MTI Itthon

Veszélyesen előző cserbenhagyót fogott a rendőrség

Elfogta a rendőrség azt az autóst, aki hétfő reggel a 87-es főúton Tanakajdnál a terepjárójával árokba szorított egy kisteherautót, majd továbbhajtott - erősítette meg az MTI értesülését a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hírszerző/FH Itthon

Cserbenhagyás: megtalálták a furgont

A rendőrök megtalálták azt a furgont, amellyel szombaton hajnalban gázoltak el egy fiatal nőt Budapesten. Azt egyelőre nem lehet tudni, ki vezette a járművet.

MTI Itthon

Halálos gázolás: cserbenhagyta áldozatát a sofőr

Halálra gázolt egy gyalogost, majd továbbhajtott egy autós szombatról vasárnapra virradóra Hajdúböszörmény és Hajdúhadház között. A cserbenhagyásos gázolás elkövetőjét a rendőrség keresi - közölte a megyei főkapitányság sajtószóvivője.

MTI Itthon

Két embert is elsodort a cserbenhagyó rendőr

Két fiatalt sodort el személygépkocsijával egy Koszovóban szolgáló magyar rendőr, aki mindkét baleset után segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt vasárnap hajnalban - erősítette meg a rendőrség az MTI információit hétfőn.

MTI Itthon

Cserbenhagyó gázolót fogtak el Békéscsabán

Súlyosan megsérült az a nő, akit elgázolt egy autós pénteken délelőtt Békéscsabán; a gázoló elhajtott a helyszínről, de később előállították - közölte a rendőrség az MTI-vel.

HavariaPress Autó

Otthagyta a szalagkorlátnak nyomott kerékpárost

Előzési manőver közben a szalagkorlátnak nyomott egy kerékpárost egy teherautó a 87-es úton. A balesetet okozó autós, aki a biciklist kikerülő teherautót előzte, megállás nélkül elhajtott a helyszínről - értesült a HavariaPress.

hvg.hu Itthon

Cserbenhagyó gyalogos Besenyődön

Súlyosan megsérült egy autós szerdán hajnalban, amikor a 41-es főúton Besenyőd külterületén árokba hajtott, és a fáknak csapódva állt meg.

hvg.hu Itthon

Otthagyta életveszélyesen sérült utasát

Súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett annak a személyautónak az utasa, mely egy parkoló traktornak hajtott Debrecenben. Az ütközés után az autó sofőrje elfutott a helyszínről – értesült a HavariaPress.

MTI Itthon

Cserbenhagyót keresnek a siófoki rendőrök

Szabálytalanul előzéssel két kerékpáros sérülését okozó gépkocsivezetőt keresnek a siófoki rendőrök; a cserbenhagyó ellen segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az MTI-vel kedden.

MTI Itthon

Elmenekültek a halálos baleset okozói

Irataikat hátrahagyva menekültek el a helyszínről annak a terepjárónak az utasai, amely egy másik személyautóval ütközött az éjszaka a 4-es főúton, s a vétlen autó egyik utasa elhunyt - értesült a HavariaPress.

HavariaPress Itthon

Keresik a halálos gázolót

Egyelőre keresi a rendőrség azt az ismeretlen autóst, aki halálra gázolt egy járókelőt Székesfehérvárott, majd elmenekült a helyszínről.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk