MTI Tech

26 ezer holttest: kőkorszaki tömeggyilkosság nyomaira bukkantak

Szörnyű őskori mészárlás nyomait találták meg Frankfurt közelében. Az áldozatok főként férfiak és 12-13 éves gyerekek, nő csak kettő volt közülük. Az embereket valószínűleg megkínozták, agyonütötték, majd gödörbe vetették.

hvg.hu Bűnügy

Alaposan meghosszabbodhat a brutális utcai rabló börtönbüntetése

Vádat emeltek Budapesten egy 49 éves férfival szemben, aki tavaly tavasszal összesen 8 nőt támadott meg. Volt, akit ököllel ütött, rugdosott, sőt, meg is erőszakolt. Egyik áldozatának eltörte az orrát. A támadó most is börtönben ül más ügyek miatt, és többszörös visszaesőnek minősül.

hvg.hu Plázs

„Nem érzem magam elnyomva” – Mozgalom indult a modern feminizmus ellen

„Nem kérek a modern feminizmusból, mert az egyéni erőfeszítést tisztelem, nem érzem magam elnyomva, továbbá nem akarom, hogy a fiúk szinte bocsánatot kérjenek a saját nemükért, pár megkeseredett ember áldozat-szindrómája miatt.” – Ez, és ehhez hasonló vélemények is olvashatók a 2013 nyarán indult Nők a feminizmus ellen című blogon, ami mára igazi antifeminista mozgalommá nőtte ki magát.

MTI Világ

Lövések, robbantás – bekeményítettek a bevándorlóellenesek Németországban

Múlt éjjel felrobbantották az autóját egy baloldali német politikusnak, aki nyíltan támogatja a menedékkérőket. Szászországban lövéseket adtak le egy menedékkérőket befogadó otthonra, a türingiai Greitzben egy csoport fiatal összevert négy szíriai menedékkérőt. A Türingiával szomszédos Szász-Anhalt tartományban kövekkel dobáltak meg egy befogadóállomást.

Dubrovszki Dániel Itthon

"Szanaszét fogom alázni egy ország előtt"

Szinte bárki celeb lehet a tizenévesek körében a segítségével, de a gyengéket kíméletlenül a mélybe taszítja: ez az ask.fm, a "nagy" visszavágások és az alpári lealázások fóruma, az utóbbi évek legellentmondásosabb közösségi oldala. Vannak emberek, akik úgy szereztek több ezer rajongót, hogy csak kérdésekre válaszolnak. Na, de hogyan? Ijesztő történetek - felnőtteknek ajánlva.

hvg.hu Itthon

Szemtanú videózta a szegedi lány megverését

"Két vagy három ember teljes erejéből ütött valakit, akkor még nem láttam, hogy egy lányt. Ezután vettem elő a kamerát" - mondta a videó készítője, aki szemtanúja volt a szegedi lány megverésének. A brutálisan megvert lány ügyében felhívást tett közzé a rendőrség.

hvg.hu Itthon

Fotót közölt ismerőse a Szegeden összevert lányról

A Facebookra kitett fotón jól láthatóak annak a lánynak a sérülései, akit azért vertek össze ismeretlenek szombaton, mert bevándorlónak hitték a Magyarországon született, magyar állampolgárságú félvér barátját.

Dercsényi Dávid Itthon

"Ránézek a kocsira, és összehányom magam" – Munkahelyi stressz Magyarországon

Időhiány, idegesítő vendégek, pénzhiány és rosszkedv. És leginkább a rosszkedv. Egy nemzetközi felmérés szerint a magyar munkahelyeken is egyre nagyobb gondot okoznak a pszichoszociális kockázatok, noha Nyugat-Európával szemben nálunk még mindig a fizikai munkakörülmények miatt aggódnak leginkább az alkalmazottak. De lehet, hogy ez csak azért van így, mert nem vagyunk elég öntudatos munkavállalók. Önt mi stresszeli leginkább a munkahelyén?

MTI Itthon

Nem úszta meg az elkövetett erőszakot

Tizenegy évig bujkált a hatóságok elől az a 60 éves lábatlani férfi, akit a dorogi nyomozók fogtak el - számolt be erről a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság police.hu-n.

Balkányi Nóra Plázs

Mi van, ha a Szürkében látott minták elfogadottá válnak?

A Szürke-film premierjét cselesen Valentin-nap elé időzítették, a nővédő szervezetek bojkottra hívtak ellene. A leginkább szadista erotikus jeleneteiről ismert könyvsorozatról kialakult vélemények skálája a felszabadító női szoftpornótól az elnyomó és erőszakos kapcsolatok népszerűsítéséig tart.

1
5 6 7 8 9
24

A címlapról ajánljuk