HVG Extra Business Business magazin

Hogyan mondjunk búcsút káros szokásainknak? 8 tippel segítünk!

Sportmentes élet, körömrágás, internetfüggőség, dohányzás? A legtöbben napestig tudnánk sorolni az életünket uraló, kisebb-nagyobb mértékben káros szokásainkat. Nélkülük mindenkinek jobb lenne, mégis túl nagy falatnak tűnik a leszámolás. Nyolc segítő tippet mutatunk be az újévi fogadkozásokhoz.

MTI Gazdaság

E-cigit csak trafikokból: jöhet az újabb szigorítás

Az eddig korlátozás nélkül értékesíthető új típusú dohánytermékeket, köztük az elektronikus cigarettát is a dohánytörvény hatálya alá vonná a törvényhozó, így azokat csak dohányboltban lehet majd forgalmazni – derül ki abból a négy törvény módosítását tartalmazó javaslatból, amit Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter nyújtott be kedden az Országgyűlésnek.

Hercsel Adél Élet+Stílus

Miért terjed megállíthatatlanul a férfimeddőség?

A borúlátóbb szakértők szerint húsz év múlva következhet be a fordulat, amikor a férfiak közt többségbe kerülnek azok, akik nem képesek a gyermeknemzésre. De ki és mi tehet arról, hogy a férfiak nemzőképessége világszerte csökken, és ma minden ötödik magyar pár meddő?

hvg.hu Gazdaság

Húszszázalékos is lehet a cigiáremelés

Jövő év végére könnyen összejöhet a dobozonkénti 200 forintos drágulás a cigarettapiacon, és az a dohányosoknak nem nagy boldogság, hogy a háromlépcsős jövedékiadó-emelés mellé dobozonként +1 szál cigit is kapnak majd.

hvg.hu Gazdaság

És akkor inkább megbízunk a bíborvörös orcájú Pista bácsiban

Felemás képet mutat a magyaroknak a Brexit utáni Nagy-Britannia, de a budapesti taxisok megint egyértelműen lebuktak. Rémisztgetnének az új csomagolású cigis dobozok, újabb régióban indult meg a cégek közötti harc a dolgozókért, az pedig ismételten kiderült, hogy sokkal inkább Bécs, mint Budapest számít élhető városnak. Ez a hvg.hu gazdasági rovatának heti összefoglalója.

1 2 3 4 5 6 7
27
A címlapról ajánljuk