Anyagilag lecsúszott a gyermekét megölő rendőrnő?

Anyagilag lecsúszott a gyermekét megölő rendőrnő?

Körzeti megbízottal vagy gazdag vállalkozóval élhetett korábban az a rendőrnő, aki kedden főbe lőtte kisfiát és saját magát. A bulvárlapok egymásnak némileg ellentmondó információkat szedtek össze a pesti esetről.

Jó családból való kamaszlány ölte meg az anyját 96 késszúrással

Jó családból való kamaszlány ölte meg az anyját 96 késszúrással

Halálra késeltek egy asszonyt Zagyvarékason, a gyilkossággal a nő 14 éves lányát és annak barátját gyanúsítják. Lapértesülések szerint a lány katolikus iskolába jár, jó tanuló és jó sportoló. Néhány éve elhunyt édesapja a település alpolgármestere és háziorvosa volt.

"Ötven lájkért fölteszek magamról egy félmeztelen képet"

"Ötven lájkért fölteszek magamról egy félmeztelen képet"

Magyarországon a 11–17 éves tanulók több mint fele élt már át online bántalmazást a felmérések szerint, és az iskolai erőszak, amelynek szinte kivétel nélkül előbb-utóbb lesz online vetülete is, ma már a 11-12 éveseket is egyre jobban érinti. A generációs szakadék miatt a szülők többsége nem érti, hogy mi történik a gyerekével, az iskolák pedig tagadnak: a cyberbullying az ő iskolájukban egyáltalán nem jellemző. Pedig az alattomos jelenségről beszélni kell, állítják többek között azok a művészek, akik a témát színdarabban és regényben dolgozták fel.

Gyerekkínzó nevelőapa okozta a 6 hónapos csecsemő halálát

Gyerekkínzó nevelőapa okozta a 6 hónapos csecsemő halálát

A devecseri férfi rendszeresen bántalmazta élettársa gyermekeit, a nő hallgatással falazott neki. A nevelőapa a legkisebb, mindössze hat hónapos kisfiúnak csonttörést, égési sérüléseket, koponyaűri sérüléseket okozott, az anyának nem hagyta, hogy etesse a kicsit. A csecsemőt 2014 augusztusában olyan súlyosan bántalmazta, hogy a baba a klinikai halál állapotába került, két hónappal később a kórházban halt meg. A férfi és élettársa ellen vádat emelt az ügyészség.

Mozgó autók elé löktek egy 16 éves lányt

Egy dunakeszi férfi a gyanú szerint többször megfenyegette és bántalmazta a szülői felügyelete alatt álló fiatalokat. Egyiküket, a lányt, egy veszkedés után kilökte az úttestre, de szerencsére nem történt baleset. Az ügyben lezárták a nyomozást.

Háromszor kellett megtámadnia barátnőjét, hogy őrizetbe vegyék

A 30 éves férfi a gyanú szerint egy fadarabbal addig verte élettársa lábát, amíg el nem tört a csont, mindezt egy áruház mögött, az utcán. Később baltával bántalmazta, tegnap pedig a kórházban ment neki a lábtörése miatt kerekesszékben ülő nőnek. Őrizetbe vették.

Agyonverte egy nő a volt férjét az éjjel

Egy tatabányai asszony addig verte volt férjét, míg meg nem halt. A nő később beismerő vallomást tett a rendőröknek. Nem ez volt az egyetlen családon belüli agyonverés kedd este Magyarországon.

Agyonverte apját egy férfi tegnap este

Egy törökszentmiklósi házban az idős apa és 48 éves fia összeveszett. A fiatalabb férfi olyan súlyosan bántalmazta apját, hogy az a helyszínen meghalt.

hvg.hu

Életveszélyes sérülést okozott feleségének, mert nem végzett elég házimunkát

Életveszélyes sérülést okozott feleségének, mert nem végzett elég házimunkát

Tavaly karácsony környékén a 30 éves, háromgyerekes családapa azért ütötte meg a feleségét, mert úgy gondolta, az asszony nem végez otthon elég házimunkát. A nő lépe megrepedt, de az életét sikerült megmenteni. A férfi ellen vádat emeltek, szabadlábon védekezhet. Az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést javasolt kiszabni rá.

hvg.hu

Így sikerülhet mégis felnőtté válnia, ha borostyánszülők nevelték

Így sikerülhet mégis felnőtté válnia, ha borostyánszülők nevelték

Szüleink viselkedése, mintája jelentős hatással van arra, milyen társak, szülők leszünk. Az igen elterjedt borostyánszülő típust mutatja be cikksorozatának második részében L. Stipkovits Erika pszichológus, akinek a napokban jelent meg Szeretettel sebezve című könyve.

Zsineggel akarta megölni kisgyermekeit egy nő Pest megyében

Vádat emelt az ügyészség egy százhalombattai nő ellen, aki nehéz körülmények között élt gyermekeivel. A gyerekek nevelését elhanyagolta, végül nehézségei miatt őket és magát is meg akarta ölni. A kisgyerekek csak azért nem haltak meg, mert fojtogatás közben anyjuk azt hitte, hogy már megfulladtak.

hvg.hu

Megkéselte a feleségét és a fiát egy férfi Jászapátiban

A rendőrök elfogtak egy férfit, aki jászapáti lakásukban megszúrta feleségét, majd a fiát is - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság.

MTI

Családon belüli erőszak: egyre több áldozat mer feljelentést tenni

Családon belüli erőszak: egyre több áldozat mer feljelentést tenni

Egyre több a feljelentés a családon belüli erőszak miatt. Ez azonban a szakértő szerint nem azt jelenti, hogy több családon belüli erőszakos bűncselekmény történne, hanem inkább azt mutatja, hogy "a látenciából több eset kerül a felszínre".

45 év együttélés után hasba szúrta, majd megfojtotta feleségét

Jogerősen 11 év fogházra ítélték a 74 éves férjet, aki tavaly tavasszal megölte a feleségét, és a történteket balesetnek igyekezett beállítani. A vádlott korábban is bántalmazta a nőt, de sosem indult büntetőeljárás ellene.

MTI

Többször hasba szúrta egyéves kislányát egy férfi Lajosmizsén

Többször hasba szúrta egyéves kislányát egy férfi Lajosmizsén

A kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett, 31 éves apját őrizetbe vették.

hvg.hu

Ollót szúrt nevelt fiába egy férfi Szentendrén

A 64 éves férfi előzetes letartóztatásban van. Egy szentendrei társasház mögött szúrta meg a fiút múlt szombaton. Bár a megszúrt férfi csak könnyebben sérült, a rendőrök emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

hvg.hu

Lovas kocsihoz láncolta nyakánál fogva élettársát egy férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Törvényszék azt a nyírbogáti férfit, aki lovas kocsihoz láncolta és bántalmazta élettársát.

MTI

Fotó: Nőverő férfit keres a rendőrség Budapesten

Fotó: Nőverő férfit keres a rendőrség Budapesten

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi előkerítésében, aki ellen súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indítottak eljárást.

hvg.hu

Brutálisan megverte gyerekeit egy férfi Bagon

Őrizetbe vettek egy bagi férfit, aki úgy megverte gyerekeit, hogy egyiküknek a koponyája is betört.

MTI

A kétéves gyerek a nő karján ült, miközben az élettársa ütötte-verte

Ha beigazolódik a gyanú, egy gyerekverő, nőverő rémet fogtak Pest megyében. A 31 éves L. Sándort előzetes letartóztatásba helyezték, miután szombaton megverte és késsel fenyegette élettársát.

hvg.hu
12321

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X