hvg.hu Autó

Berki életveszélybe sodort egy családot az opeles sofőr szerint

Két kislányát vitte haza a nagyszülőktől az a 39 éves férfi, akinek a napokban Opelja mögé került Berki Krisztián Porsche luxusautója. A volt Fradi-vezér szerint le akarták szorítani az útról, a családapa azonban azt mondja: Berki sodorta veszélybe a családját - számolt be a Bors.

HavariaPress Baleset

Balesetet okozó autóst keres a rendőrség

Keresi a rendőrség azt az autóst, aki szerda este nem adva meg az elsőbbséget, kihajtott egy motor elé Hódmezővásárhelyen, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. A motoros elesett és könnyebben sérült meg.

MTI Világ

Meghalt a kétszer elgázolt kétéves kínai kislány

Meghalt az a kétéves kínai kislány, akit két alkalommal is elütöttek egy dél-kínai város piacán, és számos járókelő ment el mellette anélkül, hogy segítséget nyújtott volna neki - adta hírül a Hszinhua hírügynökség pénteken.

HavariaPress Itthon

Cserbenhagyó biciklis miatt sérült meg egy gyalogos

Súlyosan megsérült az a gyalogos, akit egy kerékpáros ütött el Szombathelyen, egy kerékpárúttal egybeépített járdán. A biciklis a baleset helyszínét segítségnyújtás nélkül elhagyta.

MTI Itthon

Cserbenhagyó kamionost keresnek Bács-Kiskunban

Könnyebb sérülést szenvedett egy 74 éves kerékpáros férfi, akit egy ukrán rendszámú kamion elsodort Mélykút és Kisszállás között az 55-ös úton, Bács-Kiskun megyében. A sofőr segítségnyújtás nélkül elhajtott – közölte a rendőrség hétfőn.

HavariaPress Itthon

Megnézték az áldozat vérző koponyáját, majd elhajtottak

Életveszélyesen megsérült az a kerékpáros asszony, akit egy furgon gázolt el Neszmélyen. A gázoló sofőr elhajtott a helyszínről, de a rendőrök megtalálták. Kiderült, hogy ittas volt a baleset idején - értesült a HavariaPress.

HavariaPress Itthon

Cserbenhagyó teherautóst keres a rendőrség

Árokba borult az a kisteherautó, amelynek sofőrje azért rántotta félre a kormányt, mert egy szembe jövő teherautó pótkocsija átlógott a felezővonalon. A Mélykút és Jánoshalma között, hétfő délelőtt történt balesetben a kisteherautó sofőrje és utasa megsérült. A teherautó megállás nélkül továbbhajtott.

MTI Itthon

Részeg német kamionos randalírozott hajnalban

Két ember is megsérült hajnalban egy ittasan vezető német férfi teherautójától Cserszegtomajon; a vétkes sofőr elhagyta a helyszínt - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírszerző Itthon

Biciklis gázolás: szemtanúkat keres a rendőrség

Egy barna színű Ford sofőrjét keresi a rendőrség, illetve azoknak a jelentkezését is várják, akik látták a szombati, oroszlányi balesetet, amikor egy kerékpáros kisfiút ütött el egy autó.

MTI Itthon

Frontális ütközés után elmenekült három férfi

Frontálisan ütközött két személyautó kedden Debrecenben, a balesetet előidéző járműben ülő három férfi elmenekült a helyszínről; egyiküket elfogták, de rosszulléte miatt újra kellett éleszteni - közölte a rendőrség és a mentőszolgálat.

MTI Itthon

Halálos cserbenhagyás Mórahalomnál

Elgázolt egy kerékpárost egy ismeretlen jármű szombat este az 55-ös út 19-es kilométerénél Mórahalom közelében; az idősebb férfi a helyszínen életét vesztette. A sofőr segítségnyújtás nélkül továbbhajtott - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk