Bejelentkezés  

Pörgős forgalomra számítsanak a határátkelőknél

A vasárnapi országgyűlési választás idején reggel 6 és este 8 óra között a szokásos vasárnapinál erősebb forgalomra lehet számítani a közúti határátkelőhelyeken - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság.

MTI

Jelentősen megugrott a szálláshelyek forgalma

A bevételeket és a vendégéjszakák számát tekintve is jelentősen nőtt tavaly januárhoz képest a vendéglátóhelyek forgalma – közölte a KSH. Januárban 213 ezer külföldi vendég járt nálunk, és 240 ezer magyar szállt meg a szálláshelyeken.

MTI

Egy milliárd dolláros cég, amiről még soha nem hallott

Egy milliárd dolláros cég, amiről még soha nem hallott

Van egy olyan cég az Egyesült Államokban, melyről nem biztos, hogy sokan hallottak, bár hatalmas bevételt generál. Azok mindenképp találkoznak vele, akik online nézik az olimpiát: az Akamai cég azzal szerez pénzt, hogy gyorsítja az internet sebességét azáltal, hogy a felhasználókhoz legközelebbi szerverekre helyezi azt a tartalmat, amit ők el szeretnének érni.

hvg.hu

Ezek a legszörnyűbb forgalmi dugók eddig, a rekorder 309 kilométeres volt

Ezek a legszörnyűbb forgalmi dugók eddig, a rekorder 309 kilométeres volt

Nem hivatalos adatok szerint volt olyan helyzet, amikor 18 millió kocsi vesztegelt a forgalomban.

hvg.hu

Két Meki is bebukott Budán

Buda két forgalmas pontjáról is kivonul a Magyarországon több mint száz egységet számláló gyorséttermi lánc. A cég bevételkiesésre hívatkozik.

hvg.hu

Nagyot nőtt novemberben a BÉT forgalma

Novemberben a részvénypiaci rangsor első helyén a Concorde Értékpapír Zrt. állt, hasonlóan az előző hónaphoz, a brókercég a részvénypiaci forgalom 20,1 százalékát adta. A második helyezett Wood & Company 16,3 százalékkal, a harmadik helyen álló Equilor Befektetési Zrt. pedig 13 százalékkal részesedett a forgalomból.

MTI

Nőtt Szerbia külkereskedelmi forgalma

Az év első három negyedévében 13 százalékkal nőtt a szerb külkereskedelmi forgalom - közölte pénteken az ország statisztikai hivatala.

MTI

Megint változik a forgalom a Ferenciek terén

Megint változik a forgalom a Ferenciek terén

Kétszer egy sávra szűkül a Ferencek tere közúti forgalma szombaton és vasárnap, valamint a következő hétvégén az átépítés miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.

MTI

Dugók Budapesten: Így állunk mi!

Dugók Budapesten: Így állunk mi!

A Budán és Pesten közlekedők is megkapták a maguk pofonját két villamospálya - az 1-es és a 61-es vonalak - felújításával. Napok óta küzdenek autósok és olykor a tömegközlekedők is, gyerekek késnek el az iskolából, felnőttek a munkából, idegek pattannak, szitkok morzsolódnak el (vagy nem). Összegyűjtöttük a HVG munkatársainak csaknem egy hetes tapasztalatait, közlekedési dilemmáit, és nem utolsó sorban túlélési tanácsait autósoknak.

Tűz volt az 1-es főút mentén

Az árokparton fekvő lucernabálák kaptak lángra Ikrény közelében. Az akadályozta a forgalmat, hogy a tűzoltóautók csak az útpálya egyik sávjában tudtak megállni a lángok megfékezésének idejére.

MTI

Megszűnt a dugó Röszke kilépő oldalán

Vasárnap kora délutánra megszűnt a torlódás a röszkei határátkelőhely kilépő oldalán, a Magyarországra tartó autósoknak azonban továbbra is egy órát kell várakozniuk - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.

MTI

Tűz volt, de már járható a Rákóczi út Budapesten

Ismét zavartalanul lehet közlekedni a délután egy tűzeset miatt részlegesen lezárt budapesti Rákóczi úton - közölte a rendőrség a honlapján szerda este.

MTI

Négy BKK-s forgalom-előrejelző tábla már működik

A sikeres tesztüzem után véglegesen üzembe helyezte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azokat a táblákat, amelyek a forgalmi dugókról tájékoztatnak - közölte a BKK kedden a Facebook-oldalán.

MTI

Menekülés? Nagy forgalom, nagy bukások a pesti tőzsdén

A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 1199,18 ponttal 6,14 százalékkal csökkent az elmúlt héten, 18 336,03 ponton zárt pénteken.

MTI

Visszavonult a Duna, de még nem állt helyre a BKK menetrendje

Az árvíz utáni helyreállítás idején még érvényben vannak forgalmi változások: a pesti alsó rakpart egy szakaszán még szivattyúznak, a 2-es villamosok rövidített útvonalon járnak, a 4-6-os villamosok nem állnak meg a Margitszigetnél. Nem közlekednek a D11, D12 és D13-as jelzésű hajók.

hvg.hu

Sosem kaszált még ennyit a Szerencsejáték Zrt.

Tavaly 213 milliárd forint árbevételt ért el a Szerencsejáték Zrt., a forgalom 17,8 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit. A kifizetett nyeremények is 19,7 százalékkal növekedtek.

MTI

Ma kiderül, hogy áll a hazai idegenforgalom

A kereskedelmi szálláshelyek márciusi adatait teszi ma közzé a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

MTI

Nőtt a forgalom, de csökkent a profit az Amazonnál

A világ legnagyobb kereskedelmi portálja, az Amazon.com Inc. forgalma 22 százalékkal nőtt az idei első három hónapban az egy évvel korábbihoz képest, a nyeresége ugyanakkor csökkent terjeszkedésének finanszírozása miatt.

MTI

Hosszú órákig kell várakozni a záhonyi határátkelőnél

A kilépő személyforgalomban három-, míg a belépőben kétórás várakozásra kényszerülnek az utazók. A teherforgalomban nincs várakozás, zavartalan a forgalom Záhonynál.

MTI

Más bukása árán szedte meg magát a Rossmann

Rekorderedményt ért el tavaly a Magyarországon is jelen lévő német Rossmann drogériahálózat, jórészt annak köszönhetően, hogy átvett a csődbe ment Schlecker boltjaiból, és a vásárlók is átpártoltak hozzá.

MTI
12320

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X