Joó Hajnalka Itthon

Kartellben titkolják, hányan fagytak halálra idén Magyarországon

Azt hittük, egyszerű a kérdésünk: hányan haltak meg kihűlésben a 2016–17-es télen az ország határain belül. Ha az elérhető adatsorokon nézzük az elmúlt éveket, az egyik listát akár biztatónak is nevezhetnénk, a másik viszont lesújtó. Csakhogy egyik sincsen köszönőviszonyban sem a valósággal. A kormány a számítások bizonytalanságára hivatkozva foggal-körömmel titkolja az adatokat.

MTI Itthon

Jövő héten sem fogunk izzadni, az már biztos

A következő napokban is többfelé ködös lesz az idő, ezeken a helyeken ónos szitálás is lehet. A hideg némileg mérséklődik, de hajnalonként továbbra is többfelé mínusz 10 Celsius-fok alá süllyed a hőmérséklet. Szél viszont nem várható, csak élénk lehet a légmozgás - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnapi országos, középtávú előrejelzéséből.

MTI Itthon

Készülhetünk, jövő héten megint jönnek a kemény mínuszok

Kilenc megyére a tartós, sűrű köd, öt megyére és a fővárosra az extrém hideg veszélye miatt adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap. A következő napokban komolyabb havazás nem várható, de ismét lehűlésre kell készülni: a leghidegebb helyeken mínusz 20 fok is lehet.

hvg.hu Itthon

Dühös arcát mutatja a tél, káosz van az utakon

Ónos eső, eső, kiadós havazás is érte ma az országot, emiatt a rendőrség felállította az operatív törzset is. Többfelé csúszósak az utak, egyes határátkelőknél, illetve egyes utakon forgalomkorlátozást vezettek be. Az [email protected] továbbra várjuk a közlekedéssel, időjárással kapcsolatos infókat, fotókat, videókat, köszönjük!

1 2 3 4 5 6 7
18
A címlapról ajánljuk