hvg.hu Vállalkozás

Eladják a Népszavát

Hónapokon át tartó tárgyalások után eladják a Népszava kiadási jogát a Marquard Mediának. Jövő héten a Marquard Média képviselői közlik majd az 50 fős szerkesztőségi és kiadói gárdával, hogy kiket vesznek át. Németh Péter főszerkesztő a hvg.hu-nak megerősítette az eladás hírét.

hvg.hu Gazdaság

Brangelina után Depp ingatlanos tippeket adhatna Pittnek

23 millióért nem kelt el, most 55 millióért árulják Johnny Depp álombirtokát. Az amerikai színész és a francia Vanessa Paradis hosszú éveken át ugyanolyan álompár volt, mint a most váló Brad Pitt és Angelina Jolie.

hvg.hu Gazdaság

Új tulaj, de továbbra is a 85 éves Ecclestone a Forma–1 főnöke

4,4 milliárd dollárért kelt el a Forma–1, melyet Ecclestone 40 éve irányít. A vevő a Liberty Media. A tulaj John Malone dollármilliárdos. A menedzser még három évig Ecclestone marad. A tulajt az elnöki székben Chase Carey, a 21-st Century Fox alelnöke képviseli.

hvg.hu Gazdaság

Mégsem adták el az Indexet

Arról tájékoztatták az Index szerkesztőségét, hogy nincs alapjuk az utóbbi napokban felröppent híreszteléseknek, nem adták el a lapot, nem volt szó Simicska-féle szerződéses opció lehívásáról, és amerikai tulajdonos sem lépett közbe – értesült a hvg.hu. Úgy tudni, a közeli jövőben sem várható tulajdonosváltás a lapnál.

hvg.hu Gazdaság

Újabb rekordra futott az ingatlanpiac

A Duna House havi tranzakciószám becslése (DH-TB) szerint 2016. márciusban, országosan 12 434 ingatlant adtak-vettek. Ez újabb rekord, 1 százalékkal haladja meg az eddigi csúcsot.

MTI Autó

VW-botrány: több ezer autó eladását állították le Nagy-Britanniában

Felfüggesztette négyezer új, dízelmotoros autó eladását Nagy-Britanniában a Volkswagen. A német autógyár brit részlegének csütörtöki bejelentése szerint lehet, hogy ezekbe a járművekbe is beszerelték azt a szoftvert, amely laboratóriumi körülmények között a napi használatnál jóval kedvezőbb károsanyag-kibocsátási értékeket jelez, és ami miatt kirobbant a VW-botrány.

hvg.hu Vállalkozás

mmonline: Soros György is megvenné az Origót

Soros György érdekeltségi körébe tartozhat az a Brit Media Befektetési Kft., ami az Origo egyik vevőjelöltje – írja az mmonline.hu. A portál szerint a héten várhatóan újabb ajánlattételi kör lesz a Magyar Telekomhoz tartozó híroldalra.

hvg.hu Gazdaság

Napi.hu: 60 millió euróért kelt el a Fornetti, megduplázódhatott Palásti vagyona

Megtépázta a gazdasági válság a Fornettit, külföldi terjeszkedései tervei részben nem valósultak meg, emellett a tulajdonos-alapító Palásti József és korábbi üzlettársa, Galántai János között szakításig fajult a helyzet – írja a Napi.hu. Szerdán jelentette be, hogy a svájci Aryzta AG vette meg a Fornettit, a lap szerint hatvanmillió euróért, azaz több mint 18 milliárd forintért. A szerdai bejelentésen üzleti titokra hivatkozva nem mondtak részleteket az adásvételről.

1 2 3 4 5 6 7
13
A címlapról ajánljuk