MTI Baleset

Magára hagytak egy elgázolt motorost Vas megyében

Teherautó gázolt halálra egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfit a Vas megyei Nyőgér felé vezető úton kedd délután. Az első adatok szerint a sofőr megállás nélkül elhajtott a helyszínről – közölte a rendőrség.

hvg.hu Itthon

Gyanúsítottként hallgatták ki a Népszabadság főszerkesztőjét

Murányi Marcell a gyanú szerint március végén elsodort egy biciklist a fővárosban, majd elhajtott a helyszínről. A kerékpáros nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett – értesült a Napi Gazdaság. Murányi az ügyben közleményt fog hamarosan kiadni.

hvg.hu Közlekedés

Feladta magát a nőt halálra gázoló cserbenhagyó

Borsod megyében, a 26-os főóton történt a baleset vasárnap este: egy 29 éves férfi zebrán gázolt el két embert, akik közül az egyik a helyszínen meghalt. A sofőr ezután elhajtott a helyszínről, de másnap délelőtt jelentkezett a rendőrségen.

MTI Közlekedés

Előzetesbe került a Margit körúti cserbenhagyó

Előzetes letartóztatásba került az a férfi, aki augusztus 17-én balesetet okozott Budapesten, a Margit körúton, majd segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt – közölte honlapján a rendőrség szerdán.

MTI Autó

Halálos cserbenhagyás: 39 éves, ittas nő volt a gázoló

Elfogtak a rendőrök egy 39 éves nőt, aki vasárnapra virradóra elgázolt egy gyalogost Vas megyében, Csörötnek és Rönök között, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával