hvg.hu Itthon

Momentum: összefogni annyi, mint elbukni

Miután egyre többen szidják, sőt, a minap a francba is elküldték a különutasságát hangsúlyozó pártot, a szakpolitikai stáb egy tagja elmagyarázta, miért nem fognak össze.

Fekete Norbert Itthon

Ezért nem közösködtek egymással a Putyin-ellenes pártok – videó

Az egyik legjelentősebb veszélyként beszélnek Putyinról, de annyira azért nem nagy a baj, hogy ne fejezzék ki különutasságukat az egyáltalán demonstrálni hajlandó pártok. Az orosz befolyásszerzés ellen tüntetők mindegyike máshová helyezi a hangsúlyt, és így tényleg nem lehet közösen tiltakozni.

Windisch Judit Itthon

Molnár Zsolt üzeni: szerinte Botka folytat polgárháborút

Botka László, az MSZP miniszterelnök-jelöltje a 168 Órának adott interjúban árulásnak nevezte Molnár Zsolt politizálását, mert párttársa kiállt a teljes körű baloldali együttműködés mellett. A leárulózott politikus azt mondja, ezért így megbélyegezni valakit a legabszurdabb pártállami időket idézi. Interjú Molnár Zsolttal.

hvg.hu Itthon

Lengyel László: Békaemberek segítenek a Gyurcsány-ellenes szeánszaimban

A Pénzügykutató elnöke elmondta, Niedermüller Péterrel valóban kávézott, de nem a DK bomlasztásáról beszéltek. Lengyel László 10 éve változatlanul úgy gondolja Gyurcsány Ferencről, hogy el kellene tűnnie a politikából, de összeesküvésről nincs szó. "Még Orbán Viktor ellen csak-csak. De Gyurcsány Ferenc ellen?" – mondta.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

A címlapról ajánljuk