MTI Világ

Hongkongi hajóbaleset: 8 évet kapott a kapitány

Gondatlanságból elkövetett emberölésben bűnösnek találta és nyolc év börtönre ítélte egy bíróság hétfőn azt a hajókapitányt, akit felelősnek tartanak az utóbbi évtizedek legsúlyosabb hongkongi tengeri balesetéért.

MTI Itthon

Kiszökött a bölcsiből egy kisgyerek: próbára bocsátottak egy dolgozót

Bűnösnek találta és gyorsított eljárásban, jogerősen három évre próbára bocsátotta a Kecskeméti Járásbíróság pénteken azt a bölcsődei kisegítőt, akit foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségével vádoltak – közölték a Kecskeméti Törvényszéktől.

MTI Világ

Börtön a l'aquilai földrengést alábecsülő tudósoknak

Gondatlanságból elkövetett emberölés címén egyenként hat év börtönre ítélte a l,aquilai bíróság hétfőn azokat olasz tudósokat, akiket azzal vádolnak, hogy alábecsülték a 2009. évi l'aquilai földrengés veszélyeit.

MTI Autó

Vádat emeltek a bakonyi buszbaleset sofőrje ellen

Maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan elkövetésének vétsége miatt emelt vádat a Veszprém Megyei Főügyészség a februári bakonyi buszbaleset sofőrjével szemben - közölte az ügyészség szóvivője szerdán az MTI-vel.

MTI Shake

Tóba gurult a babakocsi: öt évet kaphat az apa

Akár öt év börtönt is kaphat az a férfi, akinek gondatlanságából tóba gurult babakocsiban fekvő 3 hónapos lánya, jóllehet az apa sértetlenül kimentette gyermekét - közölte az ügyészség.

MTI Itthon

Nitráttal szennyezett kútvíz miatt halt meg egy csecsemő

Meghalt egy háromhetes csecsemő a közelmúltban, mert tápszeréhez rendszeresen nitráttal szennyezett kútvizet adtak hozzátartozói a baranyai Lothárdon - tájékoztatott Fellegi Norbert, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője.

A címlapról ajánljuk
“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

“Tök jó nézni, hogy fáj nekik”

Tizenévesek visítozva, felnőttek sörözve szurkolnak a színes jelmezekbe öltözött karaktereknek. Magyarországon hat éve működik a profi birkózás, ismertebb nevén a pankráció bajnoksága. A Hungarian Championship Wreswtling (HCW) a “Dicsőség Napja” gáláján jártunk.