MTI Itthon

Orbán utasított, már nyomoznak is Zagyva György Gyula fenyegetőzése miatt

Míg a jobbikos volt képviselő fenyegetőzése ügyében zaklatás miatt nyomoznak, Zagyva hivatali visszaélés miatt tett feljelentést Orbán Viktor ellen, aki az ügyben személyesen utasította a belügyminisztert. De hogyan is értelmezhető Orbán utasítása? Lehet, hogy csak kérés, amellyel bármelyik állampolgár is élhet?

hvg.hu Itthon

Fidesz: Magomed? Egyéni szocprobléma

Tuzson szerint tegyen feljelentést a megfélemlített Komáromy Gergely, Halász János szerint pedig a képviselők nem foglalkoznak ilyen piti esetekkel.

hvg.hu Itthon

Zsákvarró tűvel bántalmazta barátnőjét egy kecskeméti férfi

A nő, akit korábban többször is bántalmazott 29 éves élettársa, a tűvel kínzás után fordult a hatóságokhoz. A férfi, aki éppen szabadlábon védekezik, az ügyészség szerint a könnyű testi sértésnek csak a vétségében vonható felelősségre. Emellett zaklatás miatt emeltek ellene vádat.

MTI Instant tudomány

Itt az új fenyegetés, a mókuslepra

A Brit-szigeteken élő vörös mókusoknál svájci és skót kutatók mutattak ki leprafertőzést. Nagyon kicsi a veszélye annak, hogy ember is megfertőződhet, de a mókusállományra komoly veszélyt jelenthet a betegség.

hvg.hu Itthon

Terrorcselekménnyel fenyegette meg a rendőrséget egy 46 éves férfi

Az apa azt akarta, hogy a rendőrség mielőbb felkutassa Németországban eltűnt fiát, ezért azt mondta a 112-es segélyhívón, hogy bemegy a XVII. kerületi kapitányságra, és felrobbant egy páncéltörő gránátot. 30 napon belül bíróság elé állították, felfüggesztettet kapott.

hvg.hu Itthon

Fivérek rántottak kést a 214-es busz sofőrjére

Azonosította a rendőrség azt a két sihedert, akik a Budafokról északra közlekedő busz sofőrjét késsel fenyegették meg, hogy megálljon két megálló között. Egyikük már más bűncselekményért ül előzetesben, öccse pedig önként adta fel magát pénteken.

1 2 3 4 5 6 7
13
A címlapról ajánljuk
Még több hír a Samsung támogatásával