Bejelentkezés  

Népszabadság: itt a papír Simicska közgépes kapcsolatáról

Népszabadság: itt a papír Simicska közgépes kapcsolatáról

A Népszabadság szerint egy közbeszerzési dokumentumból kiderült Simicska Lajos évek óta őrzött titka: papír van arról, hogy a kormányközeli üzletember a Közgép Zrt. tulajdonosa. A Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. „tényleges tulajdonosának minősülő természetes személy dr. Simicska Lajos” – a lap hétfői cikke szerint ez olvasható a Nyilatkozat címet viselő dokumentumban, amelyet Németh Miklós vezérigazgató írt alá.

hvg.hu

Tipp: dokumentum készítése e-mailből, Gmailben

Tipp: dokumentum készítése e-mailből, Gmailben

Sok esetben hasznos lenne, ha egy fontos adatokat tartalmazó levelet rögtön el tudnánk tárolni Gdocs-ban.

Tangóharmonika-dosszié nem csak zenészeknek

Tangóharmonika-dosszié nem csak zenészeknek

Ha egy nagyon rusnya szóviccel szeretnénk élni: ez a harmonikás dosszié harmóniát hoz a dolgos hétköznapokba!

Ilyen egy igazi alakváltoztató (videó)

Ilyen egy igazi alakváltoztató (videó)

Ez a tengeri ragadozó lélegzetelállító módon változtatja alakját a körülményeknek megfelelően.

Mentik az Egyiptomi Intézet maradványait, óriási a kár

Önkéntesek mentik a két napja leégett kairói Egyiptomi Intézet dokumentumkincsét, amelyből ritka kéziratok ezrei váltak hamuvá.

MTI

Uzsoki-ügy: eltűnt iratok miatt feljelentést tesz a kórház

Feljelentést tesz az Uzsoki utcai kórház által megbízott ügyvédi iroda az intézményben történt állítólagos kábítószer-túladagolási esetekről szóló cikk "írásához vagy az ellenőrzés akadályoztatásához felhasznált kórlapok eltűnése miatt" – közölte az egészségügyi intézmény csütörtökön.

MTI

Hunvald-ügy: zárt tárgyalással folytatódik a büntetőper

Az ügyész indítványára zárt tárgyalással folytatódik a Hunvald-ügy csütörtök reggel kezdődött büntetőpere a Fővárosi Bíróságon.

MTI

Jövő héten tárgyalja a kormány a felsőoktatási alapelvekről szóló dokumentumot

Jövő héten tárgyalja a kormány a felsőoktatási problématérképet és alapelveket rögzítő anyagot; a dokumentumot szerda délután hozták nyilvánosságra a kormany.hu portálon.

MTI

Szadomazo a lágerben: mozikba kerül a Stalag-film

Szadomazo a lágerben: mozikba kerül a Stalag-film

Izraelben 1960-ban Stalag címmel pornográf füzeteket terjesztettek a holokausztról. Egy izraeli dokumentarista, Ari Libsker feldolgozta a bizarr képregénysorozatot, mely a női SS-tisztek és a foglyok közötti erőszakos szexuális viszonyt ábrázolta. Izraelben a mozifilm premierje kapcsán arról cikkeznek, hogy mi történhet a palesztin foglyok és az izraeli őrök között.

Környezetbarát dokumentum-formátumot hozott létre a WWF

A környezetvédő szervezet a fák védelme érdekében létrehozott egy olyan, dokumentumok tárolására szolgáló fájlformátumot, amely nem engedélyezi a nyomtatást, ezáltal kímélve a környezetet.

Washington szerint diplomáciai súrlódásokat okozhatnak az új WikiLeaks-iratok

Az amerikai kormány szerdán figyelmeztette a kongresszust és több külföldi kormányt, hogy a WikiLeaks portál által hamarosan nyilvánosságra hozandó diplomáciai iratok károkat okozhatnak az Egyesült Államok és a baráti vagy szövetséges országok közötti kapcsolatokban.

A műlábú szerelmes, a homoszexuális rendező és az afgán megasztár

A műlábú szerelmes, a homoszexuális rendező és az afgán megasztár

A 7. Verzió Nemzetközi Emberi Jogi Dokumentumfilm-fesztivál idén november 2-án nyitja meg kapuit a világra kíváncsiak előtt három budapesti és egy pécsi moziban. A közel-keleti és az afganisztáni valóságot egy izgalmas szerelmi történeten, egy szexuális tabudokun és az afgán megasztáron keresztül ismerhetjük meg.

"Fontos bejelentést" tett a bizalmas dokumentumokat szivárogtató WikiLeaks

Dacára a NATO figyelmeztetésének a Wikileaks oknyomozó honlap azt ígérte pénteken, hogy "fontos bejelentést" tesz szombaton Európában. Ez meg is történt, és számos részlet derült ki iraki foglyok megkínzásáról, illetve furcsa haláláról.

A volt szegedi rendőrkapitány merényletet tervezett

A volt szegedi rendőrkapitány merényletet tervezett

Az 1956-os forradalom idején merényletet tervezett Szeged egykori rendőrfőnöke az egyik forradalmár ellen, akit később ki is végeztek. Kováts József testét a mai napig nem találják - olvasható a Szegedkurir.hu oldalon.

hvg.hu

Anyázás a hídnál - levéltári kordokumentumok

A Magyar Országos Levéltár (MOL) honlapján közzétettek néhány dokumentumot, amelyek azon ritka eseteket rögzítik, amikor bizonyos perekben "nyelvtörténeti jelentőségű" káromkodásokat idéztek fel a tanúk.

Eddig ismeretlen SS-dokumentumok bukkantak fel Auschwitzban

Hatvanöt évvel a második világháború vége után eddig ismeretlen dokumentumok bukkantak fel az auschwitzi koncentrációs tábor orvosi személyzetéről - mondta el hétfőn Adam Cyra történész, az auschwitzi emlékhely munkatársa.

Miért fizessünk a céges adatkezelésért?

Egyre nagyobb az érdeklődés a hazai kis- és középvállalatok körében is a professzionális dokumentumkezelési szolgáltatások iránt. Az üzleti siker szempontjából nagyon fontos, hogy a lényeges dokumentumokhoz gyorsan és megbízható módon hozzá lehessen férni, mégis sok vállalatnak a fizikai és az elektronikus iratok archiválása és elérése is problémát jelent. A dokumentumok kezelésének tekintetében a két talán legfontosabb tényező az elérés és a költség.

hvg.hu

Véletlenül hozták nyilvánosságra a dúsított urán pontos helyszínét

Az amerikai kormány véletlenül nyilvánosságra hozott egy 266 oldalas, szigorúan bizalmas jelentést, amelyben részletes információk szerepelnek a polgári célú atomlétesítményekről, köztük a nukleáris üzemanyagot tároló helyek pontos térképével.

hvg.hu

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X