MTI Sport

Könyvet adtak ki a magyar Eb-részvételről

A Csapat 2016 címmel mindössze tíz nappal a döntő lefújása után könyv jelent meg az idei labdarúgó-Európa-bajnokságról, melynek középpontjában a magyar válogatott franciaországi szereplése áll.

Hercsel Adél Gazdaság

Király Gábor: "Nem veszek nagyobb házat és menőbb kocsit"

Politikai kérdésekkel nem foglalkozik, továbbra is sportolónak, nem médiaszemélyiségnek tartja magát a foci-Eb-n legendává vált kapus, Király Gábor. Állítja: nem lehet kibillenteni, mindig is tudatosan élt, de a felesége még nála is nyugodtabb. A HVG Portréja.

hvg.hu Sport

Nézze meg az Eb összes gólját egy videón

Összesen 108 gól született a 2016-os Európa-bajnokságon, melyek mindegyikét felpakolták egy videóban az UEFA honlapjára. A statisztikák között is érdemes szétnézni.

hvg.hu Sport

A legkedvesebb szurkoló - videó

Nézze meg ezt a vasárnap este, az Eb-döntő után rögzített videót, és pontosan érzi majd, mit tud jelenteni a sport. És mit rontanak el sokan.

MTI Sport

Antoine Griezmann lett az Eb gólkirálya

Hat találatával a francia Antoine Griezmann lett a franciaországi labdarúgó-Európa-bajnokság gólkirálya. De alighanem inkább az Eb-győzelmet választotta volna.

hvg.hu Nagyítás

Ostrom a lelátón, féktelen tombolás Budapesten – a foci-Eb képekben

Soha nem látott futball-örömünnep Budapest utcáin, rég nem látott szurkolói balhék Marseille-ben és a lelátókon, a pályán pedig csodagólok, drámák és óriási meglepetések jellemezték a 2016-os franciaországi Európa-bajnokságot. Hangolódjon az elmúlt egy hónapot végigkísérő Eb leglátványosabb pillanatképeivel a mai esti Franciaország-Portugália döntőre!

Bicsérdi Ádám - Mizsur András Sport

25 ok, amiért még unokáinak is emlegetni fogja a foci-Eb-t

Maradona kezezős gólja, Bergkamp argentinoknak lőtt kapásgólja, Beckham világűrbe lőtt tizenegyese, vagy Balotelli mémmé váló gólöröme - vajon a 2016-os Európa-bajnokságnak volt-e ezekhez hasonló, évek múlva is emlegethető pillanata? Lássuk a 25 játéknap 25 legjobb sztoriját magyar és nemzetközi szemszögből!

1 2 3 4 5 6 7
36
A címlapról ajánljuk