Elhibázott késdobálásra hivatkozott az élettársát hátba szúró férfi

A nagysápi férfi maga hívta ki a mentőket szombat este, mert késsel megsebezte élettársát, bár állítása szerint véletenül: a falra célzott, onnan pattant a kés a nő hátába - mondta. A nőt kórházban ápolják, a férfit őrizetbe vették.

hvg.hu

Nagyszombati kettős gyilkosság: bárddal ölte meg nagyszüleit egy 27 éves férfi

A hosszúpályi nagyszülők bűne az volt, hogy nem adtak pénzt az unokának. A fiatal férfi ezért egy bárddal agyonverte őket, átkutatta a házat – eredménytelenül –, majd elmenekült a helyszínről. Húsvétvasárnap fogták el a rendőrök az unokát, beismerő vallomást tett.

hvg.hu

Egy nap alatt két nő késelte halálra az élettársát – videó

A hétfői egri emberölés után Vértesszőlősön is halálra szúrta élettársát egy nő hétfő este, majd feladta magát. A rendőrség videót tett közzé az elfogásáról.

hvg.hu

Megverte élettársát egy helyi képviselő

B. Pál tótkomlósi önkormányzati képviselő élettársát a mentők vitték el, de a férfi is megsérült. Egyik fél sem tett indítványt büntetőeljárásra. A politikus a helyi Fidesz-frakcióban ül, de a pártnak nem tagja.

hvg.hu

Felesége kínzásával vádolnak egy Jánoš nevű szlovák képviselőt

Vladimir Jánoš volt Smer-tag vizsgálati fogságba helyezéséről hétfő délután döntenek, fegyvereit már korábban bevonták. Az internetre felkerült felvételek szerint vulgárisan szidalmazta a feleségét, a nő védője pedig ennél többel is vádolja. Az ügyben új szál, hogy a gyanú szerint hamis orvosi igazolással igyekezett elkerülni egy rendőrségi kihallgatást.

hvg.hu

Agyonverte élettársát egy 59 éves nő

Péntek este összevesztek, és nő bántalmazta a férfit. Másnap reggel a férfi nem mozdult, mire a nő maga hívta ki a rendőrséget. Az asszonyt emberöléssel gyanúsítja a Komárom megyei rendőr-főkapitányság.

hvg.hu

Ilyen okos kampány is születhet az idegesítő ruhaszín-vitából

Ilyen okos kampány is születhet az idegesítő ruhaszín-vitából

Miért olyan nehéz észrevenni a kéket és a feketét? – egy láthatóan bántalmazott, fekete véraláfutásos bőrű nő mellett szerepel ez a felirat, amely méltó módon aknázza ki az elmúlt napok talán legértelmetlenebb internetes őrületére jutó figyelmet.

hvg.hu

PM: Orbánénak az sem számít, ha vér folyik egy családban

Nem szavazták meg az Országgyűlés fideszes és KDNP-s képviselői kedden az Isztambuli Egyezményről szóló határozati javaslatot. A Párbeszéd Magyarországért szerint ez felháborító és szégyenletes.

hvg.hu

Tényleges életfogytot kértek a magyarbánhegyesi lövöldözőre

A büntetett előéletű férfi felfüggesztett börtönbüntetését töltötte, amikor négyéves lánya szeme láttára két családtagját megölte, két másikat pedig megsebesített. Vádat emelt ellene a Békés Megyei Főügyészség.

MTI

Terhes élettársára támadt késsel egy férfi Csongrádban

A 7 hónapos terhes nő három gyerekével menekült ki az utcára a kiskéssel hadonászó férfi elől. A férfi, aki meg is sebesítette élettárást, beismerő vallomást tett, garázdasággal gyanúsítják.

hvg.hu

Hétfő hajnalban egy férfi Cserdiben agyonverte élettársát

Egy Cserdiben élő 36 éves férfi hétfőn hajnalban berúgott, azután pedig agyonverte élettársát - írja a police.hu.

hvg.hu
Hirdetés

Mi van, ha a Szürkében látott minták elfogadottá válnak?

Mi van, ha a Szürkében látott minták elfogadottá válnak?

A Szürke-film premierjét cselesen Valentin-nap elé időzítették, a nővédő szervezetek bojkottra hívtak ellene. A leginkább szadista erotikus jeleneteiről ismert könyvsorozatról kialakult vélemények skálája a felszabadító női szoftpornótól az elnyomó és erőszakos kapcsolatok népszerűsítéséig tart.

Gázpalack felrobbantásával fenyegette a rendőröket egy férfi

A 42 éves apátfalvi férfi hazaérkezve törni-zúzni kezdett és volt feleségét is megverte. A nő gyerekeivel együtt a szomszédba menekült, onnan hívta a rendőröket. A férfi gázpalackkal és kezében öngyújtóval fogadta a kiérkező rendőröket.

hvg.hu

Öt évet kapott a fülénél fogva felrángatott gyerekét rúgdaló férfi

Öt év börtönbüntetésre ítélt egy esztergomi férfit kedden a Tatabányai Törvényszék. V. József rendszeresen, ok nélkül bántalmazta élettársát és a velük élő négy kiskorú gyermeket. Az ítélet nem jogerős.

MTI
Hirdetés

Beperli az államot a gangról ledobott csecsemő édesanyja

Beperli az államot a gangról ledobott csecsemő édesanyja

Ügyvédet fogadott az Attila úti társasház gangjáról ledobott kisbaba édesanyja. Egy jogvédő egyesület ügyvédje szerint meg is van az esélye a kártérítésre bírósági jogkörben okozott kár miatt. Szerinte jogszerű, de nem szakszerű volt az eljárás, amely a férfi szabadulásához és közvetve a gyermekgyilkossághoz vezetett.

hvg.hu

Repülőset játszott fiával a tragédia előtt a csecsemőgyilkos

További részletek derültek ki a múlt szombaton történt családi tragédiáról. A rendőrség szerint a kisbaba anyja hajlandó lett volna visszamenni élettársához, ha a férfi megjavult. Távoltartást sem kért a férfi ellen. A gyilkosság előtt az apa önfeledten repülőzött a fiával.

hvg.hu

Összeverte és megerőszakolta korábbi élettársát

Előbb összeveszett volt élettársával egy 38 éves férfi, majd megverte és meg is erőszakolta az asszonyt a gyanú szerint. A nő nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A rendőrség vádemelést javasol a Zala megyei ügyben.

hvg.hu

Nem is találkozott kirendelt pártfogójával a budai csecsemőgyilkos

Nem is találkozott kirendelt pártfogójával a budai csecsemőgyilkos

A bürokratikus hercehurca miatt nem jutott el időben az ítélet a kisbabáját a gangról kidobó férfi kirendelt pártfogójához. Ez is hozzájárulhatott ahhoz, hogy a tragédia megtörtént – írta a Blikk.

hvg.hu

Vascsővel verte agyon feleségét egy 76 éves férfi

A rendőrség előzetes letartóztatást javasolt, a bíróság az idős gyanúsított házi őrizetét rendelte el.

hvg.hu

Megölte élettársát és anyósát egy középkorú nő

Miután élettársa a forró kandallónak lökte, az asszony megragadott egy kést és megölte a férfit, valamint annak anyját. Utána pálinkával és gyógyszerekkel megpróbált öngyilkos lenni, de nem sikerült neki. 2014-es ügyben emelt vádat kedden az ügyészség.

MTI
Hirdetés
12319

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X