Hongkongi hajóbaleset: 8 évet kapott a kapitány

Gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnösnek találta és nyolc év börtönre ítélte egy bíróság hétfőn azt a hajókapitányt, akit felelősnek tartanak az utóbbi évtizedek legsúlyosabb hongkongi tengeri balesetéért.

MTI

Kiszökött a bölcsiből egy kisgyerek: próbára bocsátottak egy dolgozót

Bűnösnek találta és gyorsított eljárásban, jogerősen három évre próbára bocsátotta a Kecskeméti Járásbíróság pénteken azt a bölcsődei kisegítőt, akit foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádoltak – közölték a Kecskeméti Törvényszéktől.

MTI

Börtön a l'aquilai földrengést alábecsülő tudósoknak

Gondatlanságból elkövetett emberölés címén egyenként hat év börtönre ítélte a l,aquilai bíróság hétfőn azokat olasz tudósokat, akiket azzal vádolnak, hogy alábecsülték a 2009. évi l'aquilai földrengés veszélyeit.

MTI

Vádat emeltek a bakonyi buszbaleset sofőrje ellen

Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan elkövetésének vétsége miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség a februári bakonyi buszbaleset sofőrjével szemben - közölte az ügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

MTI

Tóba gurult a babakocsi: öt évet kaphat az apa

Akár öt év börtönt is kaphat az a férfi, akinek gondatlanságából tóba gurult babakocsiban fekvő 3 hónapos lánya, jóllehet az apa sértetlenül kimentette gyermekét - közölte az ügyészség.

MTI

Gumimedencébe fulladt bele egy kétéves kislány

Felfújható gumimedencébe fulladt az a 2 éves kislány, akit édesanyja felügyelet nélkül hagyott a kertben hétfő délután Szakmár-Felsőerek településen.

Meghalt egy autóban felejtett kislány

Életét vesztette egy kétéves olasz kislány, akit édesapja elfelejtett beadni a bölcsődébe, és gépkocsijában felejtette őt öt órán át.

MTI

Nitráttal szennyezett kútvíz miatt halt meg egy csecsemő

Meghalt egy háromhetes csecsemő a közelmúltban, mert tápszeréhez rendszeresen nitráttal szennyezett kútvizet adtak hozzátartozói a baranyai Lothárdon - tájékoztatott Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

MTI

Ön korábban már belépett a HVG csoport egyik weboldalán. Ha szeretne ezen az oldalon is bejelentkezni, ezen a linken egy kattintással megteheti.

X