemelést javasol.

hvg.hu

Dühében halálra gázolta feleségét egy tárnoki férfi

A férfi bevodkázott, majd összevesztek a feleségével. A nő a kocsija mögé feküdt, hogy megakadályozza távozását, mire a férfi rátolatott az asszonyra és métereken át vonszolta magával. A nő meghalt, az ügyészség vádat emelt.

MTI

XII. kerületi munkahelye előtt akarta leszúrni a feleségét

Kedd reggel otthon összevesztek, majd a férfi a nő munkahelyéhez ment, ahol egy bicskával várta a feleségét. A rendőrök megakadályozták a késelést.

hvg.hu

Megölte a barátnőjét, aztán magára hívta a rendőrt

A mélykúti férfi ügyében pénteken zárták le a nyomozást vádemelési javaslattal.

hvg.hu

Kisfiukat megsüketítették, lányuknak a karját törték – börtönt kérnek a durva szülőkre

Két dormándi szülő ellen vádat emelt az ügyészség. Három gyermeküket annyira elhanyagolták, hogy a gyermekek fejlődése, értelmi képessége jól érezhetően elmaradt az életkori átlagtól.

MTI

"Ha hozzám érsz, eltöröm a karodat"

"Ha hozzám érsz, eltöröm a karodat"

Miért megy vissza a nő a bántalmazó férfihoz? Miért nem tud éveken át kiszakadni egy erőszakon, fenyegetettségen alapuló kapcsolatból? A hvg.hu a családon belüli erőszakról sorozatot kezdett, melyben újabb és újabb eseteken túl szakértők szólalnak meg a témában. Ezúttal Feldmár András pszichológus, pszichoterapeuta írását közöljük.

Őrizetbe vettek egy férjet és egy apóst a feleség elhurcolásáért

Személyi szabadság megsértése miatt őrizetbe vett a rendőrség két nyíregyházi férfit. Az apa és fia az utóbbi külön élő feleségét vitték el erőszakkal érpataki otthonából – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

MTI

Hasba szúrta élettársát egy nő Oroszlányban

A férfi kicsavarta a kést a 33 éves nő kezéből, az eszközt a kertben találták meg.

MTI

30 kilós nevelt lányát erőszakolta a 130 kilós juhász - 13 évre ítélték

A kislány még csak 9 éves volt, amikor nevelőapja molesztálni kezdte. Rögtön szólt az anyjának, de a nő azt mondta, hagyja csak a férfire, majd abbahagyja. De a juhász még évekig folytatta. Közben a gyereket bántalmazták és súlyosan el is hanyagolták, volt, hogy egy hétre magára hagyták élelem és pénz nélkül, miközben neki kellett ellátni az állatokat a ház körül. A kislány úgy menekült meg, hogy a polgármesteri hivatalhoz fordult.

MTI

Összeszurkálta feleségét egy férfi, mert a nő állítólag rátámadt

A férfi és a felesége a múlt éjjel összevesztek, majd verekedni kezdtek. A férj többször beledöfte a kést a nőbe. A bázakerettyei férfit a rendőrség őrizetbe vette.

MTI

A szilikont is kiverte barátnőjéből egy férfi

A verés következtében másfél centis szilkondarabok kerültek a nő nyirokkeringésébe. A bántalmazott nő szakított, elköltözött és könyvet írt tapasztalatairól. A lábadozás közben írt könyvben 12 nő története szerepel, bántalmazóik közül csak egy van börtönben.

hvg.hu

A nyílt utcán verte és taposta agyon barátnőjét

A 22 éves férfi és barátnője gyakran veszekedtek. A nő kijelentette, hogy elhagyja a férfit, mire az a nyílt utcán agyonverte.

hvg.hu

Előzetesban az apa, aki koponyaűri vérzést okozott két hónapos gyerekének

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki két hónapos, síró gyermekét úgy bántalmazta, hogy a kicsi koponyaűri vérzést szenvedett.

MTI

Videó: Ha egy férfit vernek az utcán, az kit érdekel?

Videó: Ha egy férfit vernek az utcán, az kit érdekel?

A családon belüli erőszakot 40 százalékban férfiak szenvedik el – ez az üzenete annak a kampánynak, amelyet a Mankind nevű civil szervezet készített. A férfiak ellen irányuló családon belüli erőszakos esetekre fókuszáló jogvédők filmjében először egy nőre támad rá partnere a nyílt utcán, majd ugyanez megismétlődik, de immár a férfi a szenvedő fél. Az első esetben többen közbelépnek, de amikor a férfit veri barátnője, a legtöbben csak mosolyogva nézik az esetet.

hvg.hu

Bíróság elé állt a feleségével balhézó énekes

Kéz a kézben állt a bíróság előtt pénteken Paul Simon amerikai énekes és felesége, Edie Brickell, akiket rendbontás miatt idéztek be a Connecticut állambeli Norwalkban egy családi vita után.

MTI

Kapcsolati erőszak: tavaly egész évben 2 vádlottat ítéltek el

Hiába vált önálló büntető törvénykönyvi tényállássá a kapcsolati erőszak, még mindig elképesztően magas a látencia.

MTI

Kislánya szeme láttára ölte meg az anyát - vádat emeltek a férfi ellen

A büntetett előéletű férfi hat gyors szúrással ölte meg élettársát az egész család előtt, mert a nő azt mondta, nem biztos, hogy ki fogja várni, amíg letelik a férfi következő börtönbüntetése.

MTI

Csaknem agyonverte párhetes babáját, 14 évet kapott

Tizennégy év fegyházra ítéltek egy párhetes gyermekét brutálisan bántalmazó bugaci nőt. Vigyázat, felkavaró részletek!

MTI

Vádelőkészítés a komondoros Balogh ügyében

A vádelőkészítés szakaszába lépett Balogh József volt fideszes képviselő ügye. Balogh a rendőrség szerint úgy megverte az élettársát, hogy az kórházba került, de azt állította, hogy a nő csak elbotlott a kutyájukban.

MTI
12317

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X