Apjuk és bátyjuk is megerőszakolta a 12 év alatti solymári kislányokat

Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit.

MTI

Babakocsiban fekvő gyereket ütött agyon a sarkadi gyilkos

Ősszel hirdethetnek ítéletet egy újabb gyerekbántalmazási ügyben. A vád szerint P. Zoltán vádlott hónapokon át ütötte, rúgta, harapta élettársa gyerekeit, akiket a pár vészesen elhanyagolt. A férfi 2013. májusban betépve akkorát ütött a babakocsiban fekvő gyerek fejére, hogy betörte a koponyáját, és a kicsi meghalt. A bíróság zárt tárgyalást rendelt el a most kezdődő perben.

MTI

A gyereke előtt gázolta el egy férfi az élettársát

Rendőrkézre került az a férfi, aki Szegeden élettársára támadt a közös gyerekük előtt, és megpróbálta a nőt elgázolni - közölte a rendőrség.

hvg.hu

Komondoros Balogh: Nem emlékszem minden részletre a bántalmazásból

Komondoros Balogh: Nem emlékszem minden részletre a bántalmazásból

Azzal kezdődött az élettársa megverésével vádolt politikus pere szerdán, hogy a vádlott elismerte a terhére rótt bűncselekményt. Ugyanakkor hozzátette, hogy nem emlékszik minden részletre.

MTI

"Ne bánts!" - 14 év felettieknek ajánlott produkcióval készül a Győri Balett

A családon belüli erőszak témáját dolgozza fel a Győri Balett legújabb előadása, a Ne bánts! című táncprodukció. A premier május 14-én lesz.

MTI

Elhibázott késdobálásra hivatkozott az élettársát hátba szúró férfi

A nagysápi férfi maga hívta ki a mentőket szombat este, mert késsel megsebezte élettársát, bár állítása szerint véletenül: a falra célzott, onnan pattant a kés a nő hátába - mondta. A nőt kórházban ápolják, a férfit őrizetbe vették.

hvg.hu

Nagyszombati kettős gyilkosság: bárddal ölte meg nagyszüleit egy 27 éves férfi

A hosszúpályi nagyszülők bűne az volt, hogy nem adtak pénzt az unokának. A fiatal férfi ezért egy bárddal agyonverte őket, átkutatta a házat – eredménytelenül –, majd elmenekült a helyszínről. Húsvétvasárnap fogták el a rendőrök az unokát, beismerő vallomást tett.

hvg.hu

Egy nap alatt két nő késelte halálra az élettársát – videó

A hétfői egri emberölés után Vértesszőlősön is halálra szúrta élettársát egy nő hétfő este, majd feladta magát. A rendőrség videót tett közzé az elfogásáról.

hvg.hu

Megverte élettársát egy helyi képviselő

B. Pál tótkomlósi önkormányzati képviselő élettársát a mentők vitték el, de a férfi is megsérült. Egyik fél sem tett indítványt büntetőeljárásra. A politikus a helyi Fidesz-frakcióban ül, de a pártnak nem tagja.

hvg.hu

Felesége kínzásával vádolnak egy Jánoš nevű szlovák képviselőt

Vladimir Jánoš volt Smer-tag vizsgálati fogságba helyezéséről hétfő délután döntenek, fegyvereit már korábban bevonták. Az internetre felkerült felvételek szerint vulgárisan szidalmazta a feleségét, a nő védője pedig ennél többel is vádolja. Az ügyben új szál, hogy a gyanú szerint hamis orvosi igazolással igyekezett elkerülni egy rendőrségi kihallgatást.

hvg.hu

Agyonverte élettársát egy 59 éves nő

Péntek este összevesztek, és nő bántalmazta a férfit. Másnap reggel a férfi nem mozdult, mire a nő maga hívta ki a rendőrséget. Az asszonyt emberöléssel gyanúsítja a Komárom megyei rendőr-főkapitányság.

hvg.hu
Hirdetés

Ilyen okos kampány is születhet az idegesítő ruhaszín-vitából

Ilyen okos kampány is születhet az idegesítő ruhaszín-vitából

Miért olyan nehéz észrevenni a kéket és a feketét? – egy láthatóan bántalmazott, fekete véraláfutásos bőrű nő mellett szerepel ez a felirat, amely méltó módon aknázza ki az elmúlt napok talán legértelmetlenebb internetes őrületére jutó figyelmet.

hvg.hu

PM: Orbánénak az sem számít, ha vér folyik egy családban

Nem szavazták meg az Országgyűlés fideszes és KDNP-s képviselői kedden az Isztambuli Egyezményről szóló határozati javaslatot. A Párbeszéd Magyarországért szerint ez felháborító és szégyenletes.

hvg.hu

Tényleges életfogytot kértek a magyarbánhegyesi lövöldözőre

A büntetett előéletű férfi felfüggesztett börtönbüntetését töltötte, amikor négyéves lánya szeme láttára két családtagját megölte, két másikat pedig megsebesített. Vádat emelt ellene a Békés Megyei Főügyészség.

MTI
Hirdetés

Terhes élettársára támadt késsel egy férfi Csongrádban

A 7 hónapos terhes nő három gyerekével menekült ki az utcára a kiskéssel hadonászó férfi elől. A férfi, aki meg is sebesítette élettárást, beismerő vallomást tett, garázdasággal gyanúsítják.

hvg.hu

Hétfő hajnalban egy férfi Cserdiben agyonverte élettársát

Egy Cserdiben élő 36 éves férfi hétfőn hajnalban berúgott, azután pedig agyonverte élettársát - írja a police.hu.

hvg.hu

Mi van, ha a Szürkében látott minták elfogadottá válnak?

Mi van, ha a Szürkében látott minták elfogadottá válnak?

A Szürke-film premierjét cselesen Valentin-nap elé időzítették, a nővédő szervezetek bojkottra hívtak ellene. A leginkább szadista erotikus jeleneteiről ismert könyvsorozatról kialakult vélemények skálája a felszabadító női szoftpornótól az elnyomó és erőszakos kapcsolatok népszerűsítéséig tart.

Gázpalack felrobbantásával fenyegette a rendőröket egy férfi

A 42 éves apátfalvi férfi hazaérkezve törni-zúzni kezdett és volt feleségét is megverte. A nő gyerekeivel együtt a szomszédba menekült, onnan hívta a rendőröket. A férfi gázpalackkal és kezében öngyújtóval fogadta a kiérkező rendőröket.

hvg.hu

Öt évet kapott a fülénél fogva felrángatott gyerekét rúgdaló férfi

Öt év börtönbüntetésre ítélt egy esztergomi férfit kedden a Tatabányai Törvényszék. V. József rendszeresen, ok nélkül bántalmazta élettársát és a velük élő négy kiskorú gyermeket. Az ítélet nem jogerős.

MTI

Beperli az államot a gangról ledobott csecsemő édesanyja

Beperli az államot a gangról ledobott csecsemő édesanyja

Ügyvédet fogadott az Attila úti társasház gangjáról ledobott kisbaba édesanyja. Egy jogvédő egyesület ügyvédje szerint meg is van az esélye a kártérítésre bírósági jogkörben okozott kár miatt. Szerinte jogszerű, de nem szakszerű volt az eljárás, amely a férfi szabadulásához és közvetve a gyermekgyilkossághoz vezetett.

hvg.hu
Hirdetés
12319

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X