hvg.hu Itthon

Fidesz: Magomed? Egyéni szocprobléma

Tuzson szerint tegyen feljelentést a megfélemlített Komáromy Gergely, Halász János szerint pedig a képviselők nem foglalkoznak ilyen piti esetekkel.

hvg.hu Itthon

Zsákvarró tűvel bántalmazta barátnőjét egy kecskeméti férfi

A nő, akit korábban többször is bántalmazott 29 éves élettársa, a tűvel kínzás után fordult a hatóságokhoz. A férfi, aki éppen szabadlábon védekezik, az ügyészség szerint a könnyű testi sértésnek csak a vétségében vonható felelősségre. Emellett zaklatás miatt emeltek ellene vádat.

MTI Instant tudomány

Itt az új fenyegetés, a mókuslepra

A Brit-szigeteken élő vörös mókusoknál svájci és skót kutatók mutattak ki leprafertőzést. Nagyon kicsi a veszélye annak, hogy ember is megfertőződhet, de a mókusállományra komoly veszélyt jelenthet a betegség.

hvg.hu Itthon

Terrorcselekménnyel fenyegette meg a rendőrséget egy 46 éves férfi

Az apa azt akarta, hogy a rendőrség mielőbb felkutassa Németországban eltűnt fiát, ezért azt mondta a 112-es segélyhívón, hogy bemegy a XVII. kerületi kapitányságra, és felrobbant egy páncéltörő gránátot. 30 napon belül bíróság elé állították, felfüggesztettet kapott.

hvg.hu Itthon

Fivérek rántottak kést a 214-es busz sofőrjére

Azonosította a rendőrség azt a két sihedert, akik a Budafokról északra közlekedő busz sofőrjét késsel fenyegették meg, hogy megálljon két megálló között. Egyikük már más bűncselekményért ül előzetesben, öccse pedig önként adta fel magát pénteken.

hvg.hu Itthon

Mégis komoly büntetést kaphat a menekülteket fenyegető porschés

Mégis vádat emelnek az ellen a porschés férfi ellen, aki tavaly szeptemberben ordítva fenyegetett meg két nőt, és egy autópályán gyalogoló menekült családot, akiket a nők megpróbáltak felvenni a furgonjukba. A rendőrség korábban elfektette az ügyet.

hvg.hu Itthon

"Médiapatkány" - autóval üldözték, megfenyegették az Átlátszó újságíróját Érpatakon

Orosz Mihály Zoltán településén hatodszorra sem sikerült dűlőre jutni a tavalyi zárszámadással, így a falut a működésképtelenség fenyegeti. A polgármester ügyeiről cikkező újságíró is ott volt az ülésen, de hamarosan menekülnie kellett az őt üldöző önkormányzati autók elől. Az ezt követő rendőri intézkedés is önmagáért beszél.

1 2 3 4 5 6 7
13
A címlapról ajánljuk