Shake

Budapest 4. legjobb fagylaltja

Múlt héten sikerült némileg felkavarnunk olvasóinkat, amikor Budapest három legjobb fagylaltozójáról meséltünk – természetesen saját ízlésünk szerint, hiszen ízekről nem nagyon lehet másképp. Mivel elég sokan és igen meggyőzően érveltek a Vári cukrászda mellett, máris tervezgetni kezdtük expedíciónkat. A szombati vihar remek alkalmat teremtett, hogy ugyan ázva-fázva, de tömeg és sorbanállás nélkül próbáljuk ki a világbajnok fagylaltokat.

Shake

Budapest 3 legjobb fagylaltja

Az ételek értékelése ugyan tökéletesen szubjektív, a minőség azonban ennél jóval egyértelműbb. Sok éven át teszteltük fáradságos munkával a fővárosi fagylaltokat és végre sikerült megtalálnunk toplistánk harmadik résztvevőjét.

life-style.hu Shake

Budapest top 3 fagylaltja

Rengetegen állítják magukról, hogy szeretik a fagylaltot, de mivel boldogan elnyalnak...

Tóth Sándor Gasztro

Jöhet a fagyasztott joghurt

A meleg napok belső hűtést kívánnak. Esszük, isszuk, nyaljuk – mindegy, csak hideg legyen. A fagylaltok, jégkrémek mellé jöhet a fagyasztott joghurt is, ami a tengerentúlon és több európai országban kedvelt nyalánkság, s már nálunk sem ismeretlen.

Vétek György Gasztro

Nyaljunk sört!

Pár évvel ezelőtt még csak eszement divathóbortnak tűnt, mára azonban valóság lett. Lehet, hogy a sörfagylalt lesz 2009 nyári slágere?

1 2 3 4 5 6

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával