Vándor Éva Élet+Stílus

Végre rájött valaki, mi kell a női melleknek

A nők értékelik, ha célirányos megoldásokat kapnak az igényeikre, és a melleiknek határozottan vannak igényeik. Az elmúlt napokban kiderült, mekkora őrület lesz abból, ha valaki eltalálja, hogy mire van szükségük. Ismerjék meg a Ta Ta Towelt!

hvg.hu Kult

Fotók: idén is felvonultak a világ legszebb bikinimodelljei

Lezajlott a 23. Victoria's Secret Fashion Show, amelynek idén is megadták a módját: a helyszín nem más volt, mint a divat fővárosa, ahol Marie Antoinette-kori francia budoár ihlette díszletet alkottak a világ leghíresebb fehérnemű-bemutatójához.

hvg.hu Én és a Cégem

Hódít a bugyi nélküli jóganadrág

Egy fehérneműket gyártó cég előállt a speciális jóganadrággal, amely alá nem kell alsónemű. A közösségi finanszírozási oldalra feldobott projekttel több mint tízszer annyi pénz jött össze, mint amennyit reméltek.

hvg.hu Én és a Cégem

Melltartó-forradalmat indított egy tinilány

Megan Grassell nem volt elégedett a bolti melltartóválasztékkal, ezért úgy döntött, hogy itt az ideje megváltoztatni a "fehérnemű status quót". Közösségi finanszírozással több mint 40 ezer dollárt szedett össze azért, hogy elindítsa a tiniknek szóló melltartóprojektjét.

hvg.hu Vállalkozás

Jön a nagy melltartóháború

Gisele Bündchen brazil modell évekig a Victoria's Secret egyik "angyala" volt, most saját márkával jelentkezik. Pont ekkor indul a Victoria's Secret első brazil egysége is.

hvg.hu Vállalkozás

Már a fehérneműt is nyomtatják

A Victoria's Secret csütörtöki éves fehérnemű bemutatóján többek között egy 3D-nyomtató is szerepet kapott a kollekció összeállításában: az egyik modell angyalszárnyait ugyanis egy ilyen eszközzel készítették.

hvg.hu Gazdaság

Így sózzák rá a melltartókat a férfiakra a Victoria's Secretben

A Victoria's Secret egyik volt amerikai dolgozója elmondta, hogyan készítették fel őket arra, hogy a hozzájuk betérő férfiak vásároljanak is. Az általános hozzáállás az volt, hogy a férfiak mihamarabb ki akarnak jutni a boltból, ezért hajlandóak gyorsan cselekedni, és szinte egyáltalán nem nézik az árcédulát.

hvg.hu Karrier

Pikáns fotói miatt rúgtak ki egy középiskolai tanácsadót

Még tavaly rúgtak ki egy középiskolai tanácsadót azért, mert a neten bukkantak rá fehérneműs fotóira. A nő azóta nevet változtatott, új munkahelyet talált, majd úgy döntött, beperli korábbi munkaadóját jogellenes felmondásért.

MTI Világ

Kiakadtak a civilek a montenegrói kormányfő alsónadrágjai miatt

Tíz darab alsónadrágot csíptettek a kormányépület bejárata előtt kifeszített kötélre Podgoricában egy civil szervezet aktivistái. Így tiltakoztak az ellen, hogy közpénzen vásárolt magának fehérneműt észtországi útján Igor Luksic montenegrói kormányfő - adta hírül a montenegrói Pobjeda napilap internetes kiadása csütörtökön.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk