MTI Itthon

Feljelentést tett Budai Gyula Fradi-ügyben

Budai Gyula különösen jelentős értékre elkövetett hűtlen kezelés bűntette elkövetésének gyanúja miatt tett feljelentést Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. volt vezérigazgatója és Császy Zsolt, az MNV volt jogtanácsosa ellen.

Hírszerző/FH Sport

Gyárfás Tamás: nem értem, mit vizsgál Budai Gyula

A Magyar Olimpiai Bizottság a Magyar Úszó Szövetség és a kormányzat közötti elszámolási vita eredményétől függetlenül támogatja az úszók olimpiai felkészülését - jelentette be a MOB elnöke a szombati közgyűlésen. Gyárfás Tamás a MÚSZ elnöke közölte, az államnak nem tartoznak, ezért nem érti, hogy Budai mit vizsgál.

Hírszerző/FH Itthon

Hűtlen kezelés gyanújával nyomoznak az ELTE-ügyben

Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos hivatala leginkább az intézmény elmúlt évekbeli közbeszerzési pályázatainak teljesítésére, vagyongazdálkodására, illetve gépjárműbeszerzéseinek részleteire kíváncsi.

MTI Sport

Budai: a MOB ne utaljon pénzt a vizsgálat befejezéséig

A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal által végzett vizsgálat dokumentációja alapján Budai Gyula hivatalosan, írásban kereste meg azon cégeket, amelyeknek - a tavalyi Európa-bajnoksághoz köthető szerződéseik révén - a MÚSZ hónapok óta, összességében több mint 80 millió forinttal tartozik.

MTI Itthon

Az egész felsőoktatást átvizsgálná Budai

A magyarországi felsőoktatási intézmények gazdálkodásának átfogó vizsgálatát javasolja Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek az elszámoltatási kormánybiztos.

MTI/Magyar Narancs Itthon

Taszár: sikkasztás gyanúja miatt vizsgálódnak

Sikkasztás gyanúja miatt vizsgálódik Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos a taszári repülőtér hasznosítása ügyében - számol be a hétfői Magyar Nemzet a Hír TV-re hivatkozva.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk