Tóth Sándor Élet+Stílus

Ilyen is van - Arany Makk díj

A Katalán Parafaiparos Üzletemberek Szövetsége (AECORK) által alapított Gla d’Or (Arany Makk) igen rangos elismerésnek számít, amit az Erdélyből származó, jelenleg Barcelonában élő Nagy Zoltán borszakíró vehetett át az idén.

hvg.hu Élet+Stílus

Egy nem mindennapi olasz Miskolctapolcán

A World Luxury Restaurant Awards idei díjait július 14-én osztották ki Belfastban, a Galgorm Resort&Spában. A miskolctapolcai Avalon egy összevont kategóriában érdemelte ki a Közép-Európa legjobb olasz konyhája és a legszebb belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező étterme címet.

T.S. Élet+Stílus

Textilgyárból lett a világ legszebb étterme

Nemcsak a világ legjobb, hanem a legszebb éttermét is díjazzák. Ha látni akarjuk az idei befutót, akkor a személyes impressziókért kicsit messzebbre kell utaznunk. Irány a mexikói Yucatán-félsziget.

hvg.hu Itthon

Kornai Jánost díjazza a CEU

Az egykori kommunista társadalmak gazdasági átalakulását ösztönző munkája elismeréseként a kiváló magyar közgazdász kapja idén a Közép-európai Egyetem legmagasabb kitüntetését, a Nyílt Társadalom díjat.

hvg.hu Élet+Stílus

Megvan a legjobb 2017-es rozé

Igencsak szoros volt a mezőny az idei Országos Rozé Borversenyen. Végül a 332 beküldött rozé mintából 73 arany- és 190 ezüstérmet érdemelt ki, de sok termelő örülhetett a bronz díjazásnak is.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk