hvg.hu Élet+Stílus

Megvan a legjobb 2017-es rozé

Igencsak szoros volt a mezőny az idei Országos Rozé Borversenyen. Végül a 332 beküldött rozé mintából 73 arany- és 190 ezüstérmet érdemelt ki, de sok termelő örülhetett a bronz díjazásnak is.

hvg.hu Élet+Stílus

Ki lesz az Év Bortermelője?

Már nem egészen két nap és kiderül, ki lesz az Év Bortermelője. Az összesített szavazatok alapján ezúttal a megszokott öt helyett hatan is versenyben vannak a rangos szakmai elismeréséért. Hogy a Magyar Bor Akadémia bírálói végül is kit érdemesítenek a címre, az december 7-én délben kiderül a Budavári Fortuna étteremben tartandó ünnepélyes díjátadón.

hvg.hu Kult

A tengerentúlon nyert díjat Az állampolgár

A film Torontóban aratott sikert az Európai Uniós Filmfesztiválon, mely az elmúlt két hétben 28 EU tagállamból érkezett alkotásokat mutatott be a kanadai metropolisz közönségnek.

hvg.hu Kult

Belga és osztrák fesztiváldíjat nyert az 1945

Miami, Berlin, Budapest, Washington, Jeruzsálem, San Francisco, Freistadt, Vlissingen és Temesvár után újabb két nemzetközi filmfesztiválon díjazták Török Ferenc legutóbbi rendezését.

hvg.hu Kult

Magyar siker az Avignoni fesztiválon

A pozsonyi magyar Ifjú Szívek Táncszínház egy, a családon belüli erőszak témáját feldolgozó darabbal nyert rangos elismerést.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk