hvg.hu Plázs

Itt az új őrület, az igazi csillámpóni frizura

Nem vicc, a legújabb őszi frizuratrend szerint kiszőkített tincseinket a szivárvány összes színével fogjuk díszíteni. A csillámpóni stílus a 80-as évek visszatérésével fog hódítani.

MTI Világ

Tilos tüsifrizurát és piercinget hordaniuk az iráni férfiaknak

Szigorítottak Iránban a frizuraregulán: tilos férfiaknak tüskésre vágatniuk a hajukat, mert az állítólag ördögimádást sugall. Ugyancsak tilos férfiaknak tetováltatniuk magukat és testékszert viselniük – adta hírül hétfőn az AFP francia hírügynökség.

hvg.hu Kult

Teszt: Felismeri a film- és sorozatszereplőket csak a hajuk alapján?

A popkultúra legikonikusabb karaktereit jellemzi, hogy néha egyetlen tulajdonságuk alapján felismerhetőek. A Hairphysician blogja például 65 olyan szereplőt gyűjtött össze, akiket a hajuk vagy az arcszőrzetük láttán rögtön beazonosíthatunk – és ezt most tesztelhetjük is.

hvg.hu Világ

Frizurát váltott Timosenko – fotó

Valószínűleg nem unatkozik az ukrán elnökválasztási kampányban Julija Timosenko fodrásza. A politikus fejére tekert copfja valóságos védjegyévé vált miniszterelnöksége idején, és még csütörtökön is ilyet frizurát viselt, amikor támogatóival találkozott Prilukiban. Egy pénteki tévévitában viszont új hajköltménnyel jelent meg, amelyben copf már nem volt, hajráf viszont igen.

1 2 3

A címlapról ajánljuk