Bejelentkezés  

Felfüggesztett börtönre ítélték Knézy Jenőt

Felesége megveréséért a közelmúltban ismét elítélték Knézy Jenőt. A sportriporter a foci-vb tudósítói csapatából is kimarad, pedig ő közvetítette volna az utolsó négy mérkőzést.

hvg.hu

Két rendőrt megsebesített egy késsel hadonászó nő Debrecenben

A nő társasházi lakásában kapott rohamot: családtagjait, gyerekeit megöléssel fenyegette, és öngyilkosságot helyezett kilátásba, de végül a kiérkező rendőröket sebesítette meg.

hvg.hu

Megpofozta, majd meg is lőtte fiát a 43 éves apa

Rendőrök vitték el azt a férfit, aki egy családi veszekedés hevében többször megütötte, majd egy alkalommal meg is lőtte saját fiát Pusztadoboson.

Nem jöhet haza Bora Boráról a magyar nő és gyereke

Nem jöhet haza Bora Boráról a magyar nő és gyereke

Nem Magyarországon tárgyalják a gyermeke után Francia Polinéziára utazó, majd ott ragadt Nyíri-Kovács Patrícia váló- és gyermekelhelyezési perét – döntött a bíróság.

hvg.hu

Megfojtotta anyját, majd a nyakát is elvágta

A 22 éves, gyógyszerfüggő és más drogokat is használó férfi ügyében jogerős döntést hozott a Szegedi Ítélőtábla. 11 évre ítélték.

MTI

Önként költözött vissza erőszakos férjéhez – megölték a dunapataji nőt

A férfi rendszeresen kötözködött, veszekedett családtagjaival, feleségét és nevelt fiát bántalmazta, a családot lelki terror alatt tartotta, emiatt elköltöztek otthonról. A nő később a férfi fenyegetőzéseinek hatására hazaköltözött, ez lett a veszte. Kedden kezdődött a per a Kecskeméti Törvényszéken.

MTI

Vádat emeltek a felesége száját összevarró férfi ellen

A vádirat horrorisztikus részletei szerint a férfi szexuális célzattal kezdte a bántalmazást. Miután a nőt eszméletlenre verte, összevarrta a száját. A férfit védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével vádolják, ami akár életfogytig tartó szabadságvesztéssel is sújtható. Az ügyészség fegyházbüntetést javasolt.

hvg.hu

Üvegdarabbal ölte meg férjét egy nő Deszken

A 49 éves nő egy üvegdarabbal vágta el férje nyakát, aki pár nappal később halt bele sérülésében. A nő ellen vádemelést javasol a rendőrség.

hvg.hu

Mellbe szúrta élettársát egy nő

Életveszélyes sérüléssel vittek a mentők kórházba egy zalaegerszegi férfit, akit élettársa késsel mellkason szúrt

MTI

Nagy Ervin: "Néha muszáj kimondani a kínos dolgokat"

Nagy Ervin: "Néha muszáj kimondani a kínos dolgokat"

Nagy Ervin nemrég a családon belüli erőszak elleni kampányban vállalt szerepet. Nem áll ki minden ügy mellett, de ha hisz benne, akkor nem nézi, hogy mennyit profitál belőle. Interjú.

Azt mondja, egy senki vagyok, de én szembeszállok vele

A Nők elleni erőszak napja lesz az EU-ban a március 8-i nőnap. Ehhez kapcsolódóan egy bántalmazott nőket megcélzó kampányfilmet is kitettek a Facebookra.

hvg.hu

Saját anyját rabolta ki egy 24 éves férfi

A fiú pénzt követelt a nőtől, de ő ezt megtagadta. A fiú több alkalommal megütötte, és nem engedte kijönni a szobából.

MTI

Fejbe lőtte kislányát, 18 évre ítélték

14. életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében találták bűnösnek a 45 éves apát.

MTI

Bátor tüntetésre vállalkozott száz afgán nő Kanulban

Több tucat nő vonult utcára csütörtökön Kabulban, hogy tiltakozzanak a családon belüli erőszak ellen. Összesen körülbelül százan voltak, és azt skandálták, hogy "Ne legyen több erőszak!" illetve "Igazságot, igazságot!".

MTI

Készenlétisek fogták el a pusztadobosi feleségverőt

Készenléti rendőrök állították elő azt az 58 éves férfit, aki az utcán ütlegelte a feleségét.

MTI

Rendszeresen fajtalankodott kisfiaival egy hódmezővásárhelyi férfi

Az öt- és hétéves kisfiúkat egy éven át rendszeresen moleszálta a férfi, akinek kezdeményezték előzetes letartóztatását. Meg is verte a gyerekeket.

MTI

Rendőrök fékezték meg a részeg késdobálót

Késsel támadt rá élettársára egy férfi Kaposváron. A kést dobáló, szurkáló férfit a rendőrök fékezték meg.

Úgy megvert egy pomázi nőt az élettársa, hogy életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba

Életveszélyes sérülésekkel került kórházba egy 58 éves nő Pomázról, miután élettársa megverte. A brutális férfit őrizetbe vették.

Már előzetesben a halálra vert kislány apja

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság csütörtökön azt a tápiószelei férfit, aki súlyosan bántalmazta kétéves nevelt lányát, és ennek következtében a gyermek később életét vesztette - közölte a bíróság.

72 órára tiltották el feleségétől az erőszakos férjet

Rendszeresen bántalmazta a feleségét egy férfi, ezért ideiglenes megelőző távoltartását rendelte el a rendőrség. Négy kiskorú gyermekük rendszeresen tanúi voltak a bántalmazásoknak.

hvg.hu
12316

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X