hvg.hu Itthon

Zsákvarró tűvel bántalmazta barátnőjét egy kecskeméti férfi

A nő, akit korábban többször is bántalmazott 29 éves élettársa, a tűvel kínzás után fordult a hatóságokhoz. A férfi, aki éppen szabadlábon védekezik, az ügyészség szerint a könnyű testi sértésnek csak a vétségében vonható felelősségre. Emellett zaklatás miatt emeltek ellene vádat.

MTI Instant tudomány

Itt az új fenyegetés, a mókuslepra

A Brit-szigeteken élő vörös mókusoknál svájci és skót kutatók mutattak ki leprafertőzést. Nagyon kicsi a veszélye annak, hogy ember is megfertőződhet, de a mókusállományra komoly veszélyt jelenthet a betegség.

hvg.hu Itthon

Terrorcselekménnyel fenyegette meg a rendőrséget egy 46 éves férfi

Az apa azt akarta, hogy a rendőrség mielőbb felkutassa Németországban eltűnt fiát, ezért azt mondta a 112-es segélyhívón, hogy bemegy a XVII. kerületi kapitányságra, és felrobbant egy páncéltörő gránátot. 30 napon belül bíróság elé állították, felfüggesztettet kapott.

hvg.hu Itthon

Fivérek rántottak kést a 214-es busz sofőrjére

Azonosította a rendőrség azt a két sihedert, akik a Budafokról északra közlekedő busz sofőrjét késsel fenyegették meg, hogy megálljon két megálló között. Egyikük már más bűncselekményért ül előzetesben, öccse pedig önként adta fel magát pénteken.

hvg.hu Itthon

Mégis komoly büntetést kaphat a menekülteket fenyegető porschés

Mégis vádat emelnek az ellen a porschés férfi ellen, aki tavaly szeptemberben ordítva fenyegetett meg két nőt, és egy autópályán gyalogoló menekült családot, akiket a nők megpróbáltak felvenni a furgonjukba. A rendőrség korábban elfektette az ügyet.

hvg.hu Itthon

"Médiapatkány" - autóval üldözték, megfenyegették az Átlátszó újságíróját Érpatakon

Orosz Mihály Zoltán településén hatodszorra sem sikerült dűlőre jutni a tavalyi zárszámadással, így a falut a működésképtelenség fenyegeti. A polgármester ügyeiről cikkező újságíró is ott volt az ülésen, de hamarosan menekülnie kellett az őt üldöző önkormányzati autók elől. Az ezt követő rendőri intézkedés is önmagáért beszél.

hvg.hu Világ

Kiürítették a török parlament épületét

Egy fenyegetés miatt kiürítették a török parlament épületét hétfő délután Ankarában – jelentették nagyobb lapok török ellenzéki forrásokra hivatkozva. Később kiderült, hogy a fenyegetés alaptalan volt.

hvg.hu Itthon

Elkapták a debreceni zsarolókat, akik egy közintézmény vezetőit terrorizálták - videó

Egy májusi estén falhoz nyomták Debrecenben egy közintézmény igazgatóhelyettesét, és 16 millió forintot követelt tőle a támadó. Másnap a munkahelyére telefonált egy másik férfi, ő is pénzt kért, és ő is megfenyegette. Később már több pénzt akart, és az intézmény két másik vezetőjét ugyancsak terrorizálta. Szerdán tartóztattak le két férfit az ügyben – közölte a rendőrség.

hvg.hu Világ

Terrorveszélyre figyelmeztetik az Európába utazó amerikaiakat

Legyenek éberek, ha nyilvános helyen járnak, vagy a tömegközlekedést használják – egyebek mellett erre figyelmezteti az amerikai külügyminisztérium azokat az állampolgárokat, akik nyáron valamelyik európai rendezvényre akarnak utazni, például a franciaországi futball-Eb-re.

hvg.hu Világ

Megbénult a kölni reptér

Biztonsági okok miatt leállították a légi forgalmat a kölni repülőtéren, minden repülőt visszairányítottak a terminálokhoz. Valaki állítólag ellenprzés nélkül jutott be az egyik tranzitba.

1 2 3 4 5 6 7
12
A címlapról ajánljuk