Jurij Fedotov Élet+Stílus

Szerelemtől a halálig

Nem egy sorozatgyilkos, egy bűnöző vagy egy véletlen gyilkos egy nő legveszélyesebb ellensége, hanem a saját intim partnere vagy családtagja.

hvg.hu Itthon

Zsákvarró tűvel bántalmazta barátnőjét egy kecskeméti férfi

A nő, akit korábban többször is bántalmazott 29 éves élettársa, a tűvel kínzás után fordult a hatóságokhoz. A férfi, aki éppen szabadlábon védekezik, az ügyészség szerint a könnyű testi sértésnek csak a vétségében vonható felelősségre. Emellett zaklatás miatt emeltek ellene vádat.

Hercsel Adél Kult

Álmodozzatok csak, kislányok, de éljétek túl! – Megnéztük a Lány a vonatont

A brutálisan sikeres Paula Hawkins-regényből készült ellentmondásos film nem más, mint egy véres melodráma, ami azt bizonyítja, hogy még mindig görcsösen ragaszkodunk a romantikus szerelmi házasság hamis tündérmeséjéhez. Holott ez könnyen a bántalmazó kapcsolat és a tragédia melegágya lehet.

MTI Itthon

Rettegésben tartotta lányait az erőszakos, molesztáló rém - tíz év fegyházra ítélték

A Pest megyei férfi csak a fiát nem bántotta; két nevelt és két saját lányának életét pokollá tette, csakúgy, mint az élettársáét. Többször előfordult, hogy kutyáikat felakasztotta a házuk gerendájára, amit a gyerekeknek végig kellett nézniük, sőt olykor a tetemeket is velük ásatta el a kertben. Volt, hogy két nővel szeretkezett a gyerekek előtt, az egyik kislányt molesztálta is. A vádlott védője felmentésért fellebbezett.

hvg.hu Világ

Kivégezte négy gyermekét egy amerikai férfi

A michigani apa két tizenéves mostohagyermekét lelőtte a pincében, a két kicsit szén-monoxiddal mérgezte meg. Gyermekei anyját is csaknem megölte, azután felhívta a rendőrséget.

1 2 3 4 5 6 7
23
A címlapról ajánljuk