MTI Vállalkozás

Új fapados bukkan fel a Wizz Air keleti piacán

Ukrajna fapados légitársaságot alapított SkyUP néven, amelynek járatai belföldre és külföldre is közlekednek majd – jelentette be Volodimir Omeljan infrastrukturális miniszter. Az első járatok a tervek szerint jövő áprilisban indulnak.

hvg.hu Vállalkozás

Így sarcolják meg a fapadosok a "hülyéket" és az óvatlanokat

Mélyen a zsebébe nyúlhat, aki többet szeretne egy fapados légitársaságtól, mint eljutni egyik reptérről a másikra, egy apró táskával. Kiszámoltuk, mennyit kérnek el az olyan extra igényekért, mint például az, hogy egy család tagjai egymás mellett ülnének, vagy nagyobb csomagot is magukkal vinnének.

hvg.hu Gazdaság

Lehet irigykedni? Ennyit költenek a francia nők ruhára

A francia nők öltözködési és vásárlási szokásai mindig is irányadóak voltak. Ezért is lehet fontos az az új trend, hogy a divatban is hódítanak a „fapadosok”. A készruhát forgalmazó francia cégeket tömörítő szövetség adatai szerint főleg a fiatalabb korosztályoknál látványos a kiadások visszafogása.

Torontáli Zoltán Gazdaság

Paráznak a nagy légitársaságok, de ez jó nekünk

Előremenekülnek a légitársaságok, megelőznék, hogy meg tudjon jelenni mellettük egy Uberhez vagy Teslához hasonlítható kellemetlen versenytárs. Kénytelenek kényeztetni minket, megnéztük, hogyan.

hvg.hu Vállalkozás

Blikk: szemcseppel szívatják meg a bunkó utasokat a légiutas-kísérők

A Blikk munkatársának könyvében egy stewardessként dolgozó nő állította azt, hogy amikor az egyik fapados légitársaságnál dolgozott, a tiszteletlen utasokat szemcseppel felturbózott kávéval leckéztették meg. Egy másik, már kedvesebb történet egy indiai utasról szól, aki a beszámoló szerint szemtakarónak nézett egy tisztasági betétet.

MTI Gazdaság

Fapadossá vált Budapest

Az elmúlt években alaposan átrendeződött a magyar turizmus szerkezete: az üzleti utazók érdeklődése csökkent Budapest iránt, a fapados légitársaságok pedig egyre több "alacsonyabb költőképességű" külföldi turistát csábítanak az országba.

1 2 3 4 5 6 7
10

A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával