Hont András Itthon

"Hajdu János a barátom" - Tarjányi Péter, a TEK-főnök és további kapcsolatok

Nem titkoltan Botka László háttérbe szorítása a célja a csütörtökön a nyilvánosság elé lépett Magyar Progresszív Mozgalomnak. A szerveződés ismertebb figurái Tarjányi Péter "biztonságpolitikai szakértő" és Lattmann Tamás nemzetközi jogász, aki a héten több helyen maga mesélte el, hogy tavaly több ellenzéki szervezet is az ő személyében állapodott meg miniszterelnök-jelöltként. A párosból mégis Tarjányi tűnik a fontosabbnak, aki politikai mozgolódása mellett médiabirodalmat épít. Vajon, milyen pénzből és milyen kapcsolatokra támaszkodva? Ennek járt utána a HVG.

Németh András Világ

Moszkvában ismét letartóztatták Alekszej Navalnijt

Moszkvai otthona közelében ismét őrizetbe vették Alekszej Navalnijt, az oroszországi ellenzék legnépszerűbb vezetőjét. Az őrizetbe vételre néhány órával az előtt került sor, hogy Navalnij felszólalt volna egy Nyizsnij Novgorod-i ellenzéki nagygyűlésen.

Tamás Gáspár Miklós Itthon

TGM: A Jobbik-kérdés

Nem az a kérdés, hogy miből telik a Jobbiknak óriásplakátokra, hanem az, hogy mi áll azokon a plakátokon. Ugyanakkor azt is meg kell említeni, hogy a Jobbikkal való kollaborálást elítélők némelyike megfeledkezik arról az apróságról, hogy ma a Fidesz-KDNP politikája jobbra áll a Jobbikétól.

Fekete Norbert Itthon

Ezért nem közösködtek egymással a Putyin-ellenes pártok – videó

Az egyik legjelentősebb veszélyként beszélnek Putyinról, de annyira azért nem nagy a baj, hogy ne fejezzék ki különutasságukat az egyáltalán demonstrálni hajlandó pártok. Az orosz befolyásszerzés ellen tüntetők mindegyike máshová helyezi a hangsúlyt, és így tényleg nem lehet közösen tiltakozni.

Bauer Tamás Itthon

Bauer: Másért nem

Nem az MSZP múltja, hanem a jelene a legnagyobb probléma. Válasz a Momentumnak és másoknak.

1 2 3 4 5 6 7
20

A címlapról ajánljuk