life-style.hu Gasztro

A legjobb magyar fagylalt? – beszámoló a fagylaltversenyről

Diós-mézes körtefagylalt és egy mogyorella elnevezésű kreáció nyerte az aranyérmet a XIV. Év Fagylaltja versenyen. A life-style.hu képviseltette magát a zsűriben, így megtudhatjuk, milyen volt az idei kínálat és a szervezés. Nem olyan édes, mint gondolnánk.

Lukács Enikő Gasztro

Gyereknapra készítsünk fagyit! - recept

Ha gyereknap, akkor fagyi, lufi, cirkusz és vidámpark. S ami a legfontosabb: fagyi nem az utcáról, a sarki cukrászdából, hanem otthon. A gyerekek aktív részvételével, akik boldogan segédkeznek a kavarásában és persze a kóstolásban.

FH/Hírszerző Shake

Anyatejből készült fagyit árusít egy londoni étterem

Nagy sláger lett az anyatejből készült fagyi az egyik londoni étteremben, az első főzet néhány nap alatt elfogyott belőle - közölték pénteken. A Baby Gaga névre hallgató édességhez tizenöt nő szállította az alapanyagot, őket egy online kismamafórumon toborozták.

Shake

A világ legjobb fagylaltja

Elterjedt vélemény, hogy az olasz fagyi a legjobb a világon, amely állításban római látogatásunk után már mi sem kételkedünk. De mitől olyan különleges az a bizonyos gelato?

life-style.hu Shake

A világ legjobb fagylaltja

Először is sokkal könnyebb és frissítőbb, mint a nálunk kapható fagylalt, hiszen alacsonyabb a zsírtartalma és...

kadarm Gasztro

A legjobb dobozos fagyik Magyarországon

Az igazi fagylalt imádóknak eszükbe sem jut pusztán az utcán, tölcsérből nyalakodni, szívük szerelmét hazaviszik, a mélyhűtőben dédelgetik és kanállal eszik, nagy mennyiségben. Télen is.

life-style.hu Shake

Az év fagylaltja?

Magyarországon az embernek egy idő után mindenféle negatív előítéletei lesznek a hivatalos szakmai szövetségekkel...

kadarm Gasztro

Az év fagylaltja?

Fagylaltversenyen jártunk és néhány remek ízt találtunk. De ízlésünk nem nagyon egyezett a döntéshozókéval.

hvg.hu Gasztro

Forró-jeges édességek - recept

A legtöbben azt gondolnánk, hogy a jeges édességeknek kizárólag a májustól szeptemberig tartó melegben hódolhatunk, de ez a dobozos jégkrémek feltalálása óta ez egyáltalán nincs így. Már nem kell Michelin csillagos tudás ahhoz, hogy a hűvösebb időkben variálni tudjuk a meleg süteményeket kedvenc jégkrémünkkel, és egyik kedvenc márkánknak köszönhetően most néhány receptet is megosztunk az olvasóval.

Shake

A legjobb magyar cukrászda? Szerintünk nem

Általában igen komolyak az elvárásaink, különösen, hogy a Travelline luxusszállodás sorozatának köszönhetően az előző szezonban végigkóstolhattunk szinte minden ötcsillagos süteményt Budapesten – úgyhogy van összehasonlítási alapunk.

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával