hvg.hu Gazdaság

Hétfőn sztrájkba lépnek a fogászok

Kimaradtak a béremelésekből, praxisdíjaikat sem rendezik – panaszolják a fogászok. A közfinanszírozott rendeléseken hétfőn csak a sürgős eseteket látják el.

hvg.hu Itthon

A fogorvosokat is röghöz kötné a kormány

Egy új rendelettervezet szerint a jövőben csak azok a fogorvosnak tanulók vehetnének részt az államilag támogatott rezidensképzésben, akik három évig államilag finanszírozott fogászatokon vállalnak munkát.

hvg.hu Itthon

Égre-földre keresik az Írországból felszívódott magyar horrorfogorvost

Érzéstelenítés nélkül végzett fájdalmas beavatkozásokat, és több betegét átverte az a magyar fogorvos, akit a Bors szerint károsultak és ügyvédeik serege keres. A férfi zugrendelőjében a fájdalom mellett többmilliós kárt is okozott a pácienseinek – olvasható a lap hétfői számában.

hvg.hu Itthon

A Parlamentben fogadta fogorvosát Orbán Viktor

A kormány.hu beszámolója szerint látványosan fejlődik a magyar triatlonsport – legalább is ezt állapították meg azon a megbeszélésen, amelyen Orbán Viktor fogadta Marisol Casadot, a Nemzetközi Triatlon Szövetség valamint az itthon triatlon szövetség vezetőjét, Bátorfi Bélát, akit a miniszterelnök fogorvosaként is emlegetnek.

hvg.hu Élet+Stílus

Ne kánikulában vetessük ki a bölcsességfogunkat!

Bővelkedünk a bölcsességfogakkal kapcsolatos tévhitekben, ezért a Semmelweis Egyetem most elmondja, mi a teendő a bölcsességfogakkal, továbbá mikor és miért érdemes a bölcsességfogakat kivetetni. A nyári meleg beköszöntével a kérdés különösen aktuális.

MTI / hvg.hu Világ

Nyolc évet kapott a szadista horrorfogorvos Franciaországban

Az 51 éves, holland származású fogorvos szadizmusból és nyereségvágyból kínozta a betegeit. Olyan fogakat húzott ki, amelyeket nem is kellett volna, ép fogak idegeit ölte el vagy éppen túl kicsi koronát tett fel. És mindezért borsos számlákat állított ki. Direkt rosszul kezelte a keze közé került embereket, hogy minél többször visszamenjenek hozzá.

1 2 3 4 5

A címlapról ajánljuk