Ollót szúrt nevelt fiába egy férfi Szentendrén

A 64 éves férfi előzetes letartóztatásban van. Egy szentendrei társasház mögött szúrta meg a fiút múlt szombaton. Bár a megszúrt férfi csak könnyebben sérült, a rendőrök emberölés kísérlete miatt nyomoznak.

hvg.hu

Lovas kocsihoz láncolta nyakánál fogva élettársát egy férfi

Előzetes letartóztatásba helyezte a Nyíregyházi Törvényszék azt a nyírbogáti férfit, aki lovas kocsihoz láncolta és bántalmazta élettársát.

MTI

Fotó: Nőverő férfit keres a rendőrség Budapesten

Fotó: Nőverő férfit keres a rendőrség Budapesten

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy férfi előkerítésében, aki ellen súlyos testi sértés kísérletének gyanúja miatt indítottak eljárást.

hvg.hu

Brutálisan megverte gyerekeit egy férfi Bagon

Őrizetbe vettek egy bagi férfit, aki úgy megverte gyerekeit, hogy egyiküknek a koponyája is betört.

MTI

A kétéves gyerek a nő karján ült, miközben az élettársa ütötte-verte

Ha beigazolódik a gyanú, egy gyerekverő, nőverő rémet fogtak Pest megyében. A 31 éves L. Sándort előzetes letartóztatásba helyezték, miután szombaton megverte és késsel fenyegette élettársát.

hvg.hu

„A magyar politika olyan, mint egy bántalmazó, elnyomó férfi”

„A magyar politika olyan, mint egy bántalmazó, elnyomó férfi”

Zavarba ejtő kötettel, „anyátlan regénnyel” jelentkezett Kiss Noémi. Nem csak egy férjgyilkosságról szól, hanem bemutatja a meddőség lelki terheit, a megalázó tanári létet, az alig változó női szerepeket. Miért a mindennapok megszokott, ám titkos tragédiája a családon belüli erőszaknak? Mi az oka, hogy triplán megalázott hivatás tanárnak lenni? Interjú.

Megöltek egy férfit hajnalban Budapesten

Megöltek egy férfit hajnalban Budapesten

A TEK-esek segítségével fogták el a rendőrök a feltételezett tettest egy XVII. kerületi lakásban. Késsel és puszta kézzel ölte meg egyik hozzátartozóját a gyanú szerint.

hvg.hu

Agyba-főbe verte unokáját egy 65 éves férfi Pest megyében

A turai férfi hétfő délután minden előzmény nélkül fojtogatni kezdte a 23 éves nőt, majd ököllel és egy vasalt bottal ütötte-verte az udvaron. A rendőrség őrizetbe vette.

hvg.hu

Motoros fűkaszával terrorizálta feleségét egy dunakeszi férfi

A nő fia az ablakon mászott ki vasárnap hajnalban, hogy segítséget kérjen a rendőrségtől. Az asszony 59 éves férje motoros fűkaszával és csavarhúzóval fenyegette a nőt, hogy bent tartsa a házban.

hvg.hu

Családi dráma történt hajnalban Szombathelyen

Családi dráma történt hajnalban Szombathelyen

Életveszélyesen megsebesítette feleségét, majd kiugrott a nyolcadik emeletről egy 58 éves szombathelyi férfi.

hvg.hu

Hetek alatt gyógyult be az övcsat nyoma - vádemelés a nevelőapa ellen

Az ügyészség szerint hat éven át rendszeresen bántalmazta két nevelt gyermekét egy hódmezővásárhelyi férfi, esetenként csak több hét alatt meggyógyuló sérüléseket is okozva – közölte a Csongrád Megyei Főügyészség.

MTI
Hirdetés

Összeverte idős szüleit a 60 éves Benjámin

Összeverte idős szüleit a 60 éves Benjámin

Az albertirsai férfi ököllel ütötte 83 éves édesanyját, majd a nő segítségére siető 87 éves apját is bántalmazta a gyanú szerint. A rendőrség lezárta ellene a nyomozást.

hvg.hu

Apjuk és bátyjuk is megerőszakolta a 12 év alatti solymári kislányokat

Tizenkét év fegyházra, illetve négy év javítóintézeti nevelésre ítélt részben első fokon a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön egy férfit és a fiát, akik éveken át megerőszakolták a család lánygyermekeit.

MTI

Babakocsiban fekvő gyereket ütött agyon a sarkadi gyilkos

Ősszel hirdethetnek ítéletet egy újabb gyerekbántalmazási ügyben. A vád szerint P. Zoltán vádlott hónapokon át ütötte, rúgta, harapta élettársa gyerekeit, akiket a pár vészesen elhanyagolt. A férfi 2013. májusban betépve akkorát ütött a babakocsiban fekvő gyerek fejére, hogy betörte a koponyáját, és a kicsi meghalt. A bíróság zárt tárgyalást rendelt el a most kezdődő perben.

MTI
Hirdetés

A gyereke előtt gázolta el egy férfi az élettársát

Rendőrkézre került az a férfi, aki Szegeden élettársára támadt a közös gyerekük előtt, és megpróbálta a nőt elgázolni - közölte a rendőrség.

hvg.hu

Komondoros Balogh: Nem emlékszem minden részletre a bántalmazásból

Komondoros Balogh: Nem emlékszem minden részletre a bántalmazásból

Azzal kezdődött az élettársa megverésével vádolt politikus pere szerdán, hogy a vádlott elismerte a terhére rótt bűncselekményt. Ugyanakkor hozzátette, hogy nem emlékszik minden részletre.

MTI

"Ne bánts!" - 14 év felettieknek ajánlott produkcióval készül a Győri Balett

A családon belüli erőszak témáját dolgozza fel a Győri Balett legújabb előadása, a Ne bánts! című táncprodukció. A premier május 14-én lesz.

MTI

Elhibázott késdobálásra hivatkozott az élettársát hátba szúró férfi

A nagysápi férfi maga hívta ki a mentőket szombat este, mert késsel megsebezte élettársát, bár állítása szerint véletenül: a falra célzott, onnan pattant a kés a nő hátába - mondta. A nőt kórházban ápolják, a férfit őrizetbe vették.

hvg.hu

Nagyszombati kettős gyilkosság: bárddal ölte meg nagyszüleit egy 27 éves férfi

A hosszúpályi nagyszülők bűne az volt, hogy nem adtak pénzt az unokának. A fiatal férfi ezért egy bárddal agyonverte őket, átkutatta a házat – eredménytelenül –, majd elmenekült a helyszínről. Húsvétvasárnap fogták el a rendőrök az unokát, beismerő vallomást tett.

hvg.hu

Egy nap alatt két nő késelte halálra az élettársát – videó

A hétfői egri emberölés után Vértesszőlősön is halálra szúrta élettársát egy nő hétfő este, majd feladta magát. A rendőrség videót tett közzé az elfogásáról.

hvg.hu
Hirdetés
12320

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X