hvg.hu Foci

BL-győzelemre törhet a Van Persie-vel súlyosbított United

A keddi Bajnokok Ligája-meccsek parádésak voltak, szerdán pedig az európai futballelit másik fele is megméreti magát, a felhozatal nem lesz gyengébb. A Chelsea-Juventus összecsapás pályázik a „nap meccse” címre, a címvédő otthon kezdi meg a menetelést.

hvg.hu Foci

Őrült meccs Madridban, nyert a Real

A nap meccsén, Madridban fogadta a Real az angol bajnokot. A Manchester City 10 emberrel védekezett végig, mégis majdnem meccset nyert. Legalábbis kétszer vezetett. Aztán nem hagyta magát a királyi gárda, és egyenlített. Ezen kívül egymillió helyzet maradt ki, többnyire a manchesteriek kapuja előtt, majd jött a csattanó: Ronaldo.

hvg.hu Foci

Real Madrid vs. Manchester City

Dinamo Zagreb, Porto, PSG, Dinamo Kijev, Montpellier, Arsenal, Olympiakosz, Schalke, Málaga, Zenit, Milan, Anderlecht, Dortmund, Ajax, Real Madrid, Manchester City. Az európai elit egyik fele ma megkezdi BL-szereplését. A másik fele meg majd holnap. Magyar csapat nincs köztük.

MTI Világ

Elölről kell kezdeni az államfőválasztást Moldovában

A moldovai alkotmánybíróság érvénytelenítette csütörtökön az államfőválasztás első fordulóját. A csütörtöki döntés indoklása szerint a tavaly december 16-án tartott titkos szavazáson a képviselők a kamerák felé mutatták a kitöltött szavazócédulákat, és ezzel alkotmánysértést követtek el.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával