T.S. Élet+Stílus

Franciák uralják a gasztroglóbuszt

A Le Chef gasztromagazin által negyedszer összeállított Világ 100 legjobb séfje ranglista a minap látott napvilágot. Nagy meglepetés az idén sem történt, mivel a sor élére most is francia éttermek séfjei kerültek, s többségben vannak a toplistán is.

hvg.hu Élet+Stílus

Graffiti és tradíció

Vonatokkal kezdte, aztán egy Boing 777-est is kidekorált, most meg a világ egyik legrégebbi cognac-házának palackjait öltözteti egy párizsi graffitis.

SzJ Élet+Stílus

Gasztroturista – a bor fővárosában

“Vive la France!” – a bor francia fővárosában minden az élet szeretetéről szól. Gyönyörű épületek, könnyed francia elegancia, nagypolgári, de mégis bohém hangulat. Vörösbor, sajt, osztriga és libamáj végtelen mennyiségben, az isteni francia desszertekről nem beszélve. S ha nem lenne elég, van még mit felfedezni a borvidéken, a mi kedvencünk a festői kisváros, Saint-Émilion lett. Gasztroturista Bordeaux-ban járt.

László Ferenc Autó

Vagány japán: teszten az új Nissan Micra

Ezúttal végre nem csapdostak rá folyton a dizájnerek kezére a Nissannál: a Micra külcsínje és belseje még sohasem volt olyan menő, mint most. De ezen túl vajon jó autó-e a franciáknál készülő városi járgány?

1 2 3 4 5 6 7
16

A címlapról ajánljuk