MTI Tech

Lézerfegyvert szerel fel katonai repülőgépeire az USA – videón mutatjuk, hogyan működik

Az amerikai légierő az idén nyáron megkezdi egy lézerfegyver tesztelését – jelentette be hétfőn Jeff Stanley, a légierő tudományos és technológiai fejlesztéseiért felelős helyettes államtitkár a Pentagonban. A helyettes államtitkár azt is közölte újságírókkal, hogy a lézerfegyverrel felszerelt F-15-ös harci bombázó kísérleti repülései pedig a jövő nyáron kezdődnek.

hvg.hu Világ

Hiperszonikus orosz rakéta – sikeres teszt

Oroszország bejelentette, sikerest tesztet hajtottak végre egy olyan hiperszonikus rakétával, amely a hangsebesség tízszeresével repülve képes megsemmisíteni a kijelölt célokat.

hvg.hu Világ

Majdnem tragédia lett a célbalövésből

Az Egyesült Államok az értelmetlenül tartott lőfegyverek hazája. A nagyon rossz emberek néha tömeggyilkosságokra használják fegyvereiket, a kevésbé rosszak csak kiugranak vidékre és délutáni célbalövéseket tartanak kellően nagy kaliberű puskáikkal. Így tett ez a kaliforniai testvérpár is, akiknek aztán csaknem az életükbe került a szórakozás.

nyüzsi Itthon

Fogadjunk, hogy így még nem látta Áder Jánost – fotó

Kivéve, ha ön Vágvölgyi B. András, aki köztudottan együtt katonáskodott az államfővel. A mindig új arcát mutató köztársasági elnök szerdán megszemlélte a Black Swan különleges műveleti gyakorlatot Szolnokon, és ez előhozta a benne rejlő akcióhőst, aki mellett Simicskó honvédelmi miniszter is csak olyan, mint tartalékos próbarendőr Smith ügynök oldalán.

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk