MTI Itthon

Készülhetünk, jövő héten megint jönnek a kemény mínuszok

Kilenc megyére a tartós, sűrű köd, öt megyére és a fővárosra az extrém hideg veszélye miatt adott ki figyelmeztetéseket az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap. A következő napokban komolyabb havazás nem várható, de ismét lehűlésre kell készülni: a leghidegebb helyeken mínusz 20 fok is lehet.

hvg.hu Itthon

Dühös arcát mutatja a tél, káosz van az utakon

Ónos eső, eső, kiadós havazás is érte ma az országot, emiatt a rendőrség felállította az operatív törzset is. Többfelé csúszósak az utak, egyes határátkelőknél, illetve egyes utakon forgalomkorlátozást vezettek be. Az [email protected] továbbra várjuk a közlekedéssel, időjárással kapcsolatos infókat, fotókat, videókat, köszönjük!

hvg.hu Időjárás

Bekeményít a tél: havat, ónos esőt kapunk a nyakunkba erős széllel - térkép

Néhány enyhébb nap után újra barátságtalanabbra fordul péntektől az időjárás. Ónos eső miatt már több járásban van elsőfokú és másodfokú riasztás az ország középső részében, csúszós utakra készüljenek az autósok. Délen eső nehezíti napközben a közlekedést, északon pedig kiadós mennyiségű havazás várható.

Windisch Judit Itthon

Csúcsra jár az összefogás is a rekordhidegben

Évek óta nem volt ilyen hideg az országban, ám a hajléktalanszállók nincsenek tele. Vannak bárok, amelyek nappali melegedőként üzemelnek, sok helyen viszont "lerabolják" a jótékonyságból kirakott kabátokat. A körmendi menekültek a plébánián húzzák ki a mínuszokat, sátraik ugyanis a hóban állnak.

1 2 3 4 5 6 7
17
A címlapról ajánljuk