Kovács Gellért Kult

A hihetetlen család 2-nél nehéz klasszabb szuperhősfilmet csinálni

Majdnem másfél évtized után visszatért az Irdatlan família, hogy bebizonyítsa: nincs olyan, hogy megkésett folytatás, ha az alkotók szuperképessége a szívből jövő kreativitás és stílusérzék. Ráadásul a Pixar stúdió még a szülőknek sem engedi meg, hogy ne legyenek ott agyban is a gyerek mellett, amikor a filmet nézi. Kritika.

HVG Vállalkozás

Ez a szinkron jobb, mint a film eredeti hangja

Ha a hangalámondásról valakinek a rendszerváltás előtti videókazetták jutnak eszébe, az nem téved nagyot – legfeljebb annyiban, hogy a műfaj fölött nem egészen járt el az idő: a fapados afrikai mozikban mind a mai napig él, sőt virágzik. Ráadásul sokkal érdekesebb változatban, mint annak idején idehaza és több más országban.

hvg.hu Tech

Itt az első film, amelyben pusztán azzal tudja befolyásolni a cselekményt, hogy nézi a mozit

Nem szokványos filmnézésre invitál egy rendező és új fejlesztése. A mozizóknak az EEG-hez hasonló készüléket is viselniük kell a vetítés alatt. Nem véletlenül: a rendező azt ígéri, az így befogott agyhullámok folyamatosan alakítanak valamit filmje, a The Moment cselekményén, a néző pedig lényegében gondolataival (agyi aktivitásával) tudja formálni a látottakat.

1 2 3 4 5 6 7
186

A címlapról ajánljuk