hvg.hu Tech

Változik az App Store, jönnek a 99 forintos alkalmazások

A fizetős Apple-szolgáltatások árai a magyar felhasználóknál maximum 10 napon belül forintra váltanak az eddig használt euróról. Mutatjuk, mennyibe kerülnek majd a legolcsóbb appok és hogyan váltják az eurót.

MTI Gazdaság

Az euró megszüntetését javasolja Marine Le Pen

A francia radikális jobboldal elnökjelöltje, Marine Le Pen azt javasolta egy szerdai interjúban, hogy az eurózóna tagországai adják fel az egyetlen közös pénzt, és térjenek vissza a korábbi monetáris rendszerhez, amely a nemzeti valuták mellett egy közös elszámolási devizát (ECU) használt az árfolyamok stabilizálása érdekében.

MTI Gazdaság

Erősödött a forint

A szerdai záráshoz képest az euró árfolyama 0,01 százalékkal, a dolláré 0,13 százalékkal gyengült.

MTI Gazdaság

Hétfőn érezheti meg a zloty a Standard and Poor’s pofonját

A lengyel pénzügyminiszter szerint hétfőn és kedden némileg kilenghet a zloty árfolyama a főbb devizákhoz képest, mert pénteken a Standard and Poor's rontott Lengyelország adósi besorolásán. A következő napokban azonban már minden visszatér a régi kerékvágásba – vélte a miniszter.

hvg.hu Gazdaság

Esik a forint, 318 közelében jár az euróárfolyam

A reggeli 316 forint körül érték után csütörtök este nem sokkal 318 forint alatt jegyezték az eurót a bankközi devizapiacon. Este 9 óra után 317,65 forintot ért egy euró, a magyar fizető eszköz a dollárhoz és a svájci frankhoz képest is gyengült.

MTI Gazdaság

311 forinton kezdte a hetet az euró

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon hétfő reggelre: a dollárhoz képest erősödött, az euróval, a svájci frankkal és a japán jennel szemben viszont gyengült a magyar fizetőeszköz.

MTI Gazdaság

316 forint felett jegyzik az eurót

Gyengült a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon szerdán. Délután öt órakor az eurót 316,13 forinton, a dollárt 277,33 forinton, a svájci frankot 293,07 forinton, a japán jent pedig 2,3256 forinton jegyezték.

MTI Gazdaság

Majdnem 313 forintba kerül egy euró ma reggel

Vegyesen alakult a forint árfolyama a főbb nemzetközi devizákkal szemben a bankközi piacon kedd reggelre: az euróhoz és a japán jenhez képest erősödött, a svájci frankkal szemben gyengült, míg a dollárhoz képest nem változott.

1 2 3 4 5 6 7
38

A címlapról ajánljuk