HavariaPress Itthon

Cserbenhagyásos gázolás Budapesten

Elütött egy autós egy gyalogost a főváros XV. kerületében, majd megállás nélkül elhajtott. Az elgázolt embert súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

MTI Közlekedés

Meghalt a soproni cserbenhagyásos baleset áldozata

Belehalt sérüléseibe az a férfi, aki utasként szenvedett motorbalesetet másfél hete Sopronban, de a jármű vezetője cserbenhagyta – erősítette meg az MTI keddi értesülését a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.

MTI Autó

Cserbenhagyó gázolót fogott el a rendőrség

A 84-es számú főúton egy román tehergépkocsi árokba sodródott. A kamionban utazó férfi kiszállt a tehergépkocsiból és egy nagy sebességgel arra közlekedő autó elgázolta. A cserbenhagyót elfogták.

MTI Autó

Meghalt az elütött biciklis, elfogták a cserbenhagyót

Meghalt az a kerékpárral közlekedő 63 éves nő, akit szerda délelőtt ütött el egy autós Juta és Hetes között, a segítségnyújtás nélkül továbbhajtó sofőrt néhány órával később elfogták – közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata délután az MTI-vel.

MTI Itthon

A halálos balesetek napja volt

Négyen meghaltak, négyen megsérültek a nap folyamán történt balesetekben. Egy gázolót cserbenhagyás miatt őrizetbe vettek.

MTI Bűnügy

Halálra gázolta, majd tovább hajtott

A helyszínen életét vesztette az a 15 éves helybeli lány, akit a Fejér megyei Lajoskomárom belterületén gázoltak el; az elkövető segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt – tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk