hvg.hu Gasztro

Az év újabb legjei

A 22. Best of Budapest & Hungary szavazásra idén több mint kilencezer szavazat érkezett. A voksok és a szakmai zsűri döntése alapján 59 különböző kategóriában osztották ki a legjobbaknak járó elismerést. A díjözönből szépen jutott a magyar gasztronómia és vendéglátás meghatározó szereplőinek.

Tossenberger Adél Gasztro

"Néha törvényen kívülinek érzem magam" – feltérképeztük a NoSalty titkát

Főzni nem tud, de imádja a számítógépeket és a logikai játékokat. Volt kocsmáros, dolgozott a Concorde-nál, és a Miniszterelnöki Kabinetnél is. Sosem keresett munkát, de mindig megtalálták. Magyarország leglátogatottabb gasztromagazinja, a NoSalty neki köszönheti a felfutását. Zalai Ágnessel, a hobbiblogból felcseperedett NoSalty vezérigazgatójával beszélgettünk.

T.S. Gasztro

Jó fogás: tengeri sügér eper vinaigrette-vel

Ha már eleget tobzódtunk az igazi, friss eperben, akkor kipróbálhatjuk egy szokatlan összeállításban is. Nem mindennapi íz élmény az asztalon: mediterrán fogás halból, eperből és cukkiniból.

kadarm Gasztro

Hogyan keressünk milliókat receptekkel?

Az internet a sikersztorik terepe, egyik napról a másikra híressé és gazdaggá válhat a legmezeibb felhasználó is. Gasztronómiai példamese a szegényember legkisebb lányáról, aki sztár lett, leginkább a főztje révén.

Lukács Enikő Gasztro

Gasztroblogok Franciaországból – receptek

A francia gasztronómia évszázadok óta Európa ízlésvilágának egyik fő meghatározója. A kávéházak, brasserie-k, bisztrók, kis éttermek és grand café-k a franciák mindennapjainak természetes színterei. Nincs mit csodálkozni azon, hogy ilyen gasztronómiai miliőben a gasztroblogok is nagyon népszerűek.

hvg.hu Napi merítés

Gasztroblog kóstoló a Tabáni Teraszon

Az első gasztroblog kóstoló fesztivált szeptember 11-én, a Dining Guide szervezésében tartják a Tabáni Teraszon. Itt Ön is megkóstolhatja a szilvás rétest - olvasható a Fűszer és lélek blogon.

HVG Gasztro

Gasztronómiai blogok sikere

Hobbinak indultak, de néhány kiváló receptírónak már a megélhetését is megalapozzák az internetes főzőnaplók, a gasztroblogok.

hvg.hu Tech

Goldenblog 2009: szavazz az ínycsiklandozó finomságokra!

Közel 500 nevezés érkezett a gasztroblogok kategóriájába, ebben benne van az is, ha többen neveztetek egy blogot. A végső listán nyolcvanöten vannak, rájuk lehet szavazni egészen jövő hét keddig (jún. 22.), mindazoknak, akik nevezéskor jelentkeztek a közönségzsűribe.


A címlapról ajánljuk
Még több hír a Nissan támogatásával